BRAVO ZA LUDENS...U 2014 STARTOVALI OPASNO...prvo TEX MAXI NEOČEKIVANO,ONDA MALI RENDŽER...SAD I OVAJ KOLORAC ČIKA! NADAM SE DA JE ODVEČ KAZATI DA IMAJU MOJU PUNU PODRŽKU...znao sam da je to da su zaposlili i AKD tiskaru opet...znak da nas očekuju novitete! Znam da če opet prigovori...ali zašto se bunit...niko nikoga neće terat da kupi... dobro da imamo izbor..još da vrate pilota i Martija....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Toooooooooooo!!!!! Svaka čast Ludensu!!!!! Ovo se kupuje i ovu ču sakupljati! Baš kad sam htio odustati od stripova, Ludens me opet navuče na neka od svojih izdanja! Ako me oči ne varaju, mislim, da sam vidio i najavu za Malog Rendžera!??? IDEM I TO PROVJERITI!!!!!!!!!!!!
Ja se pitam zasto su ovi iz Ludensa toliko misteriozni i tajnoviti pa ne promoviraju svoja izdanja. Mislim ponasaju se kao neka masonska loza. Onaj Bernard jel taj mozda neki mason ili sta?
Mislim ovakva neserioznost prema kupcima je stvarno smesna. Vidite kako VC se obraca svojim kupcima, promovira svoja izdanja ko svaki normalni izdavas,a ovaj Ludens ne hebe svoje kupce ni 2 %.
Ovo je prava nocna mora! Zaista sam se radovao ovom izdanju, u kolekcionarskom obliku od Libellusa. Sadrzaj ovih epizoda svi poznaju, jos jedno SC izdanje je zaista nepotrebno, pogotovo jer su stariji primjerci jos uvijek lako dostupni. Drugi problem je papir, i vise je nego jasno da slabasni Ludensov papir slabo ide sa bojom. Na masnom papiru, kakv je kod LL, to je sasvim drugi dozivljaj.
Zaista sam roazocaran da Ludens izdaje ovu ediciju, ako vec, onda su trebali napraviti kolekcionarsko izdanje kako treba, a ne ovako nesto.
E vidiš a ja upravo suprotno Za ovakvu cijenu i meke korice uzet ću sigurno barem Ferrijeve epizode.
,i meni je to ok...siguran sam da če ta izdanja izgledat bar ako ne i bolje od Manituove škrinje...ipak je to novi kolor a ne onaj stari iz prvih retro jubilarca...sačekajmo izgled pa kritikujmo... Libellus ima toliko izdanja u planu..iskreno i boljih da je kiosk izdanje za Čika sasvim ok...sačekajmo da vidimo prvi broj....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Interesantno iznenađenje.Ipak nije Chico toliki kvalitet da dupliram izdanja bez obzira na boju.Znači sve pohvale za masovna,jeftina izdanja ali ovo ću preskočiti.