Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/06/2023 : 20:30:51
|
quote: Originally posted by Lukeruk
Novaku su se sve kockice poklopile da ostane upamcen kao najveci sportista svih vremena. Jedini GOAT koji je bio politicki zatvorenik. Jedini GOAT, uz Alija, koji nije odustao od svojih uverenja, uprkos velikoj steti koju je trpeo. Par ekselans primer radne etike. Par ekselans primer deus eks masine u finalu Vimbldona. Filmska bajka u kojoj cak i statisti (publika) i sporedni likovi (dama sa prstom) cine njegov preokret jos legendarnijim.
Zaboravio si napisati da je jedini GOAT kojeg je Bog poslao s Neba da iskupi naše grijehe. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
Posted - 15/06/2023 : 21:29:58
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Lukeruk
Novaku su se sve kockice poklopile da ostane upamcen kao najveci sportista svih vremena. Jedini GOAT koji je bio politicki zatvorenik. Jedini GOAT, uz Alija, koji nije odustao od svojih uverenja, uprkos velikoj steti koju je trpeo. Par ekselans primer radne etike. Par ekselans primer deus eks masine u finalu Vimbldona. Filmska bajka u kojoj cak i statisti (publika) i sporedni likovi (dama sa prstom) cine njegov preokret jos legendarnijim.
Zaboravio si napisati da je jedini GOAT kojeg je Bog poslao s Neba da iskupi naše grijehe.
Poslao vam ga s neba pa u rebra :) |
Edited by - Lukeruk on 16/06/2023 01:16:58 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 16/06/2023 : 00:35:48
|
quote: Originally posted by miros
"Ove druge nebuloze cu preskociti, idu van okvira Djokovica i sporta." Ako je iko preskočio taj okvir to si bio ti,a što se tiče nebuloza znaš ti da to nisu nikave nebuloze.Sebi daješ svu slobodu za stavove što je normalno,a Djoković je za svoje stavove šaban, kreten itd
Ocekujem da sutra odes kod nekog popa i zamolis ga da precisti vodu cantranjem. Onda se javi sa pricom o misljenju. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 20/06/2023 : 23:14:35
|
izvinjavam se što odsustvovah sa ove teme,bilo mi je muka da vidim kako Srbi pljuju Srbe (ali dobro,zato i jesmo ovde gde smo što smo takvi),sad se vratih kad skupih malo strpljenja da čitam baljezgarije;i šta vidim: 1.menhanter ispisa neki kilometarski post koga nemam ni želje ni vremena da čitam,ali po dužini vidim da sam ga povredio sa svojim pisanjem,pa se izvinjavam zbog toga 2.savić koga izuzetno poštujem i gotivim me naziva kraljem lupetanja,ali Sale,i sam znaš da taj epitet nosiš i ovde i na počivšem darkvudovom forumu,iako se ne slažem sa tim nadimkom koji su ti nadenuli zli jezici (ili bolje reći zli prsti) 3.caleb,koga nimalo ne poštujem i smatram jednom od najvećih slina foruma pdržava Savića,što ukazuje koliko je Sale u krivu
to što sam prosvetni radnik,konkretno profesor elektrotehničkih inženjerskih predmeta,nema niakve veze sa bilo kakvom raspravom,pa ne znam što to uzimate u usta;u toj mojoj struci,kao i u svim drugima,ima teških,ali teških budala.Kao recimo kad bi se raspravljali sa lekarom i rekli "hebote,pa ti si zdravstveni radnik, visoko obrazovana osoba,kako možeš tako nešto da izjaviš"
sa druge strane,voleo bih da mi Savić pojasni šta sam to lupetao?
sa treće strane,hvala svemptingu što je stao u moju odbranu,a tragikomično je kad videh da ga je hanter upozorio.Hahahaha,ludilo.
i za kraj,ovde je maelstrom sve lepo i jasno napisao i tu nema šta da se doda.
a tužno je,što rekoh više puta,da je priča oko Noletovog istorijskog uspeha skrenula na ovaj kolosek (za šta je jedini krivac Savić) - iz mog ugla,neviđena sramota što je to otišlo u tom pravcu. |
Markose,do neba ti hvala!!! |
Edited by - anto on 20/06/2023 23:15:15 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Posted - 21/06/2023 : 00:52:18
|
Anto jebiga, ako ne kontas sta si lupao onda dzaba da ti ja objasnjavam. Ali to je tvoj stav i samo peglaj. Ja bih ti to rekao i uzivo i ismejali bismo se.
Ali ono sto je porazavajuce kod tebe i kod svih generalno je sto potencirate to Srbin na Srbina. Koga boli q sta je ko? Evo veceras mi je bio drugar Hrvat na kartanju i volim ga vise nego sve one Srbe koji glasaju za Vucica zajedno. Moras da skontas da ako je neko Srbin to ne sme glda ga abolira kad uradi nesto lose. Pa ne moze meni zameniti Eda, Globinja ili Doka ili nekog cetvrtog malcanski berberin jer je Srbin. Kako ne vidis da je pogresno to gledati? To je ono sto me ozdera.
Dokle god budemo nedela pravdali delima ne pise nam se dobro a ne zato sto je Srbin protiv Srbina u nekim situacijama. Ja za tog Djokovica navijam od kada je poceo da igra i kad sam skontao da moze biti nesto. Ali ako ga kritikujem to nije zato sto hocu da ga ubijem vec zato sto mi smeta i zato sto treba da bude bolji. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
Posted - 21/06/2023 : 01:57:07
|
quote: Originally posted by sawitch
Anto jebiga, ako ne kontas sta si lupao onda dzaba da ti ja objasnjavam. Ali to je tvoj stav i samo peglaj. Ja bih ti to rekao i uzivo i ismejali bismo se.
Ali ono sto je porazavajuce kod tebe i kod svih generalno je sto potencirate to Srbin na Srbina. Koga boli q sta je ko? Evo veceras mi je bio drugar Hrvat na kartanju i volim ga vise nego sve one Srbe koji glasaju za Vucica zajedno. Moras da skontas da ako je neko Srbin to ne sme glda ga abolira kad uradi nesto lose. Pa ne moze meni zameniti Eda, Globinja ili Doka ili nekog cetvrtog malcanski berberin jer je Srbin. Kako ne vidis da je pogresno to gledati? To je ono sto me ozdera.
Dokle god budemo nedela pravdali delima ne pise nam se dobro a ne zato sto je Srbin protiv Srbina u nekim situacijama. Ja za tog Djokovica navijam od kada je poceo da igra i kad sam skontao da moze biti nesto. Ali ako ga kritikujem to nije zato sto hocu da ga ubijem vec zato sto mi smeta i zato sto treba da bude bolji.
sve ok,samo što mislim da su svi ti gorepomenuti takođe Srbi;doduše,nisam siguran za Doka. |
Markose,do neba ti hvala!!! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/06/2023 : 14:16:28
|
Sve je anto u pravu. A i ja sam mislio da je globinjo Srbin jer navija za jedan od najstarijih srpskih klubova - Hajduk. |
 |
|
john connor
Senior Member

Serbia
2968 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
jagodanbg
Senior Member

2999 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 21/06/2023 : 14:22:04
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by anto
sve ok,samo što mislim da su svi ti gorepomenuti takođe Srbi;doduše,nisam siguran za Doka.
Anto, ovo ti nije prvi put da me prekrštavaš...
...a koliko znam, novak nije srbin...
druze... |
Pumpaj |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Posted - 21/06/2023 : 14:24:31
|
Kud sam bilo sta i pisao. Mogu li da vratim sve i da napisem "Bravo Nole, najbolji si na svetu u svemu?" :D |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/06/2023 : 16:31:32
|
quote: Originally posted by sawitch
Kud sam bilo sta i pisao. Mogu li da vratim sve i da napisem "Bravo Nole, najbolji si na svetu u svemu?" :D
Najbolje je da klimamo glavom i veličamo "zaslužne", nedobog da se uputi neka kritika. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/06/2023 : 16:33:18
|
sve ok,samo što mislim da su svi ti gorepomenuti takođe Srbi;doduše,nisam siguran za Doka.
Anto, ovo ti nije prvi put da me prekrštavaš...zadnje upozorenje ili letiš...a koliko znam, novak nije srbin...rodila ga majka hrvatica...a ni ćaća mu nije srbin nego crnogorac...al nema veze, ti uredno prozivaš forumaše jesu li srbi ili ne 
Nisam stigao da odreagujem ranije, jbg. Novak je Hrvat koliko je Modrić Srbin, ali to nije ni poenta. Ovo pokrštavanje forumaša je više nego bezveze. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
jagodanbg
Senior Member

2999 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 21/06/2023 : 16:41:32
|
quote: Originally posted by jagodanbg
druze...
reci...smeta ti šta sam ovo napisao, a ne smeta ti šta kolega anto piše pizdarije?
Manje vise da li meni smeta to sto si ti napisao... nego je kotradiktorno sto u jednom istom postu optuzujes nekog za prekrstavanje, a onda to isto uradis i ti!! Pri tom zloupotrebljavas svoju 'funkciju' moderatora i pretis i onda banujes ljude...!!! |
Pumpaj |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/06/2023 : 17:16:40
|
Mislim da je očito da su se anto, going i connor sprdali s tim prekrštavanjem, ali kada su im ozbiljni postovi takvi kakvi jesu, možda je globinju bilo teško raspoznati. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 21/06/2023 : 17:55:12
|
druze...
reci...smeta ti šta sam ovo napisao, a ne smeta ti šta kolega anto piše pizdarije?
Manje vise da li meni smeta to sto si ti napisao... nego je kotradiktorno sto u jednom istom postu optuzujes nekog za prekrstavanje, a onda to isto uradis i ti!! Pri tom zloupotrebljavas svoju 'funkciju' moderatora i pretis i onda banujes ljude...!!!
Čuj Ja nisam pisao da su Anto, going i connor Hrvati Da, manhunter je napisao da je Novak Hrvat Koliko i Modrić Da je Srbin Poanta je da ja nisam forumašima brojao krvna zrnca Nego iznio činjenicu o novaku-‘’svetoj kravi’’ Javna osoba, mogu o njemu sta me volja Ja sam na forumu 20 godina Imam ovdje stotine prijatelja i poznanika Velik broj među njima su Srbi Prema tome… Sjetimo se kako su neke tvoje kolege pisale Da su i Dražen i Stojko i Modrić i Perišić i da ne nabrajam dalje-Srbi Nema veze s vezom
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16745 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 21/06/2023 : 18:14:00
|
Dona Vekić pobi jedila Ribakinu i ušla u 1/4 finale Berlina.. ide joj na travi..bravo Dona |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Topic  |
|