da, ode edicija potpuno u qrac. strasno, i inace nenumerirana, a sad je poremecen poredak nepostojecih brojeva.
chiarolla majstor, burattini iznad svog prosjeka (sto bas i nije neki pothvat, ali dobro). preporuke.
nadam se da onaj uzasni mignaccov i mangiantinijev nikad nece ni izdati. ispricavam se svima kojima je raspored vazniji od sadrzaja i susjecam s njihovom boli.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Baš se razveselih najavi, kad vidim ko je crtač pokvarilo mi se veselje. Pa taj je Chiariolla zauzeo 2. mjesto u anketi u kojoj se birao crtač koji je najviše uništio strip koji volite: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=44212&results=1
Po meni anketa ne prikazuje točan rezultat, čovjek je jednostavno trebao uvjerljivo trijumfirati. Za njega je Mangiantini maestro glavom i bradom!
Kupit ću samo zbog toga što sam nepopravljivi zagorovac i zbog predivne naslovnice maestra Ferrija....
Ta Chiarollina tabla iz ''Lažne optužbe'' je nereprezentativna. A i dovoljno je odguglati Zagor Il mistero dell’isola i vidjeti da je atmosfera u ovom broju zasigurno odlično dočarana.
Uostalom, tko već do sada nije prepoznao Chiarollinu stiliziranu genijalnost- nikad niti neće. I nije mi uopće žao preskočene bezlične i generičke epizode.
Uostalom, tko već do sada nije prepoznao Chiarollinu stiliziranu genijalnost- nikad niti neće.
Steta sto njegovu genijalnost nisu prepoznali ni celnici iz Bonellija i to poslije 20 i kusur godina, da jesu sada bi vec bio u Texovoj ekipi(kamo srece).
Uostalom, tko već do sada nije prepoznao Chiarollinu stiliziranu genijalnost- nikad niti neće.
Steta sto njegovu genijalnost nisu prepoznali ni celnici iz Bonellija i to poslije 20 i kusur godina, da jesu sada bi vec bio u Texovoj ekipi(kamo srece).
Ima Tex dovoljno crtaca,ovaj genijalac neka ostane u zagorovoj ekipi!
Nije mi Chiarolla među dražim crtačima, ali neke stvari mu odgovaraju. Npr Sedam gradova Cibole je odlično nacrtao, kao i ovaj maxi. Pogledajte prvih pedesetak stranica ovog maxija, genijalno!
Ne, nego posljedice Zagorove pijanke. Večer počela mirno u Port Whaleu kad oko ponoći Zagor se ohrabrio (pun ruma) i tvrdi da može upravljati prodom te otme "Golden Baby" i... pa posljedice su vidljive na naslovnici
svojevremeno su preskakali brojeve i u izdanjima kakva su čiko,specijali i almanasi...tako da je došao i red i na maxi da ga preskoče...po meni i nije neka šteta,jer će doći vrijeme i za taj preskočeni...ludens to sve na kraju izda...izgleda da će samo gigant izdanje biti identično originalu po redosljedu,ali s obzirom da su samo tri / šest brojeva,onda i nije neko mjerilo...