Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Kranio
Starting Member
![](AvatarUpload/Kranio.jpg)
Serbia
98 Posts
Member since 10/02/2012 |
|
Cromwell
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 01/03/2014 : 08:40:35
|
I ja sam ugodno iznenađen rezultatima. Fibra manga za mjesto više od zadnja dva oscara. :))) Zaboravio sam glasat za YTLM ![](icon_smile_blackeye.gif) |
Bok, kako si.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tornadomaster
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
Zlix
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1872 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Jasko
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 01/03/2014 : 09:57:42
|
quote: Originally posted by Zlix
A koji su to nezvanični izbori?
Nema nezvaničnih. Ovo je prvi put da postoji razlika. Štaviše, taj drugi izbor je i merodavniji, jer je glasao veći broj.
Rezultati su u najmanju ruku čudni. Bio član ili ne, imam utisak da su mnogi glasali napamet. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19798 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6227 Posts
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21379 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/03/2014 : 10:33:42
|
kao što reče jang, očekivani rezultati.Uglavnom. I kao što je i očekivano (na moju žalost), dosta naslova sa vrha tabele su reprinti. I složio bih se sa jaskom, da se čini kao da su mnogi glasali napamet.
iznenadilo me je da se Sendmenove Skaske i promišljanja i LIDŽ Stoleće tako loše kotiraju.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Tornadomaster
Senior Member
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 01/03/2014 : 10:38:45
|
Ljudi su glasali za ono što su bili u mogućnosti da čitaju/kupe. Nezahvalno bi bilo glasati za "Bilo jednom u FR", na primjer, a da nisi ni vidio izdanje. Vjerovatno bih ovaj integral stavio na svoju listu ali... |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/03/2014 : 11:14:25
|
quote: Originally posted by Kranio
King meni nije jasan ovaj tvoj post?
http://www.stripovi.com/oscar/2013/
Nego, dva prva mjesta za superheroje. Toliko o predrasudama kada se radi o tom zanru.
MM debeljuca ocekivano prvi. Potajno sam se nadao ipak Zagoru, ali ok, te prve MM price su dobre, pa tako da nemam nekih primjedbi. |
|
Zlix
Senior Member
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1872 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 01/03/2014 : 11:47:52
|
quote: Originally posted by Jasko
Nema nezvaničnih. Ovo je prvi put da postoji razlika. Štaviše, taj drugi izbor je i merodavniji, jer je glasao veći broj.
Rezultati su u najmanju ruku čudni. Bio član ili ne, imam utisak da su mnogi glasali napamet.
Aha, tek sad vidim da postoji razlika, na linku što je King okačio. Nisam znao za to.
A i ja mislim da su mnogi glasali napamet. |
IG: @bricktoygrapher |
|
sinister
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Rick_profil.jpg)
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 01/03/2014 : 11:58:08
|
Po čemu zaključujete da su mnogi glasali napamet? Je li zato što stripovi za koje vi smatrate da su trebali biti u top 10, a nisu? ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_clown.gif) Glasanje k'o glasanje, lista k'o lista. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:03:26
|
quote: Originally posted by sinister
Po čemu zaključujete da su mnogi glasali napamet? Je li zato što stripovi za koje vi smatrate da su trebali biti u top 10, a nisu? ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_clown.gif) Glasanje k'o glasanje, lista k'o lista.
A po čemu ti zaključuješ da mi zaključujemo? ![](icon_smile_clown.gif) |
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:09:02
|
Zaključke sam izvukao iz vaših odgovora, gdje zaključujete gore navedeno. |
|
sretan
Average Member
![](AvatarUpload/tumblr_m81q1skSI31r5ashuo1_400.jpg)
593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 01/03/2014 : 12:11:27
|
quote: Originally posted by Tornadomaster
Ljudi su glasali za ono što su bili u mogućnosti da čitaju/kupe. Nezahvalno bi bilo glasati za "Bilo jednom u FR", na primjer, a da nisi ni vidio izdanje. Vjerovatno bih ovaj integral stavio na svoju listu ali...
Ne volim glasovanja i ove godine sam po prvi put dao svoj glas nakon nekoliko godina bivstvovanja na s.comu. Glavni kriterij mi je upravo i bilo samo izdanje, jer glasovalo se za "izdanje godine". Kad pogledaš izdanja Fibre onda ti je jasno koliko su to kvalitetna izdanja, a kvaliteta samog pojedinog naslova je druga priča. Fibrini "Čuvari" su po svim kriterijima pri vrhu, pa kad se sve zbroji i oduzme s pravom su ovogodišnji pobjednik za najbolje izdanje. Postojala su neka ranija izdanja u susjedstvu ali ne toliko kvalitetna ("Nadzirače" sam imao ih u rukama, a američko izdanje imam u svojoj kolekciji). I ovom izboru se manje više moglo biti objejtivan, ali druga bi bila priča da se glasuje za najdraže izdanje.
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:16:01
|
Zaključke sam izvukao iz vaših odgovora, gdje zaključujete gore navedeno.
Zaključuci da mi zaključujemo su pogrešni, jer pretpostavljaš. Nisu u pitanju zaključci, nego utisci. |
|
sretan
Average Member
![](AvatarUpload/tumblr_m81q1skSI31r5ashuo1_400.jpg)
593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 01/03/2014 : 12:16:40
|
quote: Originally posted by King Warrior Nego, dva prva mjesta za superheroje. Toliko o predrasudama kada se radi o tom zanru.
Jesu li "Čuvari" stvarno superherojski strip? A i ono što gore navodim, glasalo za izdanje pa sam tako i ja na listi imao "KT" iako strip nikad neću u cijelosti pročitati, prolistao sam ga i vidio da je odlično izdanje ali sama tema me ne zanima. Manje bodova sam npr. dao "Prije Inkala" koji mi je zanimljivi kao strip ali samo izdanje nije na razini (zbog popratnog materijala), ni "Inkala" a ni "KT". |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6227 Posts
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:20:04
|
Zaključke sam izvukao iz vaših odgovora, gdje zaključujete gore navedeno.
Zaključuci da mi zaključujemo su pogrešni, jer pretpostavljaš. Nisu u pitanju zaključci, nego utisci.
Onda nisam ni ja zaključio u prvom postu, već pitao, a ovaj drugi je samo nastavak tvoga budalesanja. ![](icon_smile_clown.gif) |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:21:15
|
Onda nisam ni ja zaključio u prvom postu, već pitao, a ovaj drugi je samo nastavak tvoga budalesanja. ![](icon_smile_clown.gif)
To sam protumačio kao retoričko pitanje ![](icon_smile.gif) Moguće, kao i tvoje drvenoadvokatisanje ![](icon_smile_clown.gif) |
Edited by - Jasko on 01/03/2014 12:22:02 |
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:24:41
|
Onda nisam ni ja zaključio u prvom postu, već pitao, a ovaj drugi je samo nastavak tvoga budalesanja. ![](icon_smile_clown.gif)
To sam protumačio kao retoričko pitanje ![](icon_smile.gif) Moguće, kao i tvoje drvenoadvokatisanje ![](icon_smile_clown.gif)
Hahaha, jako popularno etiketiranje u zadnje vrijeme na forumu. Još kad dođe od tebe... Svejedno. ![](icon_smile_sleepy.gif)
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/03/2014 : 12:25:13
|
quote: Originally posted by sretan [br Jesu li "Čuvari" stvarno superherojski strip?
Naravno! To ti je biblija superherojskog stripa. Slicno kao i Kraljevstvo tvoje. Mnogi uz pojam "superheroji" povezuju bum-tras price odredjenih junaka, ali i u tom zanru ima pravih remek-djela. |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6227 Posts
Posted - 01/03/2014 : 12:27:17
|
Hahaha, jako popularno etiketiranje u zadnje vrijeme na forumu. Još kad dođe od tebe... Svejedno. ![](icon_smile_sleepy.gif)
Mi se znamo, levi? Kad je svejedno, onda je trebalo da ti bude svejedno pre pola sata ![](icon_smile_clown.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|