Author |
Topic  |
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
zare80
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 09/01/2022 : 13:54:40
|
quote: Originally posted by BeaGea
"Mir Srđanov, Novak se rodi"
:):):). svestan je i Novak da mu je cale budala, pa ga je svojevremeno i izbacio na vreme iz loze. Sad je ipak morao da ga vrati, unuci su tu :). Ali nebitno je to, svetski bitni ljudi srecom ne gledaju Novaka kroz caleta. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21873 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/01/2022 : 17:02:42
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by sawitch Znamo dobro da je fejk to njegovo izuzece. Krivo je i meni sto ne moze isto koliko i tebi ali ja sam za pravila pa makar i po cenu da ne ide. Ta pravila su ono sto civilizovan svet cini civilizovanim a nas divljacima. Naucili smo da su fleksibilna kategorija da se mogu zaobici da se mogu naci rupe u zakonima itd. Djokovic je klasican folirant. Jebe mi se sta ko kaze ali da je ovo Nadal ovde bi neko glasilo mesne zajednice iz Male Mostanice pljuvalo Spanca a kamoli sav ostali nas javni medij.

Nakon korone još jedan test inteligencije, gdje vidimo pravu sliku pojedinaca. Sawitchu, ugodno si me iznenadil. Živio!
a mene je recimo Sale sa svim oviš što je pisao u ovoj temi zadnjih dana jako neugodno iznenadio. |
Odbrojavanje: još 16 dana |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21873 Posts
Posted - 09/01/2022 : 17:09:43
|
quote: Originally posted by Oki
Svatko tko misli da je Novak idiot je ništa drugo nego IDIOT! Novak može biti uzor cijelom svijetu,uzor svakom čovjeku. Iz svega što je radio u životu i kada pogledate njegovu osobnost općenito, možete zaključiti da se i kod ovog ulaska u Australiju nije služio nikakvim smicalicama, nije koristio nikakve “rupe” u zakonu koji su smislili licemjerni političari, već se služio onim što je zakonima propisano i uz ovo medicinsko izuzeće koje je dobio vjerovatno bi i bez problema ušao u Australiju da se prvotno po društvenim mrežama nije hvalio time kako kreće u Australiju i da ima medicinsko izuzeće za put. U današnje vrijeme kada masa običnih ljudi (koji i nemaju viška financija) plaća medicinarima da štrcnu cijepivo u odvod a ne u tijelo, imate jednog Đokovića koji NE poriče da se nije cijepio, a koliko znam ni neće jer čovjek jednostavno vjeruje u prirodni imunitet. Da je ljiga od čovjeka, vjerovatno bi platio svoju covid potvrdu i putovao bi po cijelom svijetu bez ikakvih problema kao što to vjerovatno i čini većina vrhunskih svjetskih ne samo tenisača, nego i svih ostalih sportaša…to je jednostavno današnje novo normalno i ljudi bez obraza prihvaćaju takav način života, srećom Novak ima obraza i svima pokazuje što znači biti čovjek. Razumijem i jednog Nadala koji kritizira Novaka zbog necijepljenja jer Nadal mi stvarno izgleda kao netko tko je primio dvije doze cijepiva te se zbog istih osjeća slabije, osjeća se kao nedostojan protivnik svjetskom broju 1, pa smatra da bi pravila trebala biti jednaka za iste…ono samo što nije rekao Novak se mora cijepiti kako bi svi imali isteuvjete i šanse za osvajanje turnira😂😂😂 Što se ostalih tenisača tiče, onaj Kyrgios mi izgleda kao netko tko je svoju potvrdu platio, ali kada vidi kako se Novak drži svojih principa, izgleda da ga muči neko grizodušje,pa mu sada kao daje neku potporu. Po meni, sve ovo se može završiti na dva načina: Prvi i vjerovatniji je taj da Novaku odobre ulaz u Australiju i nastup na turniru…je da će ga ovim dosadašnjim maltetiranjima izmoriti i psihički i fizički, ali Nole će kantu vjerovatno osvojiti i deseti puta😁 Drugi je taj da ga protjeraju iz Australije i u tom slučaju bi Novak jednog dana mogao imati čak i veće financijske koristi jer bi mu Australija nakon suda trebala isplatiti malo masniju odštetu…no vjerujem da i sam Novak priželjkuje ovu prvu opciju. Kada bi se dogodila ova opcija sa protjerivanjem, volio bih vidjeti koliko je tenisača spremno bojkotirati turnir zbog ove situacije oko svjetskog broja jedan. Sjetimo se Pilića koji je jedan od Novakovih najvećih uzora…pred pedesetak godina je ukupno 81 tenisač bojkotirao najveći teniski turnir na svijetu, samo…tada su zarade na turnirima bile stotine puta manje i među sportašima je bilo mnogo više časti i poštivanja nego danas.
   Oki legendo,ti si jedan veliki car!!!
a sramota me je kad vidim šta ove moje "srbende" pišu za Novaka. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21873 Posts
Posted - 09/01/2022 : 17:13:50
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Ovdje neki očito ne mogu shvatiti da je Australcima bitnije zdravlje njihovih građana od održavanja teniskog turnira... Sami građani Melbourna su se bunili jer su oni već dvije godine pod strašnim restrikcijama i karantenama, a dopuštao bi se ulazak u zemlju nekome necjepljenome... Njihova pravila i ako ti se ne sviđa odi negdje gdje ti pravila odgovaraju. Hoćeš biti od principa onda budi do kraja... Šta ministar zdravstva ima od toga da iz turnira izbaci Đokovića??? Nisam siguran da će jedan Australac doći niti do 1/4 finala, a kamo da ima šanse doći do pobjede... Nema ni nekog Amera među favoritima, nema niti Britanca u užem krugu, vjerujem da po formi to nije niti Nadal. Tako da priče kako se Đokovića miče zbog konkurencije su gluposti... Ž
daj Sumo,nemoj me sad razočaravati - ili ti je dosada hakovao nalog,pa on piše ovakve nebuloze!
prave ovaj cirkus samo zbog brige o zdravlju svog stanovništva - ma daj,ne pročitah nešto glupše odavno.
pre sat vremena sam saznao da su moji kumovi,majka i sin,koji su preležali koronu pre 8 meseci,ali ipak odlučili da se vakcinišu,opet dobili koronu,i majka je zaglavila u bolnici.Zato što se nisu oslonili na prirodno stečeni imunitet,eto šta im se desilo. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21873 Posts
Posted - 09/01/2022 : 17:17:23
|
quote: Originally posted by Caleb
Dobija dozvolu da igra 99%. Taman ce Rafina titula biti sladja. 
ovo!!!
jebat čemo mater australijancima, što bi rekao 1euro |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Posted - 09/01/2022 : 20:53:28
|
Svaka cast, Anto. Nisam znao da si navijac Nadala.
Ni on  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4690 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 10/01/2022 : 08:28:40
|
Novak dobio bitku na sudu, ali ga australska vlada i dalje moze udaljiti od nastupa
Cirkus |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
john connor
Advanced Member

Serbia
3000 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 10/01/2022 : 09:04:35
|
Ali bi bili neozbiljni, da ne postuju odluku svog suda. Na koncu igrace AO, narusen ugled Novaka, AO opena, a ponajvise australijske vlade, politicara. Cirkus bez potrebe. |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 10/01/2022 : 09:05:04
|
Teško da će vlada to napraviti. Stvar je završena, Novak pravno pobijedio. A ovi će morati još platiti pola milijona za sudske troškove. I stvarno mi nije jasna ta dežurna higiena i briga oko njegovog morala, to su čiste gluposti. Pa baš su zakoni, odnosno pozitivno pravo, postavljeni od strane čovjeka i kao takvi se konstantno mijenjaju, fleksibilni su. To da postoji izuzetak od pravila samo znači da ono samo nije apsolutno - ne važi za sve. Nije Novak glup da bi otišao na sreću, imao je sve papire koji mu omogućuju ulazak u državu, ostalo je propust i loša komunikacija izmedju organizatora, vlade itd. A dali je on muljator i hoće da se provuće na neku foru, pa koga to briga, to je totalno irelevantna perspektiva. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/01/2022 : 09:10:31
|
quote: Originally posted by anto
Dobija dozvolu da igra 99%. Taman ce Rafina titula biti sladja. 
ovo!!!
jebat čemo mater australijancima, što bi rekao 1euro
  Kralju. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
787 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 10/01/2022 : 09:53:12
|
Cirkus se nastavlja.
Jedna od losijih stvari, pored moguce deportacije i neucestvovanja na AO, je da je otac opet zakazao konferenciju za novinare. |
 |
|
ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Posted - 10/01/2022 : 10:10:22
|
Rijetko koji sudski proces nije farsa....pravnici/suci su izvor korupcije. Kad bi ljudi jednog dana uspjeli riješiti taj problem 50% svjetskih problema bi vrlo brzo otišlo u zaborav. |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7158 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 10/01/2022 : 10:26:17
|
Kakva je to lakrdija da ministar može poništiti odluku suda? Još je glavni argument Đokovićevog tima bila nedosljednost državnih vlasti oko izdavanja, a potom poništavanja iste vize na ulasku u zemlju. I sad će ministar sucu "Ma goni se u 3 pm, nismo bili nedosljedni". |
loading...
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14563 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13098 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 10/01/2022 : 11:25:16
|
Koji šamar australskoj vladi! I sad će jedan ministar udariti veto na odluku suda! Kakva je to demokracija i kakvo je to pravo kada se Vlada postavlja iznad odluka suda.
|
Have mercy |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 10/01/2022 : 11:30:09
|
Ma nema nista od toga. Ostaje Djokovic. Mediji samo kenjaju zarad profita. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Posted - 10/01/2022 : 11:35:21
|
quote: Originally posted by izivko Kakva je to demokracija i kakvo je to pravo kada se Vlada postavlja iznad odluka suda.
U demokraciji postoje različite instance sudstva, kao i ovlasti ministara...a ostalo uči i čitaj sam! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/01/2022 : 11:42:20
|
Đoka je u stvari ispa obična kita. Da je faca a ne đoka(kita ili po narodski kurac) posla bi i Australiju i AO u tri pizde materine. Neš me pustit? Nema frke ko te jebe, al dogodine kad me zovete da dođen poslat ću vam kitu(cvijeća). To bi napravija neko ko je faca a ne đoka. Ovako je obični đoka. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Posted - 10/01/2022 : 11:51:00
|
A kaj drugo očekivati od kompleksaša nego da glumi žrtvu.
Nije on nikaj ispal, on je to navek bil! |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13098 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic  |