Znači, danas je kolekcija bogatija za novog Zagora :)
..iako, to je...stari Zagor.
Ti stari/novi su mi najdraži, nije to onaj ZS šmek, ali su predivna izdanja, lijepih korica i otiska, hvala izdavaču što nas vraća u 80-e, tako lijepe i daleke, neponovljive... Ova Zagor extra izdanja stvarno su najbolji lijek protiv stresa koji nosi svakodnevica u ovim sumornim godinama...
Ti stari/novi su mi najdraži, nije to onaj ZS šmek, ali su predivna izdanja, lijepih korica i otiska, hvala izdavaču što nas vraća u 80-e, tako lijepe i daleke, neponovljive... Ova Zagor extra izdanja stvarno su najbolji lijek protiv stresa koji nosi svakodnevica u ovim sumornim godinama...
ovo komentirat je nepotrebno...samo jedan veliki za te besede...užas od života bez divnih sjećanja i uspomena....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
To me i drzi u zivotu.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ne,mislija sam na redovnu seriju i extra,to je ono sto uzimam,naravno specijalce,gigante,maxi,chico spec,ukratko sve od Zagora sto Ludens izdaje Nazalost LL mi je josnedohvatljiv,ali nece dugo
Vidim da je najava za sledeci broj (na zadnjoj stranici) "Supermike se vraca"... hmm.
Slusajte, necu da zapocinjem neku raspravu o Ludens prevodu ili njihovim naslovima, ali iskreno se nadam da je to neka greska, i da ce se sljedeci broj da se zove "Povratak Supermikea".