Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/02/2014 : 23:14:57
|
quote: Originally posted by Risar_69
quote: Originally posted by Kruger
vrlo u malom postotku si s ovim svojim razmišljanjem uprljao temu pretpostavljam kako bi ja trebao snositi odgovornost zaprljavanja teme
mislim koliko ti nisi htio učestvovati u nekakvom " uprljavanju " teme, toliko sam ja htio biti taj koji će " djelomično " zaprljati " temu
ess
ne brini prekrečičemo tamnu boju sa belom, ni blema
e |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/02/2014 : 23:34:03
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by 1Euro
MA bilo bi vrijeme da netko ove Švicarce nauči pameti! Nisu nijedan rat dali skroz, uvijek se nešto provlače protiv zakona koji važi za sve osim za njih, jebeš tu neku neutralnost. Ako želiš biti neutralan idi negdje u brda i čuvaj stoku, a nemoj dolaziti na EU tržište kada ti se to sviđa, a kada trebaš dati nešto zauzvrat, onda se kriješ iza nekakvih referenduma itd,.... Treba jednom za sve naučiti pameti ovakve aristokratske rupe tipa Lihtenštajn, Švica, Monako,....ili ste uz nas ili protiv nas! Ako niste uz nas, onda im treba zatvoriti EU conu, pa onda uživajte na svoja 2 kvadratna kilometra, ženite se sa rodbinom itd....ko vas jebe.
Ponilo te malo..lijepa retorika ..ali vode ne pije..ipak volim te Platih nekoj zgodnoj curi u dezeli 150 eura za jebenu vinjetu..nisam znao.., a ni ona nije o visini cjenovnika
pa nije to letjelo na tebe, nego na državu Švicarsku. Inače, koliko sam shvatio to protiv stranaca važi samo za Hrvatsku a ne i za Sloveniju, koj aje duže vrijeme u EU,....tako da ja tim referendumom nisam nešto povrijeđen, ali ionako ne razmišljam da bi uopšte išao raditi u Švicarsku, možda samo kao turist za par dana a ni to mi nije baš ono "must see",...nego me boli nepravda, koja se događa ljudima kako što je King Warrior npr, koji ne može uč u diskoteku itd,...protiv ovakvih stvari je bio naperen moj post. Sad ako se ja sebe postavim u ulogu turista koji j edošao u Švicarsku, da trošim svoje pare z anjihov eproizvode,usluge,...oni imaju korist od mene i sad umjesto nekog poštovanja, oni če meni zabraniti ulaz u neki njihov klub, itd,...pa to je glupost. I ako čemo tako, dobro onda, onda mi (EU) zabranimo njima dostup do tržišta, ulaz na more,usluge, diskoteke,....pa živite onda na tih par km i uživajte. Glupo mi je u 21 stolječu slušati o bilo kakvim selekcijama (tko može uč u neki klub, neke legitimacije ko da smo usred rata, nekakvi policijski satovi, proveravanja,...) ali ako čemo tako onda neka važi i za ove Švicarce i pošto smo EU, ako može neki Englez uči u tu zemlju raditi, tako može i Hrvat ili bilo koji član EU zajednice, ako nije tako onda bez veze sve skupa, i Eu. Trebala bi se EU više brinuti za svoje članice. To je samo dokaz kako je EU sprdnja kao takva. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2455 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 20/02/2014 : 01:46:39
|
Samo da uletin...malo off-swiss topic...čudno Risar...ti slovenac bar znaš talijane, misliš da bi germani i zapad tribali naučit toplinu i prihvaćanje od mediterana? Ja većih rasista od talijana i grka u životu nisam vidija. A nažalost, ni mi se nemožemo baš pofalit. Znači, u Solunu u ni u jedan klub nas nije pustilo da uđemo. Šta reć? Ti talijani i grci imaju problem slavne prošlosti. Od rođenja ih uče,mi smo stvorili današnju Europu, kulturu,civilizaciju--- mi smo najveći. Ha, možda zato svaki 1000-ti talijan zna engleski pričat (Francuzi znaju pričat engleski, neće iz dišpeta, talijani ni ne znaju ni neće-). Jel šta će on se ponižavat s drugim jezicima, talijani su naj, naj...a tek šta smo mi za njih ode na istoku...barbarski slaveni...bahatih gostiju u Dalmaciji od talijana nema. A Grci da ne govorim...+ šta rade makedoncima to je A pogotovo sad kad je stani pani svi su im krivi osim njih, a imigranti su prvi na udaru.
Ne valja generalizirat, nema države u Europi da je po redu kad dođe do rasizma, al eto,uletim radi Risara, stoji to da su hladni ti zapadnjaci i sjevernjaci, al pusti ti našu otvorenost i raju i graju, zajebaniji smo mi od njih, nemaju šta naučit po tom pitanju od nas. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 20/02/2014 : 10:06:46
|
bio sam u švicarskoj turistički, smješten kod jedne obitelji, oni su većinom živjeli na grbači države ništa ne radeći, socijala i tako to. možda će im se djeca prilagoditi švicarskom načinu života. možda je ružno ovako oblajavati ljude koji su te smjestili kod sebe u svoj socijalni stan
dsormaz1 je dobro napisao, većina ovdje zaboravlja kako je netko došao u švicarsku raditi, a netko živjeti na grbači države |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/02/2014 : 11:30:10
|
hehe, a mi napravimo lepo mediteransku uniju, portugalci, talijani španci, možda dio francuske obale, mi, hrvati, bih, cg, grki i evo. to sam danas drugi put čuo na odličnom predstavljanju Igora Kordeja u Kranju, nisam neki stripar ali njegove riječi gutali smo svi koji smo bili na predstavitvi. Čovijek je živa legenda. Odlično veče. i isplatilo se i sačekati na njegov podpis.Hvala. A prvi put su to iznjeli mislim da francuzi ali nisam siguran. svi germani i zapad sa svojom demokratijom itak bi došli malo na more i turizam i nosili pare, a kroz vreme učili bi ih i temperamenta, kako se čovek nekako družio i ostale vrednote, koje smo danas zaboravili. Moja neprava majka je otišla več sredom 80ih godina u švajcarsku, ali uvek se vrača i sad u penziji kad bude vratiče se i dobivati švajcarsku penziju. Bio sam dvaput u veliko krajeva u švajcarskoj kao turista, prvi put-1989g. dva tedna a drugi put 2008 za 7 dana, i vrh glave sam imao inače lepih krajeva ali nekako su mi hladni ljudi, šta znam. Ne bi tamo živeo. a da, ma ni novac mi ne znači sve.
jea,kako ne. nek se vrancuzi ujedine s Alžiron. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 20/02/2014 : 11:51:21
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by emirem
Kazem ja da su uvijek "kraseve" cokolade bolje od tih njihovih....
KingW, one info o zaustavljanju i za osobnu iskaznicu je nezamislivo.... Kad se sjetim "zbogom oruzje" i "veliki bijeg" u scenama livada i planina kad protagonisti zele doci a sigurnu teritoriju....a danas....da je Steve Mcqueen presao i drugi red bodljikave vratili bi ga nazad... i opet bi bacao bejzbol loptu u zid...
šta je nezamislivo? to je bilo u HR prije 15-tak godina
što je bilo u HR prije 15 godina? da nisi mogao u disco ako nisi hrvat? pa gdje si ti izlazio, u kojem gradu, mjestu? blagi bože iz kojih vi sredina dolazite? mrduša donja? |
Grad - to ste vi. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 20/02/2014 : 11:58:44
|
quote: Originally posted by zlikovski
KingW, one info o zaustavljanju i za osobnu iskaznicu je nezamislivo.... Kad se sjetim "zbogom oruzje" i "veliki bijeg" u scenama livada i planina kad protagonisti zele doci a sigurnu teritoriju....a danas....da je Steve Mcqueen presao i drugi red bodljikave vratili bi ga nazad... i opet bi bacao bejzbol loptu u zid...
što je bilo u HR prije 15 godina? da nisi mogao u disco ako nisi hrvat? pa gdje si ti izlazio, u kojem gradu, mjestu? blagi bože iz kojih vi sredina dolazite? mrduša donja?
bilo je policijskog drkanja.imali smo policijsku državu ako nisi zna. i ja san iz ST ,to ti je drugi grad po veličini u HR |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 20/02/2014 : 12:32:56
|
Tekst iz DW
"Širom svijeta se pripremaju za bogate izbjeglice iz Kine: I to posebnim programom kojim se nudi dozvola boravka u zamjenu za investicije. Australija, SAD, ali i brojne zemlje EU su u pravom smislu riječi započele utrku za dobrostojeće klijente iz Kine. Još 2012. godine je Portugal, koji se nalazi u krizi, započeo svoj programa "Zlatna viza". Riječ je o programu kojim se kupovina nekretnine u najmanjoj vrijednosti od 500.000 eura nagrađuje stalnom dozvolom boravka. Tako je u ovu zemlju prošle godine došlo više od 90 posto zahtjeva iz Kine ili Hongkonga. "
Svica (odmilja ili odnemilja) prima ljude sirokih ruku koji unose vecu kolicinu novaca u njihove riznice. Nije svatko Abramovic ili Tina Turner da dobije drzavljanstvo. Moras bit potkovan i zasluzan po necemu. Stalne afere koje prate neke gradjane iz unije krijuci novce po tajnim racunima iliti izbjegavajuci placanje poreza u svojim drzavama, prisutne su u medijima. Oni zive od kamata,pranja novaca i svatko tko unosi novac je dobrodosao. Kad stignu bogati Kinezi,Indijci,Arapi,Brazilci i promijene sredinu sa svojim zdravim tenom i fizionomijom, nece li ih blijedi,sebicni i pogledom svisoka domacini prijeko gledati iako su investitori. Ali ce im se uvlaciti u straznjicu moljecivim pohlepnim ocima da bi zasluzeno dobili diplomu iz proktologje. Nece se libiti proglasiti emigrante i izbjeglice drustvenim parazitima koji su dosli na drzavnu sisu brati plodove teskog rada "autohtone etnicke vrste" koja je lomila kicmu da bi osigurala penzione fondove za svoju djecu.
Kad se izgrade budisticki,hinduisticki hramovi hoce li im smetati jaki odsjaj izlazeceg sunca iznad Alpa sa pozlacenih krovova pagoda i sjajnih dekoracija azijske umjetnosti ili ih samo nesto bode spic-toranj minareta(koji moze varirati u obliku ovisno o stilu). Kad bi ruski tajkun sagradio crkvu tipa Kremljanske arhitekture sa pozlatama i odsjajem koji "pika" domace, da li opet bio trn u oku? Ne, on ima love, "ne dirajte ga mi jedemo njegovu proviziju!"
Svi oni, bilo tajkuni,novopeceni bogatasi ili Bogu dosadna sirotinja zemalja "treceg svijeta" se mogu uklopiti u drustvo u kojem zive i radi se,placaju se porezi i proklete kamate. Ne vidim u sluzbenim desnicarskim izjavama istine o tome da se stranci ne zele uklopiti u drustvu! Kako se stranci ne uklapaju u to drustvo? Naravno da se domaci slabo ili nikako ne druze sa strancima ma zivjeli oni 20 ili vise godina u tim "njihovim" zemljama ili im se djeca rodila tamo, oni su djeca sa "useljenickom pozadinom" sto ih opet nekako rodoslovno i po porijeklu diskriminira tim nazivom. Zato se oni ne upoznavaju medjusobno i imaju strah i neugodnost od nepoznatog i nepoznatih. Naravno da svugdje u svijetu tko god odseli iz svoje zemlje zeli imati neku blizinu svojih sunarodnjaka i osnivati klubove,drustva i folklorne skupine ili vjerska okupljanja. Ako se isti druzi sa svojima, a ujedno radisno radi placa poreze onda ga pusti na miru,covjek i zena su se uklopili u drustvu nikoga ne diraju i smeta im mozda samo sto ona nosi Sari ili Samiju. Mozda bi trebali imati natpis na odjeci "Ja zivim u zemlji Abramovica,Mittala i Al-Tanija"...
Uniji je bitnije da postoji promet ljudi(radne snage odakle god ona dosla) i robe na kontinentu, a Svicarska nije otok da se izolira, a to nece postici ni na koji nacin. Zar nisu sve institucije o ljudskim pravima i humanitarne organizacije smjestene u njoj? I donesene konvencije o kojim nam trube desetljecima. Pokenjali su se sebi u usta.
Ljudi cesto misle da se sukobi vode oko naroda,vjera ili ideologija, uvijek je tu novac i moc koja dolazi manipulacijom masa sa gore navedenim motivima. Svica nije nacionalna zemlja ona nema naroda,naciju, njih veze samo novac i akumulacija istog. Daje se za djecji doplatak,skolovanje,itd... svi imaju,nitko nije gladan, ali izgleda ne da im se dijeliti vise, pipa se zatvara...
Lose je kriviti germanske narode za ksenofobiju kako netko u postu navodi! Svicarska ima dva romanska naroda od kojih je jedan od najlicemjernijih u uniji. Nekada kolonijalna sila porobljavala Afriku,Aziju, a prodavali su floskulu "bratstvo,jednakost,sloboda"....
Svi su oni sebe uhljebili,napunili kase, smocnice,4x4 SUV-ove, sad im je dosadno i htjeli bi malo poravnati racun na stetu ljudi koji su bili kolonijalni robovi ili neko istocno europsko-balkansko bijelo smece i htjeli bi ih malo "prorijediti" jer su se "nakotili" i predstavljaju prijetnju bijelom sebicnom ksenofobnom drustvu da ih ne pozdere kulturoloski "crni do ljesnjaka boje koza" mrak ili da im banke ne preuzmu balkanski mestri za prevaru i "civilizacija kakvu poznajemo prestat ce postojati". Isti ti crni-ljesnjak radnici placaju poreze, taj porez koji jedu djeca tih "cuvara tradicije" za dorucak,rucak i veceru. Emigrant puni kutiju sa kakaoom sa koje se smijesi zeko. Zamijenit ce ga robot koji ce kosooki odrzavati kad dodje u stilu "gangnam style" sa svojom zenom i djecom u Svicu....opet ce im smetati zuti...kung-fu je kriv za sve..svemu se trazi razlog...
Svica ce i dalje funkcionirati po zadanim principima, akumulirat ce se bogatsto i dalje sve dok netko ne zaprijeti podici sav novac i prebaciti negdje drugdje zbog neslaganja sa sluzbenom politikom, kao prije par godina jedan slucaj...ali svi vole novac i zbog drzavnih,nacionalnih i religijskih stvari nece nitko da se odrekne dijela kolaca(kamate) tako da se sve vrti i dalje kao perpetum mobile i ovo sto citamo u medijima samo je testiranje ljudske tolerancije na glupost i brzopletost.
Covjecanstvo nije dovoljno zrelo donositi razumske odluke, kontrolirati nagle impulse i temperament sa razumom, navodim rijeci lika iz filma "adjustment bureau".
Zivot tamo..skoro pa savrsen...brusen kao dijamant,ima se sve sta pozelis (kaze pjesma), ali da bar te ljude vole zbog njih samih sto doprinose i sto mozda netko od tih mogucih emigranata i bude netko tko ce jos vise doprinijeti drustvu....ali ljudsko srce je prevrtljivo i nejasne su zelje covjeka samog...sebicnost i ravnodusnost samo odmazu danasnjem drustvu,ne gleda se na covjeka koji nema i koji vapi za rukom prijateljstva.... Ako placas porez onda ces tu ruku dobiti...samo mi ne bacajte rukavicu u lice!
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 20/02/2014 12:38:02 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/02/2014 : 13:43:39
|
ma nema veze. Ako ste (smo) mogli do sada bez Švice, možemo i dalje bez njih. Samo jedno treba zapamtiti, kako se oni ponašaju do vas, tako se vi trebate ponašati do njih. Ako vi niste poželjni kod njih, neka ni oni ne budu kod vas. Oni misle, jer dolaze sa punim novčanikom, da se može tek tako sve platiti i zaboraviti. A ne moji dragi švicarci, narod na Balkanu ne zaboravlja a što je najvažnije, ne prašta....
i tu ne mislim na ljude sa foruma koji žive u Švicarskoj, nego na on eprave Švicarce, koji su i glasali na tom nekakvom referendumu, kojih čitatelja ovdje ni nema, ali če doči kao turisti,...dolaze i u Sloveniju u kockarnice i prave se pametni.... |
Edited by - 1Euro on 20/02/2014 13:46:49 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 20/02/2014 : 17:55:45
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Samo da uletin...malo off-swiss topic...čudno Risar...ti slovenac bar znaš talijane, misliš da bi germani i zapad tribali naučit toplinu i prihvaćanje od mediterana? Ja većih rasista od talijana i grka u životu nisam vidija. A nažalost, ni mi se nemožemo baš pofalit. Znači, u Solunu u ni u jedan klub nas nije pustilo da uđemo. Šta reć? Ti talijani i grci imaju problem slavne prošlosti. Od rođenja ih uče,mi smo stvorili današnju Europu, kulturu,civilizaciju--- mi smo najveći. Ha, možda zato svaki 1000-ti talijan zna engleski pričat (Francuzi znaju pričat engleski, neće iz dišpeta, talijani ni ne znaju ni neće-). Jel šta će on se ponižavat s drugim jezicima, talijani su naj, naj...a tek šta smo mi za njih ode na istoku...barbarski slaveni...bahatih gostiju u Dalmaciji od talijana nema. A Grci da ne govorim...+ šta rade makedoncima to je A pogotovo sad kad je stani pani svi su im krivi osim njih, a imigranti su prvi na udaru.
Ne valja generalizirat, nema države u Europi da je po redu kad dođe do rasizma, al eto,uletim radi Risara, stoji to da su hladni ti zapadnjaci i sjevernjaci, al pusti ti našu otvorenost i raju i graju, zajebaniji smo mi od njih, nemaju šta naučit po tom pitanju od nas.
tu si u pravu. sve dobre stvari treba promutiti i dati zajedno u korpu, niko 100% nema uvijek pravo. Pa bistvo svega danas je "rat" izmenju čovijeka i kapitala, zato se švicarci plaše još navala iz vani. A ono udruživanje mediterana, pa več smo udruženi. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 20/02/2014 18:00:34 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 20/02/2014 : 17:57:01
|
hehe, a mi napravimo lepo mediteransku uniju, portugalci, talijani španci, možda dio francuske obale, mi, hrvati, bih, cg, grki i evo. to sam danas drugi put čuo na odličnom predstavljanju Igora Kordeja u Kranju, nisam neki stripar ali njegove riječi gutali smo svi koji smo bili na predstavitvi. Čovijek je živa legenda. Odlično veče. i isplatilo se i sačekati na njegov podpis.Hvala. A prvi put su to iznjeli mislim da francuzi ali nisam siguran. svi germani i zapad sa svojom demokratijom itak bi došli malo na more i turizam i nosili pare, a kroz vreme učili bi ih i temperamenta, kako se čovek nekako družio i ostale vrednote, koje smo danas zaboravili. Moja neprava majka je otišla več sredom 80ih godina u švajcarsku, ali uvek se vrača i sad u penziji kad bude vratiče se i dobivati švajcarsku penziju. Bio sam dvaput u veliko krajeva u švajcarskoj kao turista, prvi put-1989g. dva tedna a drugi put 2008 za 7 dana, i vrh glave sam imao inače lepih krajeva ali nekako su mi hladni ljudi, šta znam. Ne bi tamo živeo. a da, ma ni novac mi ne znači sve.
jea,kako ne. nek se vrancuzi ujedine s Alžiron.
Pa nekako žele ujedinit ceo svijet-NWO, ali prespori su.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 23/02/2014 : 14:34:39
|
Zivjela ljudska glupost..motokultivirana |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 23/02/2014 : 23:42:48
|
mr murdock
što reć, opterećujem te, nisam nikad pomislio kako će moj osobni nicknameovski obračun s lwoodom tebi donijeti toliko “ puno “ bodova ( nek mi lwood oprosti!!!! ). s tobom nikad nisam imao nikakvih “ obračana “, različito razmišljamo političkogeostrateškim poljima i to nikad nisam smatrao prijetnju, uvijek je dobro imati nekog tko različito razmišlja od tebe osobno. forum se nalazi u situaciji kad mora izbacivati nicove samo zato što se osobne ne trpe. zadnja rasprava koja zaslužuju pažnju višeg stupnja koja bi možda trebala uključiti isključivanje je tema “ joe šimunić”, a prije tog se dogodila tema prije nekoliko godina koja je bila stvarno krvava i dogodilo se to što se dogodilo ni malo u rangu teme “joe šimunić “ ni u rangu ovih zadnjih izbacivanja.
što želiš od mene?
ja sam osoba koja voli izravnost, pa pretpostavljam kako i ti voliš izazov, ne bi bilo loše otvoriti neku temu gdje bi se intelektualno razračunali, iako mislim kako nisi baš intelektualan nick s obzirom kako stalno pišeš u negativnim tonovima |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 23/02/2014 : 23:46:14
|
švicarci su morali upotrijebiti referendum kako bi obznanili svoje misli o strancima u vrijeme austrougarske nije trebalo raspisati referendum, onaj tko je imao iskrene misli o onima koji žele nauditi austrougarskoj državi učinio je to na način koji je priličio tom vremenu |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 24/02/2014 : 10:22:16
|
što je bilo u HR prije 15 godina? da nisi mogao u disco ako nisi hrvat? pa gdje si ti izlazio, u kojem gradu, mjestu? blagi bože iz kojih vi sredina dolazite? mrduša donja?
bilo je policijskog drkanja.imali smo policijsku državu ako nisi zna. i ja san iz ST ,to ti je drugi grad po veličini u HR
što su ti radili? jesu li te maltretirali jadnog? mene su priveli jednom, jer nisam imao osobnu u kafiću koji je bio poznat po finoj, urednoj i čistoj klijenteli. a fala bogu da su sve đankoze u gradu imale osobne sa sobom. policija i danas drka kao što je drkala i prije 15 godina, samo više ne upadaš u neprilike kao prije. ili je možda u 2. gradu hrvatske drugačije. |
Grad - to ste vi. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 24/02/2014 : 10:43:09
|
bilo je policijskog drkanja.imali smo policijsku državu ako nisi zna. i ja san iz ST ,to ti je drugi grad po veličini u HR
što su ti radili? jesu li te maltretirali jadnog? mene su priveli jednom, jer nisam imao osobnu u kafiću koji je bio poznat po finoj, urednoj i čistoj klijenteli. a fala bogu da su sve đankoze u gradu imale osobne sa sobom. policija i danas drka kao što je drkala i prije 15 godina, samo više ne upadaš u neprilike kao prije. ili je možda u 2. gradu hrvatske drugačije.
jesu ,drkali su me ,i ne samo mene bez ikakvog razloga. i obični panduri i oni u civilu. ukljujuči i pretrese auta i to ne samo mog. pun q puta. od 2000.-te godine se to debelo prominilo.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 24/02/2014 : 10:52:33
|
itekako je dejstvovala bezveze. dok je krivousti bia živ i ima svoje bolesne filmove.
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 24/02/2014 : 10:54:17
|
itekako je dejstvovala bezveze. dok je krivousti bia živ i ima svoje bolesne filmove.
nekome si bio očito stao na žulj zbog nečeg |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 24/02/2014 : 10:57:00
|
quote: Originally posted by Kruger
nekome si bio očito stao na žulj zbog nečeg
nije se to događalo samo meni. |
|
|
Topic |
|
|
|