Author |
Topic |
Terminator
New Member
Bulgaria
202 Posts
Member since 26/06/2003 |
Posted - 19/02/2014 : 18:48:57
|
Crtež je predobar, u prethodnom sam broju svaku stranicu s olujom u kojoj Zagor pada u jezero čitao i (većinom) gledao po koju minutu, kao i one s nevremenom u ovom. Iako je epizoda počela klasičnom pričicom o ''zločincima'' koji zakidaju Indijance, razvila se u atipičnu Zagorovu priču koju je bilo malo teže izvesti, kako ćeš jednog junačinu poput Zagora unesrećiti da se mora boriti za preživljavanje, a da ga Chico traži. Ispalo je jako dobro, mada bih volio da je Burattini malo više unesrećio Zagora, noga mi se čini tek tako. Možda je mogao i bez Schneidera, ili bar bez njegova drugog pojavljivanja. I jedna mala packa Ludensu; prvo šta učinim kad kupim novog Zagora jest da otvorim zadnju koricu i vidim kako izgleda naslovnica sljedećeg. U ovom ne samo da nema slike naslovnice, nego čak ni naslova sljedeće epizode! |
I am the law. |
|
|
zagorovac
Junior Member
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 11/05/2014 : 16:35:51
|
Prica srednja ali bila bi bolja da se Schneider vise nije pojavio,da je onda umro nakon sukoba s Zagorom u moru dok je potonuo. Neznam kako je prezivio i onda dak ga je Zagor zapalio?Mozda je i njegove atome Wendigo skupljao po svemiru? Osim toga malo mi je islo na zivce da junacina poput Zagora stalno govori boli me noga,boli me noga... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 11/05/2014 : 19:41:30
|
quote: Originally posted by Terminator
Crtež je predobar, u prethodnom sam broju svaku stranicu s olujom u kojoj Zagor pada u jezero čitao i (većinom) gledao po koju minutu, kao i one s nevremenom u ovom. Iako je epizoda počela klasičnom pričicom o ''zločincima'' koji zakidaju Indijance, razvila se u atipičnu Zagorovu priču koju je bilo malo teže izvesti, kako ćeš jednog junačinu poput Zagora unesrećiti da se mora boriti za preživljavanje, a da ga Chico traži. Ispalo je jako dobro, mada bih volio da je Burattini malo više unesrećio Zagora, noga mi se čini tek tako. Možda je mogao i bez Schneidera, ili bar bez njegova drugog pojavljivanja. I jedna mala packa Ludensu; prvo šta učinim kad kupim novog Zagora jest da otvorim zadnju koricu i vidim kako izgleda naslovnica sljedećeg. U ovom ne samo da nema slike naslovnice, nego čak ni naslova sljedeće epizode!
Gasi se Zagor
|
|
|
Topic |
|
|
|