Obzirom na to da su neke izdavacke kuce predstavile svoje planove za tekucu godinu, kao i da smo u prethodnom periodu cesto dobijali pitanja sta nameravamo sledece da radimo, resili smo da otvorimo karte. Najvecu paznju u planiranju smo obratili na budzet citalaca, nastojeci da ga nas izbor naslova ne optereti previse. Dakle, plan izgleda ovako:
I to bi bilo to, nadam se da nesto nisam izostavio
Obzirom na to da su neke izdavacke kuce predstavile svoje planove za tekucu godinu, kao i da smo u prethodnom periodu cesto dobijali pitanja sta nameravamo sledece da radimo, resili smo da otvorimo karte. Najvecu paznju u planiranju smo obratili na budzet citalaca, nastojeci da ga nas izbor naslova ne optereti previse. Dakle, plan izgleda ovako: Grejstorm 11 i 12 Betmen Gothic Ralph Aznam integral Aama integral Smogi boy integral
sjajno. za ovo se mora naći para. jesu li integrali HC?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Obzirom na to da su neke izdavacke kuce predstavile svoje planove za tekucu godinu, kao i da smo u prethodnom periodu cesto dobijali pitanja sta nameravamo sledece da radimo, resili smo da otvorimo karte. Najvecu paznju u planiranju smo obratili na budzet citalaca, nastojeci da ga nas izbor naslova ne optereti previse. Dakle, plan izgleda ovako:
Zagor u boji
al jebešmisve dobro bi bilo smogija u integralu videt.
e prijatelju moj, i ja bih sve dao da vidim taj integral (gore sam i napisao stripove koje najviše priželjkujem u domaćem izdanju) a Smogi je rasturao u Strip artu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
e prijatelju moj, i ja bih sve dao da vidim taj integral (gore sam i napisao stripove koje najviše priželjkujem u domaćem izdanju) a Smogi je rasturao u Strip artu.
skoro sam plakao kad sam pre 4 godine počeo skupljat stripove, i kad mi pod ruke pao strip art sa smogijem.
Ali ko jih jebe, ništa od gajbe i slivovke. sam ču popit - sve.
U zadnje vrijeme na ovom forumu svi prešli u zajebante...a dobro,bitno da mi mobitel nije u kvaru kako sam isprve mislio zbog rupe u Coltovom prvom postu. Ja sam pročitao samo prvog Greystorma,sljedećih devet su na hrpi i ne diram ih dok ne dođu zadnja dva. Colte,odigraj neki loto,pa možda nekako popuniš tu rupu u izdavačkom planu,barem sa ova zadnja dva Greystorma.