hmm....kratko i slatko, nije parodija ali nije ni odveč ozbiljno...zabava i još besplatna(bar nama).. čestitke na trud svim uključenim u projekt...očekujemo završnu priću Texa,Bleka ili Marka.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Hvala za ukazanu cast, senad7. Taman sam htio da kazem da ni ja nisam zasluzio mjesto crtaca na spisku unatoc sefovoj (D.J.) zelji, jer sam samo obojio strip, kad evo vidjeh da sam ipak oznacen kao kolorist.
A i da se zna, ono sto sam korigirao su sitnice tipa gore spomenutih kazaljki na satu, dakle nista spektakularno da zasluzim biti etiketiran kao crtac.
Najvece zasluge za sve idu D.J.- u, jer bez njega nista od ovog ne bilo realizirano.
hmm....kratko i slatko, nije parodija ali nije ni odveč ozbiljno...zabava i još besplatna(bar nama).. čestitke na trud svim uključenim u projekt...očekujemo završnu priću Texa,Bleka ili Marka.
Od Marka je već davno izašao,u ZS-1079-konačna pobeda. Rat završio,momak oženio svoju Beti i skućio se,a na svadbi mu bio i Blek...
Od Marka je već davno izašao,u ZS-1079-konačna pobeda. Rat završio,momak oženio svoju Beti i skućio se,a na svadbi mu bio i Blek...
Jel bila blekovca?
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Pohvale za trud i entuzijazam uključenima u ovaj projekt. Osobno mi se ne sviđa kako su likovi završili, u mojoj mašti Zagor živi i umire u Darkwoodu, radilo se o happy endu ili ne. Sama bit mi je stoga promašena i kraj je smiješno idealističan. No, to uostalom doliči jednom fan stripu, pa možda bit, u tom smislu, i nije promašena. U svakom slučaju, lijepo je vidjet ovako nešto.
Svaka čast ekipi koja je ovo radila......jedna jedina stvar koja mi je zasmetala u ovom topicu je nevjerojatan broj likova koji pljuju i kritiziraju ovaj rad (koji sigurno nije bio lagan) bez ikakvih argumenata ili biločega što će podastrti te kritike.
Ja sam tek sada procitao ovaj strip od pocetka do kraja. Kada je DJ bio objavljivao ovaj strip u januaru ove godine meni je kompjuter bio pokvaren te nisam mogao da pratim iz dana u dan sta se desava, a posle nikako nisam stigao da ugrabim vreme ali sada jesam.
DJ svaka cast na trudu ulozenom u ovaj strip. Odlicno ste ga uradili, cela ekipa i svaka vam cast momci! Najvise mi se svidja sto su Zagor i Ciko na kraju ipak zajedno!
Ovo je lepo vidjenje Zagorovog kraja, ali takav kraj bas i nije po mom ukusu, kao sto sam primetio i kod par drugih forumasa (King, Nagor...). Ne mogu da zamislim Zagora koji je odustao od zivota u njegovoj omiljenoj sumi, zamenio sekiru perom, a avanture zamenio dosadnim sedenjem u nekoj kancelariji. Ovakav kraj bi funkcionisao posle drugog Supermajka kao sto je spomenuo Nagor ako se ne varam, ali sada mislim da bas i ne bi. Ovo nije kritika na racun vaseg rada, daleko bilo, nego se meni samo nije svideo kraj.
Po mom misljenju ja bih za poslednju Zagorovu pricu napravio nesto mnogo krvolocnije. Zagor bi izabrao strane, ne bi vise bio vaga izmedju belaca i Indijanaca nego bi presao na stranu Indijanaca, razocaran u zapadnu ,,civilizaciju" poveo bi Indijance u poslednji boj, u poslednji otpor protiv nadiranja belaca, verovatno bi tad i poginuo.
A ako bi trebalo da bude neki vedriji kraj onda da ipak uspe da napravi od Darkwooda neku vrstu utopije, gde je moguc mir izmedju Indijanaca i belaca, ali ga ne bih slao u Washington i ne bih ga ozenio.
To je samo moje misljenje, jos jedanput svaka cast celoj ekipi na ovom stripu!
Taj strip ima da se kupina Limundu po 10€ od nekog tipa iz Jagodine.
A sto reci nego sramota. Taj covjek mora da je skinuo ove skenove niske rezolucije s ovog topica pa to prodaje. "Pravi" papirnati primjerak ni ja jos nemam.