Richard Wright izvodi svoju poslednju autorsku pesmu sa Division Bella Kakv covek! Zato sto je bio tih i nije se nametao, cini mi se da je ostao nezapazen za zasluge i doprinos koji je doneo bendu. Veliki muzicar i covek u svakom slucaju.
Ja se još premišljam. Možda malog da vodim da ih vidi prije nego što se ugase. Mama ga vodila na Watersa, ali nije to isto. Ima još vremena za konačnu odluku.
Teško je ijedan drugi rock bend uzimati ozbiljno uživo nakon što čuješ ABB. I zadnja inkarnacija sa Derekom Trucksom i Warrenom Haynesom je bila jednako dobra, live iz te faze One Way Out mi je stalno u optjecaju.
Dostojna nasljednica Elizabeth Reed:
A ove dvije su vrh, i ako se kužiš u ljestvice koje koriste, poliritmiju i to, i ako se prepustiš kao potpuni laik:
One way out sam pošteno izgazio. Izašao im je nekidan 50th anniversary collection (5cd box)...i moram priznati da mi je Desdemona ovdje još bolja, Blue sky i Black hearted woman (Beacon Theatre 2005 i 2009) ubijaju... a kad pricamo o Haynesu i Trucksu ja cu uvijek prvo izdvojiti Rockin' horse.