forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 22:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by manhunter
ne, ni Nadal nije ispoštovao mere koje nalaže Australija, bio je pozitivan i nije morao u obavezni karantin od 14 dana po dolasku, nego je još i igrao turnir. Jebo lud zbunjenog u celoj priči izgleda.

Lepo sam rekao da je su amo Djokovica cimali jer je Srbin, a Zapad (u ovom slucaju Istok) mrzi Srbe. Zar ima veci i ocigledniji dokaz od ovoga da su Rafu pustili, a Dzizsa razapinjali po hotelima bez prozora i sa bajatim hlebom.

Nisam tako mislio, naravno. Ali mi je i to sa Nadalom zanimljivo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2022 : 22:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by corto33

Ja bih rekao da se snašao

@tinton

A šta san ti ja reka...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8964 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/01/2022 : 22:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Znam čovjeka koji živi i radi u australiji i jednom godišnje preko ljeta dođe na odmor. Jedne godine mu se dogodilo da mu je nakon što je otputovao nazad umro otac pa se morao nakon par dana vratiti opet u hrvatsku. Put mu je, mislim djelomično platila rodbina pošto si to nije mogao priuštiti. Po povratku u australiju došao je kući, raspakirao i otišao pod tuš. U tom trenutku mu na vrata zvoni financijska, porezna ili koji već vrag tražeći od njega da opravda putovanje i račune jer po njima njegova primanja nisu tolika da on to može platiti. Toliko dugo im je trebalo.
... i toliko o tome kako funkcioniraju institucije u australiji.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 23:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2331293&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2434 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 11/01/2022 : 01:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
I šta kažu kladionice?
Ispada u prvom kolu ili vozi do finala?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2022 : 09:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

I šta kažu kladionice?
Ispada u prvom kolu ili vozi do finala?

Nema te ponude u kladionicama.
Trenutno u ponudi imaju samo je li Đokica debil ili nije. 1.03 je koeficijent. Neznan zašto, al u ponudi uopće nema opcije da nije debil.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2022 : 11:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Znam čovjeka koji živi i radi u australiji i jednom godišnje preko ljeta dođe na odmor. Jedne godine mu se dogodilo da mu je nakon što je otputovao nazad umro otac pa se morao nakon par dana vratiti opet u hrvatsku. Put mu je, mislim djelomično platila rodbina pošto si to nije mogao priuštiti. Po povratku u australiju došao je kući, raspakirao i otišao pod tuš. U tom trenutku mu na vrata zvoni financijska, porezna ili koji već vrag tražeći od njega da opravda putovanje i račune jer po njima njegova primanja nisu tolika da on to može platiti. Toliko dugo im je trebalo.
... i toliko o tome kako funkcioniraju institucije u australiji.

Poznajen troje ljudi koji su živili ili žive doli. Životi različiti, ali priča ista. Sustav koji balkancu izgleda SF.
Doduše, ne triba zatvorit oči ni na činjenicu da to savršeno uređenje istovremeno znači sterilnost i autizam kad su sociljalne komponente u pitanju.
Od to troje, dvoje se vratilo. Jedan nakon šta je pa sa skele i dobija odštetu s kojon se vratija, drugi koji je oženija žensku iz splita i kad su in dica narasla se vratija doma. Treći je još doli, i neće se vjerovatno nikad vratit jer ima teško bolesno dite, a razina skrbi koju doli za to dite ima je u hrvatskoj sanak pusti.

Ukratko. Ako je to doli fašizam. Živio fažizam!!!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 11/01/2022 : 12:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Nema savršenog sustava a svakome su važne drugačije stvari u životu.
Imam i ja rodbinu u Australiji i jednom rodjaku je ovo sada fašizam a drugome sasvim normalno i vidi svrhu u tome jer ima neke koristi od takvog sustava.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 11/01/2022 : 13:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam i ja rodbinu u Australiji i jednom rodjaku je ovo sada fašizam a drugome sasvim normalno i vidi svrhu u tome jer ima neke koristi od takvog sustava.

Objasni tom rođaku kaj je uopće fašizam (on ima odrednice prema kojima se definira), da bar nekaj čovjek u životu navči.
Nemam dojam da je zabranjena sloboda isražavanja, okupljanja...da se ljude odvodi u logore jer drugačije misle, druge su rase, epileptičari su i sl. To je fašizam. Zar toga ima u Australiji da mi ni ne znamo?

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 11/01/2022 13:32:08
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/01/2022 : 13:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da.
Neko voli da institucije rade svoj posao, a neko voli da "institucije rade svoj posao".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5459 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/01/2022 : 13:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Tovaru, dva topica na tu temu sam zaključao. Idi I čitaj tamo. Nema mnogo, nekih 400 stranica. :D

Pa ako kaze ono sta mislim
Onda cu posrat i njega i debila tenisača
Pa me možeš banirat
Ajvude, miruj

Žao mi je što pišem o nećemu što nema veze sa tenisom, ali moram odgovoriti ovoj TOVARČINI!
Vidio sam ovu poruku još sinoć…napisao ju globinjo u 17.56, ali sam se srećom suzdržao od bilo kakvog odgovaranja na istu, jer iskreno ne znam što bih mu napisao, ali da mi je bio blizu i kako sam se sinoć u tom trenutku osjećao, zavalio bih mu sigurno takvu šamarčinu da bi mu šmrklji napravili tri kruga oko glave jer sam skužio što je htio iznjeti u svojem sirovom izlaganju,ali ajde, pustio sam i pisanje i sve dok se ne smirim preko noći.
Jučer sam bio na poslu do 18.00 i kolega koji mi je došao na smjenu mi je prenio vijest kako nam je bivši kolega koji je otišao u penziju pred tri mjeseca pronađen u toku dana mrtav u svojoj kući.
Čovjek je otišao u penziju sa 61 godinom na grbači, dobar ko’ kruh, vječito nasmijan i raspoložen za šalu. Bio je vječiti neženja, živio je sam u kući. U petak je primio treću booster dozu cijepiva nakon koje se vlakom vraćao kući na selo.
Ljudi koji su s njime razgovarali u vlaku rekli su kako se žalio da mu je pozlilo odmah nakon cijepljenja i da je čovjek stvarno izgledao loše…što je bilo-dovukao se kući kao ranjeni pas i vjerovatno umro odmah u petak. A pronašli su ga umrlog tek jučer ujutro.
Uglavnom , globinjo, ne znam kuda i po kome bi srao, ali po meni ne bih sigurno i molim te da se suzdržiš od vulgarnosti i vrijeđanja na ovom forumu jer kao prvo, spusti se malo sa te grane na kojoj si jučer sjedio i shvati da u današnjoj nazovimo je “korona krizi” ima mnogo žrtava od cijepiva isto kao što sam ja i svaki normalan čovjek prihvatio da ljudi umiru od korone.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 11/01/2022 : 13:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Da.
Neko voli da institucije rade svoj posao, a neko voli da "institucije rade svoj posao".

Ustvari sad sam tek skuzilpoantu, nakon ovog upisa. Ljudima je fašizam ako se mora poštovati zakone i norme civiliziranog ponašanja.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5459 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/01/2022 : 13:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Evo jednog videa iz kojeg se vidi kako Đoković “gazi” po ljudima koji su ugroženi pandemijom:
https://youtu.be/qIt1AfZaJHA
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5459 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/01/2022 : 13:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Još jednom se izvinjavam svima što sam skrenuo sa teme…slušajte manhuntera i na ovom topicu pišite samo o tenisu!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 11/01/2022 : 14:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...za ubuduće!

Ako čovjek osjeća komplikacije nakon uzimanja lijekova/cjepiva hitno se treba obrati liječniku a ne tvrdoglavo čekati da to prođe samo od sebe. Pretužno je koliko su ljudi tvrdoglavi i misle da će bolovi proči sami po sebi.

A sad odjava, mućno je sve ovo čitati

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13091 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/01/2022 : 01:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Kad voditelji misle da su kamere ugašene.

https://twitter.com/i/status/1481035000246063109

Have mercy
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 12/01/2022 : 09:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Kad voditelji misle da su kamere ugašene.

https://twitter.com/i/status/1481035000246063109

Kada voditelji 'kao' misle da su kamere 'kao' ugasene.
I taj 'slucajni' snimak posle 'slucajno' postane javan.
Vazi.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 12/01/2022 : 10:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
https://www.youtube.com/watch?v=WN6Z6ZBiak4 from 8:00 Scot Morison.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 12/01/2022 : 16:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Objasni tom rođaku kaj je uopće fašizam (on ima odrednice prema kojima se definira), da bar nekaj čovjek u životu navči.
Nemam dojam da je zabranjena sloboda isražavanja, okupljanja...da se ljude odvodi u logore jer drugačije misle, druge su rase, epileptičari su i sl. To je fašizam. Zar toga ima u Australiji da mi ni ne znamo?

Sada si se probudio iz frižidera (dve godine hiberniran) da nisi primjetio zabrana slobode izražavanja, okupljanja, da se zaoštrava represija protiv onih koji drugačije misle i ne žele se vakcinirati? Ah da, bitna je civilizacija, nauka i zdravlje ljudi.

Sve je u redu u Australiji kao i u Afganistanu jer su ti tako rekli.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 12/01/2022 16:26:52
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2022 : 18:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki
spusti se malo sa te grane na kojoj si jučer sjedio

ja te pozivam da mi ovo opet ponoviš uživo u facu...možeš povest i kretenovaxa đokovića...na tvoj nivo se neću spuštat...ja i dalje sjedim na grani...ti stoj čvrsto na zemlji i živi u nekom paralelnom univerzumu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2022 : 18:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
ne, ni Nadal nije ispoštovao mere koje nalaže Australija, bio je pozitivan i nije morao u obavezni karantin od 14 dana po dolasku, nego je još i igrao turnir. Jebo lud zbunjenog u celoj priči izgleda.

Lepo sam rekao da je su amo Djokovica cimali jer je Srbin, a Zapad (u ovom slucaju Istok) mrzi Srbe. Zar ima veci i ocigledniji dokaz od ovoga da su Rafu pustili, a Dzizsa razapinjali po hotelima bez prozora i sa bajatim hlebom.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 12/01/2022 : 19:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/01/2022 : 20:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
https://pescanik.net/djokovic-x-i-y/

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/01/2022 : 12:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Novak je prekinuo današnji trening posle samo pola sata. Navodno mu je jedan od trenera prišao, pokazao nešto na telefonu i ovaj se spakovao.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/01/2022 : 15:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ajde da cekamo na vecerasnji dnevnik. Ovo ko Esmeralda vec.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000