Author |
Topic  |
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 09/03/2014 : 18:57:39
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Bemti, ja sam fakat budala, ma i gore od toga!
Jest da mi se stil sretnog povremeno znao učiniti poznatim, ali ipak ne toliko da bih ga poistovjetio s dosadom. Dobro, ne zalazim na topic Prvi poraz osovine zla, a možda bih i skužio da zalazim, ali svejedno.
Jer sretan i kad (je) provocira/o, činio je to uvijek nekako sa zadrškom i miroljubivo, za razliku od dosade, pa sam s njim mogao i komunicirati.
OK dvostruki nick, nije jedini, ali načini komunikacije su se toliko razlikovali kao da je zapravo posrijedi podvojena ličnost, nekakav doktor sretan i gospodin dosada.
Bem ti, ja kad bih se ne znam koliko trudio, uvijek bi me izdao stil. Bit će da je problem u profesionalnoj deformaciji.
Nemoj zezat da ga nisi skuzio?  Upravo ga je i izdao stil pisanja. Mozes ti izbaciti kajkanje iz pisanja, ali smor i proljev tesko.  |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 09/03/2014 : 19:39:05
|
Ne odlazim na neke topice, eto što je.
U nekim razgovorima o filmu mi se nastup činio poznatim, ali nisam išao toliko daleko.
Stvar je i u tome što ga već duže vrijeme ignoriram, odnosno ne čitam mu postove, pa sam malo ispao iz svega.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/03/2014 : 21:36:42
|
Sad je sve logicno, ali bas i nisam osoba koja juri duple nikove pa nisam skuzio, nevino sam razgovarao sa sretanom. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Topic  |
|
|
|