Sinoc procitao ... nema nekadasnje napetosti..vise je kao Jacobova ekipa meets Zagor...Auuuuuhr! Nuccio dobar ali moze i bolje,glave ponekad crta duguljasto kao u Mr.Ed-a :-)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Jučer pročitao. Crtež je dobar, radnja je pitka i lako se prati. No ipak, nešto fali. Nema mistike kao u npr drugoj pojavi vampira. Niti Zagorovo donošenje zaključka i maltene riješenje slučaju u Šerlokovu stilu nije mu baš uobičajeno. Trebalo je, po meni, više tražiti i kopati da bi došao do riješenja. Samo što se nije Čiki obratio i rekao "Watsone dodaj mi lulu"! I ova pojava Tavara je nepotrebna. Opasnost nije ni blizu velika kao u Skaylabu da bi mu se vrač trebao javljati u snu. Niti se Zagor nagutao bunike. A ovo sa znanošču, istraživanjima i serumima je već stoput viđeno. U startu se moglo znati ko je krivac. Bez Tavara i Zagorove šerlokovske oštroumnosti. A što se tiće mističnosti i mračnosti. Sjetim se trečeg vampira i mislim da se tako nešto bez Ferria neće više postići. I zadnja dva Helingena nisu blizu bila atmosferi u Skaylabu kada je Tavarovo pojavljivanje imalo smisla. Ipak, sve ok mada nije za pamčenje.