forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 219
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Terminator
New Member

Bulgaria
202 Posts

Member since 26/06/2003

Posted - 19/02/2014 : 18:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Terminator a Private Message  Reply with Quote
Crtež je predobar, u prethodnom sam broju svaku stranicu s olujom u kojoj Zagor pada u jezero čitao i (većinom) gledao po koju minutu, kao i one s nevremenom u ovom.
Iako je epizoda počela klasičnom pričicom o ''zločincima'' koji zakidaju Indijance, razvila se u atipičnu Zagorovu priču koju je bilo malo teže izvesti, kako ćeš jednog junačinu poput Zagora unesrećiti da se mora boriti za preživljavanje, a da ga Chico traži. Ispalo je jako dobro, mada bih volio da je Burattini malo više unesrećio Zagora, noga mi se čini tek tako. Možda je mogao i bez Schneidera, ili bar bez njegova drugog pojavljivanja.
I jedna mala packa Ludensu; prvo šta učinim kad kupim novog Zagora jest da otvorim zadnju koricu i vidim kako izgleda naslovnica sljedećeg. U ovom ne samo da nema slike naslovnice, nego čak ni naslova sljedeće epizode!

I am the law.
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 11/05/2014 : 16:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Prica srednja ali bila bi bolja da se Schneider vise nije pojavio,da je onda umro nakon sukoba s Zagorom u moru dok je potonuo.
Neznam kako je prezivio i onda dak ga je Zagor zapalio?Mozda je i njegove atome Wendigo skupljao po svemiru?
Osim toga malo mi je islo na zivce da junacina poput Zagora stalno govori boli me noga,boli me noga...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/05/2014 : 19:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Terminator

Crtež je predobar, u prethodnom sam broju svaku stranicu s olujom u kojoj Zagor pada u jezero čitao i (većinom) gledao po koju minutu, kao i one s nevremenom u ovom.
Iako je epizoda počela klasičnom pričicom o ''zločincima'' koji zakidaju Indijance, razvila se u atipičnu Zagorovu priču koju je bilo malo teže izvesti, kako ćeš jednog junačinu poput Zagora unesrećiti da se mora boriti za preživljavanje, a da ga Chico traži. Ispalo je jako dobro, mada bih volio da je Burattini malo više unesrećio Zagora, noga mi se čini tek tako. Možda je mogao i bez Schneidera, ili bar bez njegova drugog pojavljivanja.
I jedna mala packa Ludensu; prvo šta učinim kad kupim novog Zagora jest da otvorim zadnju koricu i vidim kako izgleda naslovnica sljedećeg. U ovom ne samo da nema slike naslovnice, nego čak ni naslova sljedeće epizode!

Gasi se Zagor
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000