Bilo je to 20. kolovoza 1998. na zagrebačkom hipodromu. Nevjerojatna večer i zabava za pamćenje kakva se vjerojatno nikad više neće ponoviti. Preko mostova sam stigao u Babilon, jedva svjestan svega što mi se događalo, ali ne od alkohola. Nije ni Zagreb ni hipodrom, nije ni Coca-Cola, ali je ono pravo...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Mislim da se ovdje jos nije nasao U2. Ne bi ni sad da nisam pozeljela cuti neke stvari i potrazila ih. Ima dana kad jednostavno nakupim pjesme koje pjevusim, tada ih potrazim, i tako nastane ovaj post.
ovo mi je jedna od najdrazih i svaki put kad ju slusam ozivi jedan lijepi osjecaj u meni.
Uskrsnji se zeko na raznju pece..jaja pak jos uvijek u korpi leze. Nitko nije i nikad uskrsnuti nece..folklor je ipak bitan, bilo sa kojim i kakvim bojama obojan bio…skoro napisah bojana..sorry … Bruce Springsteen - This Hard Land
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
sve je tako petparacki jeftino, lazno, krivotvoreno i kupljeno kod kineza. Postoji skrinjica koju nitko ne moze platiti jer ona se ne kupuje.. malo tko zna gdje se krije i od cega se filigranski izrađuje.
Noc je neopisivo lijepa, stotine sjajnih zvijezda namiguju mi veceras na mom prozoru..to se svemir poigrava samnom..Novo zvijezđe je samo za mene poslozio.
Forumaš alanford me noćas sjetio njenog izvrsnog koncerta prije točno 3 godine, 06. srpnja 2011. pred Klovićevim dvorima. Ambijent savršen, publike nije bilo puno, nekoliko stotina ljudi, a na jednostavnoj pozornici on s gitarom u ruci (duhovita je konferansijerka) i s pratnjom gitarista Gerryja Leonarda. Genijalno!
Ovo nažalost nije ono, ali je svejedno sjajno:
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...