Author |
Topic  |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 26/03/2014 : 22:22:13
|
I došli smo do kraja 1. dijela Nathanovih najtrenutaka u serijalu odabranih glasovima vjernih NN fanova.
Najspektakularniji NN trenutak u serijalu je:
Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa") !!!
    |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 26/03/2014 : 22:23:05
|
Konačni poredak 10 najspektakularnijih scena:
1. Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa")
2. Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 "Pomaknuta orbita")
3. Pad Macrotechovog stupa (NN SR 64 "Otok na nebu")
4. Uništenje Neosovog satelita (NN G3 "Nova budućnost")
5. Napad i invazija mutanata na nakaze s Hell's Islanda (NN G4 "Ustanak")
6. Bitka između posade Nautilusa i Arkadovih tehnodroida (NN G5 "Nemo")
7. Pad Crnog monolita (NN SR 2 "Crni monolit")
8. Pustošenje gradom čudovišta u stilu godzille (NN SR 37 "Strava nad nama")
9. Otvoreni okršaj na Mjesecu Nathana protiv mutanata terorista predvođenih Brankom (NN SR 63 "More pustoši")
10. Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak")
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 27/03/2014 : 13:23:49
|
Ajdmo se sad podijeliti da svatko od nas uzme pojedinu scenu ili dvije i napise mali esejcic o tome. 10-15 recenica je dosta. Evo ja cu rezervirati ovu scenu iz G4 Ustanak. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Space Marine
Senior Member

.jpg)
Croatia
1312 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 27/03/2014 : 14:09:24
|
Ja ću uništenje Neosovog satelita iz G3 Nova budućnost. |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 27/03/2014 : 15:20:01
|
Odlično momci, samo nemojte da to sad pređe u neku minirecku već samo sažeto, jasno i pregledno. Jer svih 10 scena mora stati u jedan tekst koji će izaći na sajt. Moram misliti malo i na Deeja da ga ne bude previše bolila glava kad vidi gužvu u tekstu.
I ne zaustavljajte se na jednu scenu, može i još koja.
Emirem, Guido, Dee, tinton?? Koju ćete... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19899 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 27/03/2014 : 16:50:41
|
Malkice kasnim jelte  quote: Originally posted by Jerry Krause
Idemo glasovati. Postavit ću kronološki najspektakularnije scene. Imamo 23 scene, glasovanje ide od 1.-10. mjesta. Prvo mjesto nosi 10 bodova pa sve do jednog boda.
- Pad Crnog monolita (NN SR 2 "Crni monolit")1bod - Veliki vojni desant i napad na otok Athosa Thana (NN SR 4 "Otok smrti")2boda - Dvoboj Nathana i Susan Connery u kugli za vježbanje(NN 12 "Posljednja bitka")3boda - Dvoboj na motorima i invazija stonogaša na području Teritorija (NN SR 15 "Pustinjski razbojnici")4boda - Epski dvoboj Lobosa i Martiansa - (NN SR 16 "Prvak")1bod - Napad androida na Skotosovu palaču (NN SR 20 "Vrijeme osvete")1bod - Pojava Izgubljenog svijeta (NN SR 23 "Izgubljeni svijet")1bod - Napad čudovišta uz spuštanje crnog mjeseca (NN 27 "Srce tame")1bod - Prijevoz Nathana i Legs opasnog toksičnog otpada kroz Teritorij (NN SR 34/35 "Buffalo Express")1bod - Pustošenje gradom čudovišta u stilu godzille (NN SR 37 "Strava nad nama")1bod - Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak").1 bod - Eksplozija broda Bratstva sjene (NN SR 47 "Egzodus")1 bod - Atentat na zaštićenog svjedoka, Verheidena koji je pod zaštitom Alfe (NN SR 53 "Smrtonosna partija")1 bod - Otvoreni okršaj na Mjesecu Nathana protiv mutanata terorista predvođenih Brankom (NN SR 63 "More pustoši") 7 bodova - Pad Macrotechovog stupa (NN SR 64 "Otok na nebu")10 bodova - Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 Pomaknuta orbita)9 bodova - Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa")5bodova - Invazija Tehnodroida s neba na grad Susan Strong (NN G2 "Odiseja u budućnosti)4 boda - Uništenje Neosovog satelita (NN G3 "Nova budućnost") 7 bodova - Napad i invazija mutanata na nakaze s Hell's Islanda (NN G4 "Ustanak") 3 boda - Bitka između posade Nautilusa i Arkadovih tehnodroida (NN G5 "Nemo") 1 bod - Završna bitka za spas Zemlje protiv horde umjetnih bića (NN G6 "Velika prijetnja")1 bod - Konačna bitka protiv Pretorijanaca za neovisnost Marsa (NN G10 "Pobunjenici s Marsa")8 bodova
Ne mogu baš po mjestima podijeliti jer su mi neki isti |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 27/03/2014 16:51:37 |
 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts
Member since 02/03/2014 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 27/03/2014 : 17:50:06
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Malkice kasnim jelte  quote: Originally posted by Jerry Krause
Idemo glasovati. Postavit ću kronološki najspektakularnije scene. Imamo 23 scene, glasovanje ide od 1.-10. mjesta. Prvo mjesto nosi 10 bodova pa sve do jednog boda.
- Pad Crnog monolita (NN SR 2 "Crni monolit")1bod - Veliki vojni desant i napad na otok Athosa Thana (NN SR 4 "Otok smrti")2boda - Dvoboj Nathana i Susan Connery u kugli za vježbanje(NN 12 "Posljednja bitka")3boda - Dvoboj na motorima i invazija stonogaša na području Teritorija (NN SR 15 "Pustinjski razbojnici")4boda - Epski dvoboj Lobosa i Martiansa - (NN SR 16 "Prvak")1bod - Napad androida na Skotosovu palaču (NN SR 20 "Vrijeme osvete")1bod - Pojava Izgubljenog svijeta (NN SR 23 "Izgubljeni svijet")1bod - Napad čudovišta uz spuštanje crnog mjeseca (NN 27 "Srce tame")1bod - Prijevoz Nathana i Legs opasnog toksičnog otpada kroz Teritorij (NN SR 34/35 "Buffalo Express")1bod - Pustošenje gradom čudovišta u stilu godzille (NN SR 37 "Strava nad nama")1bod - Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak").1 bod - Eksplozija broda Bratstva sjene (NN SR 47 "Egzodus")1 bod - Atentat na zaštićenog svjedoka, Verheidena koji je pod zaštitom Alfe (NN SR 53 "Smrtonosna partija")1 bod - Otvoreni okršaj na Mjesecu Nathana protiv mutanata terorista predvođenih Brankom (NN SR 63 "More pustoši") 7 bodova - Pad Macrotechovog stupa (NN SR 64 "Otok na nebu")10 bodova - Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 Pomaknuta orbita)9 bodova - Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa")5bodova - Invazija Tehnodroida s neba na grad Susan Strong (NN G2 "Odiseja u budućnosti)4 boda - Uništenje Neosovog satelita (NN G3 "Nova budućnost") 7 bodova - Napad i invazija mutanata na nakaze s Hell's Islanda (NN G4 "Ustanak") 3 boda - Bitka između posade Nautilusa i Arkadovih tehnodroida (NN G5 "Nemo") 1 bod - Završna bitka za spas Zemlje protiv horde umjetnih bića (NN G6 "Velika prijetnja")1 bod - Konačna bitka protiv Pretorijanaca za neovisnost Marsa (NN G10 "Pobunjenici s Marsa")8 bodova
Ne mogu baš po mjestima podijeliti jer su mi neki isti

Tko zna kakvu trebu ševiš ovih dana, pa te ni moji PM-ovi nisu uznemirili.
Gotovo je sad s ovim glasovanjem već preuzmi jednu scenu koja je preostala za opisati. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
|
emirem
Advanced Member

10845 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 27/03/2014 : 21:04:45
|
Ja sam strgan obavezama i imam feeling da cu sada kao Uranija pasti, ali u krevet.... BTW tko poznaje Zagreb oko Kvaternikovog trga ima jedna fora koja mi je pala na pamet... Uranija je dvaput pala....
Prvi put Urania je pala i pretvorena u Partizan zatim devedesetih opet postala Urania, a onda opet pala i postala skladiste Konzuma na popularnom kvatricu... Tko ne zna o cemu se radi u pitanju je KINO... Prica za laku noc... Bok ljudi ! :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 27/03/2014 : 21:15:13
|
Bio sam u tom kinu na Kvatriću nekoliko puta i nije me nešto oduševilo. Tipična zastarjela kinodvorana kakvih je bilo dosta u Zg s kraja devedesetih. Ali bez obzira, ta kina su imali neki svoj štih, valjda zato što me vraćaju u studentske dane.
Znači od tebe ništa. Aj nema veze, popunit ćemo uskoro i ove 2-3 scene. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 28/03/2014 : 21:35:49
|
Ajmo ovo probati završiti do kraja sljedećeg tjedna. Znači imamo 8-9 dana što je sasvim dovoljno. U biti dovoljno je uzeti sat vremena da se napravi tekstić, samo je potrebno malo motivacije.
Kako tko napiše nek prikaže u postu, a ja ću sve to montirati u tekst i poslati Deeju. A uskoro paralelno idemo i s prikupljanjem scena za najemotivnije trenutka serijala (part II). |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 28/03/2014 : 22:06:33
|
Jedna slika je dovoljna i to ona koja najbolje dočarava taj trenutak. U tvom slučaju je jednostavno: postaviš pad Crnog monolita iz epizode. :) |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 30/03/2014 : 23:23:21
|
Evo primjera kako bi ovo moglo izgledati. Možda još malo doradim tekst, ali to je otprilike to. I ispod još postaviti najupečatljiviju sliku (vinjetu) koja označava taj trenutak i eto obrađene scene.
10. Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips Plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak")
Spektakularne scene pršte kroz cijelu epizodu. Nathan dobija kroz snove, u vidu vizija budućnosti, nalog od Ann da mora uništiti Raven, Tehnodroida kojeg je stvorio Skotos. Svi agenti bespogovorno žele pomoći Nathanu u nemogućoj misiji. Moraju prodrijeti u samu Apokalips plazu i pronaći Ravena U tome im pomažu ojačana specijalna borbena odijela, ali i pomoć izvana u obliku Ann sa svojom nevjerojatnom mentalnom snagom. Serra nam je kroz cijelu epizodu priuštio veliki spektakl. Agenti u nemogućoj misiji, ojačana borbena odijela, strašne Ravenove sposobnosti, nevjerojatna Annina mentalna energija, borbene zvijeri, a u pozadini svega nepoznato biće koje ni sam Skotos ne može kontrolirati. Vrhunac svega, bezuspješno preusmjeravanje energije cijelog grada na Apokalips Plazu kako bi se to biće zadržalo pod kontrolom, a onda i eksplozija i uništenje cijele Apokalips plaze. Ujedno i početak kraja velikog Nathanovog neprijatelja, Aristotela Skotosa. Trenuci koji su znakovito pokazali prekretnicu u serijalu, potpuno prožeti adrenalinom, u maniri superherojskih stripova i crtački oblikovani u manga stilu. A ujedno i trenuci koji su povezali nekoliko narativnih crta u serijalu.
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
|
Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 30/03/2014 : 23:39:12
|
Sutra ću postati o okršaju na Mjesecu, ali htio sam reći da sam na vrijeme dao prijedlog u izbor bi ušao i Buđenje Thora 14 zadnja scena. Inače Ruju briljantan u ovoj epizodi od početka do kraja. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 30/03/2014 : 23:46:09
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Sutra ću postati o okršaju na Mjesecu, ali htio sam reći da sam na vrijeme dao prijedlog u izbor bi ušao i Buđenje Thora 14 zadnja scena. Inače Ruju briljantan u ovoj epizodi od početka do kraja.
Dobro si rekao, ovoga se nitko nije sjetio. Inače, i meni strašno dobra epizoda, namjeravam je u dogledno vrijeme i recenzirati. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Posted - 30/03/2014 : 23:54:54
|
quote: Originally posted by mladjo
Koja je scena još ostala?
2. Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 "Pomaknuta orbita")
Želiš li i nju obraditi? |
 |
|
Topic  |
|