forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor--"Zbogom, Darkwoode"!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Thingoll
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 17/04/2009

Posted - 29/12/2013 : 09:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Thingoll a Private Message  Reply with Quote
Volim ove scene se suzama... tekve ne vide se često i one uvijek odaju prave vrijednosti ljudskog srca ! Idemo dalje :)

Samo jednom imaš priliku pasti u zaborav
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/12/2013 : 09:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Druze, ovo za sada ide u nezeljenom i apsurdnom pravcu.
Mislim, Zagor da koristi pero umjesto sjekire i da se preseli u Washington???

Jos uvijek se nadam da ce se Zagor na kraju ove price probuditi obliven znojem i da ce se ispostaviti da je to bio samo kosmar.

No dobro, bolje da sacekam kraj price, moguce da imas asa u rukavu i da spremas preokret. Ipak si i ti dobro upoznat sa Zagijevim likom i djelom. ;)
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 29/12/2013 : 09:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Meni je nelogičan rastanak zagora i čika. Nakon toliko godina to je prijateljstvo i suživot koje treba ići do smrti. Može ciko i u Washington. U neku udobnu sobu punu kolaca. A mogu usput osim slova podijelit koju prdeljusku nevaljalcima u velegradu.
Inače naklon do poda za ovaj projekt. I hvala. Ne znam kad sam svaki dan iščekivao ovako nešto.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/12/2013 : 10:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni se ne visi sedma tabla.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/12/2013 : 10:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Treba na to gledati i drukčije:

-Zagoru je dopizdilo skakanje sa drveta na drvo, uvidio je kako če indijancima moči pomoči više sa Washingtona, jer se tamo pripremaju zakoni itd,....Vjerovatno če kada bude stigao u Washington, negdje sresti Fridu (ili Virginiju),pa če se zaljubiti, vjenčati, imati djecu itd,....iako mi je čudno da ga ona sada zove Patrick, jer g aje prije uvijek zvala Zagor....možda Zagor sam ne želi, da ga se zove Zagorom, jer je taj dio njega ostao u Darkwoodu, i pošto je počeo novi život, želi da ga se zove Patrick i da ga se ne spominje (i vodi u napast, da sevrati u Darkwood), jer je on raskinuo sa Darkwoodom i postao drugi čovjek....Treba ga razumijeti, dopizdilo čovjeku živjeti skroz u opasnosti i na kraju nemati ništa od svega toga.....

-dok Čiko je drukčiji tip čovjeka. Njega ne možemo zamisliti u nekakvom Washingtonu, u uredu,...čiko je šeprtlja, lijenčina itd,....i za njega je taj restoran sa Trampyjem (a Trampy-a je znao i prije Zagora) super, tamo če Čiko uživati sto na sat i kada mu i to dosadi, onda če se vjerovatno vratiti u Meksiko. Čiko je ionako imao svoj serijal Chico Specialac i sasvim ok se je snašao bez Zagora,....dobro osim nevolja u koje je upadao, ali to su bile drukčije nevolje, nije bilo Helingena itd,...nego neki ljuti rančeri, radnici,...

Možda bi poslednja sličica trebala da bude kako se sva ekipa sakupila u Chico i Trampy-jevom restoranu na večeri...Znači došao bi i Tonka, Sulivanovi, Zimska Zmija, Satko sa porodicom, Zagor (Patrick) sa svojom porodicom, Digging Bill, bat Baterton, Ikaro la Plum, Traperi (Rochas, Doc,...),.....i nazdravili svi zajedno.....

Pa nije kraj svijeta....u našim mislima, oni če se često viđati u tom Pleasant Pointu, samo nikoga neče biti tamo da bi ih nacrtao.....
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/12/2013 : 10:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Jos uvijek se nadam da ce se Zagor na kraju ove price probuditi obliven znojem i da ce se ispostaviti da je to bio samo kosmar.

No dobro, bolje da sacekam kraj price, moguce da imas asa u rukavu i da spremas preokret. Ipak si i ti dobro upoznat sa Zagijevim likom i djelom. ;)

Samo ime projekta sugerira da ce Zagor ipak uzeti olovku i papir umjesto sjekire
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/12/2013 : 11:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
5 godina ranije,3 mjeseca kasnjije,slijedece jutro,vjerujem da je i slijedeca tabla smjestena neki mjesec kasnije... Ne znam jel stvar navike ili sta,ali stalno imam osjecaj kao da je nakon svake table netko iscupao par slijedecih,kao da mi fali komad. I kao sta netko rece,veliki skup ,a onda 4 indijanca kao na pikniku... Crtez inace odlican,ja sam veliki fan sande i od prije... Samo konstruktivna kritika,palac gore za projekt svakako
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 29/12/2013 : 11:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Pa da, »Zbogom Darkwoode« sugerira da je Zagor objesio sjekiru o klin, iako to ne bih nikad od njega očekivao. Istina, nekako bi bilo realno za čovjeka, koji je posvetio sve zaštiti indijanaca i potlačenih da uzme poziciju iz koje može najviše formalno pomoći, ali zašto bi se u stripu moralo sve odvijati ko u stvarnosti. U biti, više od ove washingtonske pozicije me kopka kako se je rastao sa Čikom. Pritom ne mislim na broj stranica, nego na to da se ne možeš samo tako rastati sa najboljim prijateljem. Čiko bi se lakše smjestio u gradu nego Zagor. Mogli su zajedno u Washington. Ironično, Čiko kao pravi šumski čovjek ostaje u Darkwoodu, Zagor odlazi u ured. : )

Nadam se twistu… ajmo D.J… sljedeće table. : )
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 29/12/2013 : 12:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Sigurno je nocna mora koju je prouzrocio Wendigo podsvjesnim upadicama, jer to je pokusaj razdvajanja saveznika u konacnoj borbi dobra i zla...pocetak kraja prije nego se remolekulizira HELLINGEN !!! bu-hu-ha-ha-ha !!!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12792 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/12/2013 : 12:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Nimalo mi se ovo ne sviđa.

Have mercy
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 29/12/2013 : 13:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

5 godina ranije,3 mjeseca kasnjije,slijedece jutro,vjerujem da je i slijedeca tabla smjestena neki mjesec kasnije... Ne znam jel stvar navike ili sta,ali stalno imam osjecaj kao da je nakon svake table netko iscupao par slijedecih,kao da mi fali komad. I kao sta netko rece,veliki skup ,a onda 4 indijanca kao na pikniku... Crtez inace odlican,ja sam veliki fan sande i od prije... Samo konstruktivna kritika,palac gore za projekt svakako

Zamisli da je u stripu prikazano kako presjednik nagovara Zagora da postane savjetnik za indijanska pitanja,nakon toga da je prikazano na skupu kako Zagor govori poglavicama da napusta Darkwood jer je postao savjetnik za indijanska pitanja i na kraju opet sve to ponavlja i Chici.Non stop bi se ponavljala jedno te ista stvar.Na ovaj nacin sa preskakanjem radnje sve je receno bez nepotrebnih tabli.Mi znamo sta je predsjednik rekao Zagoru i sta je on rekao poglavicama bez da nam je to prikazano.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 29/12/2013 : 13:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Mrzim komentare tipa ovo mi se svidja ili ovo mi se ne svidja bez ikakvog daljnjeg objasnjenja sta im se tocno svidja ili ne svidja.Dosta ljudi je ulozilo puno truda i ljubavi u ovaj projekt i mislim da zasluzuju malo vise od toga.
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 29/12/2013 : 13:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne ocekujes valjda da ce Zagor i sa 50 godina skakat po stablima i lovit zlikovce?Logicno je da ce jednog dana shvatit da je puno veca moc u peru nego u sjekiri.
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 29/12/2013 : 14:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sa svim napisanim se slažem, D.J. Ovo, bar meni, samo košmar objašnjava. Same Zagorove rečenice, ona već pomenuta gore, i zatim način na koji saopštava Čiku- Ja idem, a ti? Šta ćeš ti? Ako jeste san, onda bi zarad "zavlačenja" čitalaca dijalog trebalo da bude realniji.

Inače, svestan sam težine pisanja scenarija tako višeznačne priče na tako malom broju strana, kao i toga da nije bilo mogućnosti za dužu priču.

I, naravno, i ja čekam do kraja.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 29/12/2013 : 14:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Pa i drugi SBE serijali imaju tako skakutavu radnju (pogotovo MM) pa se ljudi ne žale. Ovdje je valjda ljudima problem način prikazivanja stripa - jedna stranica po danu, pa ti skokovi u radnji djeluju izraženije.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/12/2013 : 15:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ja cu vjerovati da je ovo bacanje udice zeljnim citaocima. Ako nije, bojim se da cu se sloziti sa King Warriorom. Ali i dalje cijenim trud, svaka vam cast sto pored sopstvenih obaveza stizete da uljepsate dan svakom od nas koji pratimo temu.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/12/2013 : 15:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Pa i drugi SBE serijali imaju tako skakutavu radnju (pogotovo MM) pa se ljudi ne žale. Ovdje je valjda ljudima problem način prikazivanja stripa - jedna stranica po danu, pa ti skokovi u radnji djeluju izraženije.

Da, to je problem.
Vidi se koliko je truda ulozeno u ovo, nije nimalo lako napisati suvisli scenarij na 25-30 stranica, nimalo.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12792 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/12/2013 : 15:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Torghal

quote:

Mrzim komentare tipa ovo mi se svidja ili ovo mi se ne svidja bez ikakvog daljnjeg objasnjenja sta im se tocno svidja ili ne svidja.Dosta ljudi je ulozilo puno truda i ljubavi u ovaj projekt i mislim da zasluzuju malo vise od toga.

Ono što mi najviše smeta je to da Zagor završi kao neko piskaralo u tamo nekom uredu. Mislim da u Boneliju to nikad ne bi dozvolili a što bi rekli Zagorovi ljubitelji, mogu mislit.
Boje su kao da čitam neki zombi strip, mukle, tamne...bolje bi bilo bez boje

Have mercy
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/12/2013 : 15:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zasto je strip ogranicen a tridesetak stranica?
ima neki poseban razlog?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/12/2013 : 17:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zamisli da je u stripu prikazano kako presjednik nagovara Zagora da postane savjetnik za indijanska pitanja,nakon toga da je prikazano na skupu kako Zagor govori poglavicama da napusta Darkwood jer je postao savjetnik za indijanska pitanja i na kraju opet sve to ponavlja i Chici.Non stop bi se ponavljala jedno te ista stvar.Na ovaj nacin sa preskakanjem radnje sve je receno bez nepotrebnih tabli.Mi znamo sta je predsjednik rekao Zagoru i sta je on rekao poglavicama bez da nam je to prikazano.

Mi ne znamo jos sto je zagor rekao indijancima, ili ti znas?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 29/12/2013 : 18:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

OK, naivan scenario, loš crtež i očajan kolor. Ukratko, dečiji rad. Naslovnica je daleko najbolji deo stripa.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 29/12/2013 : 18:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

quote:

quote:

OK, naivan scenario, loš crtež i očajan kolor. Ukratko, dečiji rad. Naslovnica je daleko najbolji deo stripa.

da, sad cemo i mi svi da promijenimo misljenje, jer oko ti tako kazes ,ima nesto u tome, bombašu.

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 29/12/2013 : 19:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Mi ne znamo jos sto je zagor rekao indijancima, ili ti znas?

Pretpostavljam i mislim da sam u pravu
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 29/12/2013 : 19:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

quote:

quote:

Umeš li bolje? Ako umeš, uradi, i ja ću ubaciti tvoj crtež u strip.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 29/12/2013 19:36:14
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/12/2013 : 19:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ni meni se ne sviđa u kom pravcu ovo može da vodi, ali uzdam se u DJ-eve besedničke sposobnosti.
Sanda je odličan crtač ali u ovim tablama ima dosta kritičnih momenata, najviše u predelu lica.
Brdar, sredi malo ovo nijansiranje. Tamnije nijanse ne prate objekte na koje su dodane, a na dosta momenata vidim tragove okrugle "četkice" Izbor boja je dobar, ali je realizacija malo neuredna.

sve u globalu je i dalje veoma dobro. Moj naklon ekipi

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 29/12/2013 19:38:38
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000