Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2014 : 14:51:27
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.
da ,baš na to san mislia. a sad mi objasni po čemu je to "očita suprotnost"? ne misliš li da si prilično licemjeran? |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 14:59:33
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
quote: Originally posted by selanne
Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras. 
To je tako. Kada je bio onaj skandal s dopingom, bio je hercegovački lopov. Sada kad je u finalu US Opena, sada je ponos i dika čitave Hrvatske, organiziran je prijenos na trgu, prilozi o njemu otvaraju dnevnik... 
Navikli smo mi Hercegovci na to.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 08/09/2014 14:59:59 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 15:28:28
|
Teško će Serena dostići 22 titule jer je već u godinama ali nikad se nezna. Da nije bilo one crne rupe kada je 5 godina bila bez titule na Wimbledonu i US Openu taj rekord bi već bio skinut.
   Jedino u 2006 i u 2011 nije osvojila ni jedan GS, skoro svake godine dobije makar jedan, nekad i dva. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 15:30:21
|
quote: Originally posted by brni
Ajmo Marine..cilu karijeru te pljucam i govorim kontra tebe ali danas navijam za tebe i zelim ti od svega srca da osvojis taj US Open..
 Ali ne bum ni dans navijal za njega, ali ovaj put ne bum ni protiv ;) A na kladi bum igral na njega jer vidim da je pun samopouzdanja. |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 08/09/2014 15:42:07 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:35:19
|
Mrin nije rođen u državi za koju igra, Ajla nije rođena u državi za koju je nedavno počela igrati. Za svakog ttko nema dvostruke kriterije stvar je jasna, i nema se tu kaj raspravljat. Jasno je da neki u jednom smjeru razmišljaju na jedan način au drugom na drugi, jednostavno neamju iste kriterije tj. dvolično su. Samo to je njihova stvar....
slično kao i ovi koji sad odjednom navijaju za Čilu, a dosad nisu ;) |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 08/09/2014 15:36:22 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 15:37:55
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras. 
To je tako. Kada je bio onaj skandal s dopingom, bio je hercegovački lopov. Sada kad je u finalu US Opena, sada je ponos i dika čitave Hrvatske, organiziran je prijenos na trgu, prilozi o njemu otvaraju dnevnik... 
hercegovacka lopino prekini vise kmečat..   |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:44:37
|
quote: Originally posted by dosada
Mrin nije rođen u državi za koju igra, Ajla nije rođena u državi za koju je nedavno počela igrati. Za svakog ttko nema dvostruke kriterije stvar je jasna, i nema se tu kaj raspravljat. Jasno je da neki u jednom smjeru razmišljaju na jedan način au drugom na drugi, jednostavno neamju iste kriterije tj. dvolično su. Samo to je njihova stvar....
slično kao i ovi koji sad odjednom navijaju za Čilu, a dosad nisu ;)
A vidi ovo... Jesu li onda Hrvati Mateo Kovačić, Niko Kovač, Bojan Bogdanović, Venio Losert, npr.?  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:51:33
|
Izgledalo mi kao da si s onom rečenicom "ne igra za državu u kojoj je rođen" mislio da ne treba igrati za Hrvatsku, ali tek sad kontam da si samo općenito govorio.  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 08/09/2014 : 15:58:10
|
Izgledalo mi kao da si s onom rečenicom "ne igra za državu u kojoj je rođen" mislio da ne treba igrati za Hrvatsku, ali tek sad kontam da si samo općenito govorio. 
Ma naravno da ima pravo igrati za Hrvatsku. I Ajla ima pravo igrati za Australiju. Svatko nek igra za onu državu koja ga želi! |
|
Edited by - dosada on 08/09/2014 15:58:36 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 08/09/2014 : 16:13:21
|
quote: Originally posted by acestroke
Teško će Serena dostići 22 titule jer je već u godinama ali nikad se nezna. Da nije bilo one crne rupe kada je 5 godina bila bez titule na Wimbledonu i US Openu taj rekord bi već bio skinut.
   Jedino u 2006 i u 2011 nije osvojila ni jedan GS, skoro svake godine dobije makar jedan, nekad i dva.
Mislio sam na ono vrijeme kada nije bilo titula u Wimbledonu (2004, 2005, 2006, 2007, 2008) i US Openu (2003, 2004, 2005, 2006, 2007), pauza od 5 godina na takva 2 turnira se osjeti u broju ukupnih naslova (Roland Garros nisam uzimao u obzir jer je ipak u pitanju zemlja). Uz 2006. i 2011. ni 2004. Serena nije osvajala GS turnir. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 16:38:17
|
quote: Originally posted by lwood
Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.
da ,baš na to san mislia. a sad mi objasni po čemu je to "očita suprotnost"? ne misliš li da si prilično licemjeran?
Ovo je zadnji put da se vraćam na ovu temu. Zašto su ovi slučajevi suprotnost? Iz jednostavnog razloga jer Čilić stalno igra za Hrvatsku (barem za sada) dok je uvažena Tomljanovićka (neznam zašto je toliko braniš) usred karijere išla mijenjati državljanstvo i to zbog novca. U sportu bi općenito trebalo zabraniti promjenu državljanstva tijekom karijere (barem u seniorskoj fazi), ako si počeo igrati za Kinu onda igraj za njih do kraja bez obzira gdje si rođen i odakle vučeš korijene. Reprezentacija nije klub da ih mijenjaš kao gaće, svakome treba dati pravo izbora ali kada se jednom odluči onda neka bude dosljedan u svojoj odluci bez obzira koliko ona bila dobra ili loša. To je za mene jedini ispravni put a ako je tebi to licemjerno onda mogu samo reći da sam ponosan na svoju licemjernost i nebih je htio mijenjati. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 17:10:14
|
Nikada tu medalju Pešalova nisam smatrao kao hrvatski produkt i to je za mene samo kupovanje uspjeha u sportu u kojemu nemaš svojih aduta. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/09/2014 : 17:20:58
|
Nikada tu medalju Pešalova nisam smatrao kao hrvatski produkt i to je za mene samo kupovanje uspjeha u sportu u kojemu nemaš svojih aduta.
Ipak donekle je hrvatski produkt jer je trenira i radija sa našin ljudima za tu medalju. Mislin da je Goran Ivanišević da lovu za dvoranu za treninge. Inače, generalno se slažen. Po meni su klubovi uglavnon otišli kvragu i izgubili identitet, samo još triba da se dogodi isto i reprezentacjama. Da Silva mi je OK, Sammir, Draper, i slično mi je totalno bezveze.
Ovako bi za koju godinu mogli imat skijaške reprezentacije Maroka i Dominkanske republike u kojima će skijat Austrijanci.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/09/2014 : 17:47:48
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nikada tu medalju Pešalova nisam smatrao kao hrvatski produkt i to je za mene samo kupovanje uspjeha u sportu u kojemu nemaš svojih aduta.
Ipak donekle je hrvatski produkt jer je trenira i radija sa našin ljudima za tu medalju. Mislin da je Goran Ivanišević da lovu za dvoranu za treninge. Inače, generalno se slažen. Po meni su klubovi uglavnon otišli kvragu i izgubili identitet, samo još triba da se dogodi isto i reprezentacjama. Da Silva mi je OK, Sammir, Draper, i slično mi je totalno bezveze.
Ovako bi za koju godinu mogli imat skijaške reprezentacije Maroka i Dominkanske republike u kojima će skijat Austrijanci.
Slažem se. Reprezentacije jako gube smisao s kupovanjem stranaca. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 08/09/2014 : 19:35:29
|
quote: Originally posted by brni

Lijepo od njih, i red je da mec bude na nacionanoj TV, ali mislim da nisam spreman na 3-4 sata baljezganja Mice Dusanovica, ipak cu to odgledati na Eurosportu.  |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2014 : 20:25:54
|
quote: Originally posted by lwood
da ,baš na to san mislia. a sad mi objasni po čemu je to "očita suprotnost"? ne misliš li da si prilično licemjeran?
Ovo je zadnji put da se vraćam na ovu temu. Zašto su ovi slučajevi suprotnost? Iz jednostavnog razloga jer Čilić stalno igra za Hrvatsku (barem za sada) dok je uvažena Tomljanovićka (neznam zašto je toliko braniš) usred karijere išla mijenjati državljanstvo i to zbog novca. U sportu bi općenito trebalo zabraniti promjenu državljanstva tijekom karijere (barem u seniorskoj fazi), ako si počeo igrati za Kinu onda igraj za njih do kraja bez obzira gdje si rođen i odakle vučeš korijene. Reprezentacija nije klub da ih mijenjaš kao gaće, svakome treba dati pravo izbora ali kada se jednom odluči onda neka bude dosljedan u svojoj odluci bez obzira koliko ona bila dobra ili loša. To je za mene jedini ispravni put a ako je tebi to licemjerno onda mogu samo reći da sam ponosan na svoju licemjernost i nebih je htio mijenjati.
jaka suprotnost u pm  a da se javi neko iz beha i nazove čiliča izdajnikom ti bi prvi podivlja  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 21:02:52
|
Sve dok je Čile ovdje neka ga zovu kako hoće, važna su djela a ne laprdanja zlih jezika.  |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Topic  |
|