forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Oskar 2013.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Kranio
Starting Member

Serbia
98 Posts

Member since 10/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 07:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kranio a Private Message  Reply with Quote
King meni nije jasan ovaj tvoj post?
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4458 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 01/03/2014 : 08:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
I ja sam ugodno iznenađen rezultatima. Fibra manga za mjesto više od zadnja dva oscara. :)))
Zaboravio sam glasat za YTLM

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 01/03/2014 : 08:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Ima li kakvih nagrada?

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1872 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 01/03/2014 : 09:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
A koji su to nezvanični izbori?

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 09:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlix

A koji su to nezvanični izbori?

Nema nezvaničnih. Ovo je prvi put da postoji razlika. Štaviše, taj drugi izbor je i merodavniji, jer je glasao veći broj.

Rezultati su u najmanju ruku čudni. Bio član ili ne, imam utisak da su mnogi glasali napamet.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19798 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/03/2014 : 09:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni sad ništa nije jasno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 10:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Postoje dva rezultata. Na jednim su glasali registrovani članovi s.com, a na drugim svi posetioci sajta.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/03/2014 : 10:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
očekivani rezultati. Kvota na Čuvare bila je 1,10
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21379 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/03/2014 : 10:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
kao što reče jang, očekivani rezultati.Uglavnom.
I kao što je i očekivano (na moju žalost), dosta naslova sa vrha tabele su reprinti.
I složio bih se sa jaskom, da se čini kao da su mnogi glasali napamet.

iznenadilo me je da se Sendmenove Skaske i promišljanja i LIDŽ Stoleće tako loše kotiraju.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 01/03/2014 : 10:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Ljudi su glasali za ono što su bili u mogućnosti da čitaju/kupe. Nezahvalno bi bilo glasati za "Bilo jednom u FR", na primjer, a da nisi ni vidio izdanje. Vjerovatno bih ovaj integral stavio na svoju listu ali...

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2014 : 11:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kranio

King meni nije jasan ovaj tvoj post?

http://www.stripovi.com/oscar/2013/

Nego, dva prva mjesta za superheroje.
Toliko o predrasudama kada se radi o tom zanru.

MM debeljuca ocekivano prvi. Potajno sam se nadao ipak Zagoru, ali ok, te prve MM price su dobre, pa tako da nemam nekih primjedbi.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1872 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 01/03/2014 : 11:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Nema nezvaničnih. Ovo je prvi put da postoji razlika. Štaviše, taj drugi izbor je i merodavniji, jer je glasao veći broj.

Rezultati su u najmanju ruku čudni. Bio član ili ne, imam utisak da su mnogi glasali napamet.

Aha, tek sad vidim da postoji razlika, na linku što je King okačio. Nisam znao za to.

A i ja mislim da su mnogi glasali napamet.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 01/03/2014 : 11:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Po čemu zaključujete da su mnogi glasali napamet? Je li zato što stripovi za koje vi smatrate da su trebali biti u top 10, a nisu?
Glasanje k'o glasanje, lista k'o lista.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

Po čemu zaključujete da su mnogi glasali napamet? Je li zato što stripovi za koje vi smatrate da su trebali biti u top 10, a nisu?
Glasanje k'o glasanje, lista k'o lista.

A po čemu ti zaključuješ da mi zaključujemo?
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 01/03/2014 : 12:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Zaključke sam izvukao iz vaših odgovora, gdje zaključujete gore navedeno.

Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Ljudi su glasali za ono što su bili u mogućnosti da čitaju/kupe. Nezahvalno bi bilo glasati za "Bilo jednom u FR", na primjer, a da nisi ni vidio izdanje. Vjerovatno bih ovaj integral stavio na svoju listu ali...

Ne volim glasovanja i ove godine sam po prvi put dao svoj glas nakon nekoliko godina bivstvovanja na s.comu. Glavni kriterij mi je upravo i bilo samo izdanje, jer glasovalo se za "izdanje godine". Kad pogledaš izdanja Fibre onda ti je jasno koliko su to kvalitetna izdanja, a kvaliteta samog pojedinog naslova je druga priča. Fibrini "Čuvari" su po svim kriterijima pri vrhu, pa kad se sve zbroji i oduzme s pravom su ovogodišnji pobjednik za najbolje izdanje. Postojala su neka ranija izdanja u susjedstvu ali ne toliko kvalitetna ("Nadzirače" sam imao ih u rukama, a američko izdanje imam u svojoj kolekciji). I ovom izboru se manje više moglo biti objejtivan, ali druga bi bila priča da se glasuje za najdraže izdanje.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zaključuci da mi zaključujemo su pogrešni, jer pretpostavljaš. Nisu u pitanju zaključci, nego utisci.
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Nego, dva prva mjesta za superheroje.
Toliko o predrasudama kada se radi o tom zanru.

Jesu li "Čuvari" stvarno superherojski strip?
A i ono što gore navodim, glasalo za izdanje pa sam tako i ja na listi imao "KT" iako strip nikad neću u cijelosti pročitati, prolistao sam ga i vidio da je odlično izdanje ali sama tema me ne zanima. Manje bodova sam npr. dao "Prije Inkala" koji mi je zanimljivi kao strip ali samo izdanje nije na razini (zbog popratnog materijala), ni "Inkala" a ni "KT".
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A ko je, u stvari, pravi pobednik?
"Čuvari" ili "Princ Valijant"?
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 01/03/2014 : 12:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zaključuci da mi zaključujemo su pogrešni, jer pretpostavljaš. Nisu u pitanju zaključci, nego utisci.

Onda nisam ni ja zaključio u prvom postu, već pitao, a ovaj drugi je samo nastavak tvoga budalesanja.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda nisam ni ja zaključio u prvom postu, već pitao, a ovaj drugi je samo nastavak tvoga budalesanja.

To sam protumačio kao retoričko pitanje
Moguće, kao i tvoje drvenoadvokatisanje

Edited by - Jasko on 01/03/2014 12:22:02
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 01/03/2014 : 12:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To sam protumačio kao retoričko pitanje
Moguće, kao i tvoje drvenoadvokatisanje

Hahaha, jako popularno etiketiranje u zadnje vrijeme na forumu. Još kad dođe od tebe...
Svejedno.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2014 : 12:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sretan
[br
Jesu li "Čuvari" stvarno superherojski strip?

Naravno! To ti je biblija superherojskog stripa. Slicno kao i Kraljevstvo tvoje.
Mnogi uz pojam "superheroji" povezuju bum-tras price odredjenih junaka, ali i u tom zanru ima pravih remek-djela.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/03/2014 : 12:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
auf, kriminal 65
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2014 : 12:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hahaha, jako popularno etiketiranje u zadnje vrijeme na forumu. Još kad dođe od tebe...
Svejedno.

Mi se znamo, levi?
Kad je svejedno, onda je trebalo da ti bude svejedno pre pola sata
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000