forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHANOV UNIVERZUM: The best moments
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/03/2014 : 22:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I došli smo do kraja 1. dijela Nathanovih najtrenutaka u serijalu odabranih glasovima vjernih NN fanova.

Najspektakularniji NN trenutak u serijalu je:

Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa") !!!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/03/2014 : 22:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Konačni poredak 10 najspektakularnijih scena:

1. Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa")

2. Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 "Pomaknuta orbita")

3. Pad Macrotechovog stupa (NN SR 64 "Otok na nebu")

4. Uništenje Neosovog satelita (NN G3 "Nova budućnost")

5. Napad i invazija mutanata na nakaze s Hell's Islanda (NN G4 "Ustanak")

6. Bitka između posade Nautilusa i Arkadovih tehnodroida (NN G5 "Nemo")

7. Pad Crnog monolita (NN SR 2 "Crni monolit")

8. Pustošenje gradom čudovišta u stilu godzille (NN SR 37 "Strava nad nama")

9. Otvoreni okršaj na Mjesecu Nathana protiv mutanata terorista predvođenih Brankom (NN SR 63 "More pustoši")

10. Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak")

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/03/2014 : 13:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ajdmo se sad podijeliti da svatko od nas uzme pojedinu scenu ili dvije i napise mali esejcic o tome. 10-15 recenica je dosta. Evo ja cu rezervirati ovu scenu iz G4 Ustanak.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/03/2014 : 13:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Rezervišem 7.Pad Crnog monolita (NN SR 2)
pročitao sam Clarkove knjige pa bih se usudio reći koju...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 27/03/2014 13:29:09
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1312 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 27/03/2014 : 14:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Ja ću uništenje Neosovog satelita iz G3 Nova budućnost.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/03/2014 : 14:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pad Macrotechovog stupa.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/03/2014 : 15:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Odlično momci, samo nemojte da to sad pređe u neku minirecku već samo sažeto, jasno i pregledno. Jer svih 10 scena mora stati u jedan tekst koji će izaći na sajt. Moram misliti malo i na Deeja da ga ne bude previše bolila glava kad vidi gužvu u tekstu.

I ne zaustavljajte se na jednu scenu, može i još koja.

Emirem, Guido, Dee, tinton?? Koju ćete...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19899 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/03/2014 : 15:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Godzilla kad već moram

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/03/2014 : 16:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Malkice kasnim jelte
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Idemo glasovati. Postavit ću kronološki najspektakularnije scene. Imamo 23 scene, glasovanje ide od 1.-10. mjesta. Prvo mjesto nosi 10 bodova pa sve do jednog boda.

- Pad Crnog monolita (NN SR 2 "Crni monolit")1bod
- Veliki vojni desant i napad na otok Athosa Thana (NN SR 4 "Otok smrti")2boda
- Dvoboj Nathana i Susan Connery u kugli za vježbanje(NN 12 "Posljednja bitka")3boda
- Dvoboj na motorima i invazija stonogaša na području Teritorija (NN SR 15 "Pustinjski razbojnici")4boda
- Epski dvoboj Lobosa i Martiansa - (NN SR 16 "Prvak")1bod
- Napad androida na Skotosovu palaču (NN SR 20 "Vrijeme osvete")1bod
- Pojava Izgubljenog svijeta (NN SR 23 "Izgubljeni svijet")1bod
- Napad čudovišta uz spuštanje crnog mjeseca (NN 27 "Srce tame")1bod
- Prijevoz Nathana i Legs opasnog toksičnog otpada kroz Teritorij (NN SR 34/35 "Buffalo Express")1bod
- Pustošenje gradom čudovišta u stilu godzille (NN SR 37 "Strava nad nama")1bod
- Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak").1 bod
- Eksplozija broda Bratstva sjene (NN SR 47 "Egzodus")1 bod
- Atentat na zaštićenog svjedoka, Verheidena koji je pod zaštitom Alfe (NN SR 53 "Smrtonosna partija")1 bod
- Otvoreni okršaj na Mjesecu Nathana protiv mutanata terorista predvođenih Brankom (NN SR 63 "More pustoši") 7 bodova
- Pad Macrotechovog stupa (NN SR 64 "Otok na nebu")10 bodova
- Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 Pomaknuta orbita)9 bodova
- Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa")5bodova
- Invazija Tehnodroida s neba na grad Susan Strong (NN G2 "Odiseja u budućnosti)4 boda
- Uništenje Neosovog satelita (NN G3 "Nova budućnost") 7 bodova
- Napad i invazija mutanata na nakaze s Hell's Islanda (NN G4 "Ustanak") 3 boda
- Bitka između posade Nautilusa i Arkadovih tehnodroida (NN G5 "Nemo") 1 bod
- Završna bitka za spas Zemlje protiv horde umjetnih bića (NN G6 "Velika prijetnja")1 bod
- Konačna bitka protiv Pretorijanaca za neovisnost Marsa (NN G10 "Pobunjenici s Marsa")
8 bodova

Ne mogu baš po mjestima podijeliti jer su mi neki isti

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 27/03/2014 16:51:37
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 27/03/2014 : 17:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Ja ću okršaj na Mjesecu kad me pusti gripa

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/03/2014 : 17:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Malkice kasnim jelte
quote:

Idemo glasovati. Postavit ću kronološki najspektakularnije scene. Imamo 23 scene, glasovanje ide od 1.-10. mjesta. Prvo mjesto nosi 10 bodova pa sve do jednog boda.

- Pad Crnog monolita (NN SR 2 "Crni monolit")1bod
- Veliki vojni desant i napad na otok Athosa Thana (NN SR 4 "Otok smrti")2boda
- Dvoboj Nathana i Susan Connery u kugli za vježbanje(NN 12 "Posljednja bitka")3boda
- Dvoboj na motorima i invazija stonogaša na području Teritorija (NN SR 15 "Pustinjski razbojnici")4boda
- Epski dvoboj Lobosa i Martiansa - (NN SR 16 "Prvak")1bod
- Napad androida na Skotosovu palaču (NN SR 20 "Vrijeme osvete")1bod
- Pojava Izgubljenog svijeta (NN SR 23 "Izgubljeni svijet")1bod
- Napad čudovišta uz spuštanje crnog mjeseca (NN 27 "Srce tame")1bod
- Prijevoz Nathana i Legs opasnog toksičnog otpada kroz Teritorij (NN SR 34/35 "Buffalo Express")1bod
- Pustošenje gradom čudovišta u stilu godzille (NN SR 37 "Strava nad nama")1bod
- Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak").1 bod
- Eksplozija broda Bratstva sjene (NN SR 47 "Egzodus")1 bod
- Atentat na zaštićenog svjedoka, Verheidena koji je pod zaštitom Alfe (NN SR 53 "Smrtonosna partija")1 bod
- Otvoreni okršaj na Mjesecu Nathana protiv mutanata terorista predvođenih Brankom (NN SR 63 "More pustoši") 7 bodova
- Pad Macrotechovog stupa (NN SR 64 "Otok na nebu")10 bodova
- Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 Pomaknuta orbita)9 bodova
- Uništenje zgrade Alfa (NN SR 107 "Alfa")5bodova
- Invazija Tehnodroida s neba na grad Susan Strong (NN G2 "Odiseja u budućnosti)4 boda
- Uništenje Neosovog satelita (NN G3 "Nova budućnost") 7 bodova
- Napad i invazija mutanata na nakaze s Hell's Islanda (NN G4 "Ustanak") 3 boda
- Bitka između posade Nautilusa i Arkadovih tehnodroida (NN G5 "Nemo") 1 bod
- Završna bitka za spas Zemlje protiv horde umjetnih bića (NN G6 "Velika prijetnja")1 bod
- Konačna bitka protiv Pretorijanaca za neovisnost Marsa (NN G10 "Pobunjenici s Marsa")
8 bodova

Ne mogu baš po mjestima podijeliti jer su mi neki isti

Tko zna kakvu trebu ševiš ovih dana, pa te ni moji PM-ovi nisu uznemirili.

Gotovo je sad s ovim glasovanjem već preuzmi jednu scenu koja je preostala za opisati.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/03/2014 : 18:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Što je ostalo? Zacrveni mi.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/03/2014 : 18:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
- Uranija
- Nemo
- Raven

Ovo 1. mjesto ću predložiti Deeju, ipak je on to u recki fino opisivao.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10845 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 27/03/2014 : 21:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ja sam strgan obavezama i imam feeling da cu sada kao Uranija pasti, ali u krevet....
BTW tko poznaje Zagreb oko Kvaternikovog trga ima jedna fora koja mi je pala na pamet...
Uranija je dvaput pala....

Prvi put Urania je pala i pretvorena u Partizan zatim devedesetih opet postala Urania, a onda opet pala i postala skladiste Konzuma na popularnom kvatricu...
Tko ne zna o cemu se radi u pitanju je KINO...
Prica za laku noc...
Bok ljudi ! :-)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/03/2014 : 21:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Bio sam u tom kinu na Kvatriću nekoliko puta i nije me nešto oduševilo. Tipična zastarjela kinodvorana kakvih je bilo dosta u Zg s kraja devedesetih. Ali bez obzira, ta kina su imali neki svoj štih, valjda zato što me vraćaju u studentske dane.

Znači od tebe ništa. Aj nema veze, popunit ćemo uskoro i ove 2-3 scene.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/03/2014 : 23:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Uranija
- Nemo
- Raven

Ovo 1. mjesto ću predložiti Deeju, ipak je on to u recki fino opisivao.

Ajd Nemo

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/03/2014 : 21:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ajmo ovo probati završiti do kraja sljedećeg tjedna. Znači imamo 8-9 dana što je sasvim dovoljno. U biti dovoljno je uzeti sat vremena da se napravi tekstić, samo je potrebno malo motivacije.

Kako tko napiše nek prikaže u postu, a ja ću sve to montirati u tekst i poslati Deeju. A uskoro paralelno idemo i s prikupljanjem scena za najemotivnije trenutka serijala (part II).
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/03/2014 : 22:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ok palac gore

sa ili bez slika i sl. zajebancija?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/03/2014 : 22:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Jedna slika je dovoljna i to ona koja najbolje dočarava taj trenutak. U tvom slučaju je jednostavno: postaviš pad Crnog monolita iz epizode. :)
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/03/2014 : 23:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo primjera kako bi ovo moglo izgledati. Možda još malo doradim tekst, ali to je otprilike to. I ispod još postaviti najupečatljiviju sliku (vinjetu) koja označava taj trenutak i eto obrađene scene.

10. Napad Alfinih agenata na Skotosovu Apokalips Plazu, cilj- Raven (NN SR 43 "Ravenov povratak")

Spektakularne scene pršte kroz cijelu epizodu. Nathan dobija kroz snove, u vidu vizija budućnosti, nalog od Ann da mora uništiti Raven, Tehnodroida kojeg je stvorio Skotos. Svi agenti bespogovorno žele pomoći Nathanu u nemogućoj misiji. Moraju prodrijeti u samu Apokalips plazu i pronaći Ravena U tome im pomažu ojačana specijalna borbena odijela, ali i pomoć izvana u obliku Ann sa svojom nevjerojatnom mentalnom snagom.
Serra nam je kroz cijelu epizodu priuštio veliki spektakl. Agenti u nemogućoj misiji, ojačana borbena odijela, strašne Ravenove sposobnosti, nevjerojatna Annina mentalna energija, borbene zvijeri, a u pozadini svega nepoznato biće koje ni sam Skotos ne može kontrolirati. Vrhunac svega, bezuspješno preusmjeravanje energije cijelog grada na Apokalips Plazu kako bi se to biće zadržalo pod kontrolom, a onda i eksplozija i uništenje cijele Apokalips plaze. Ujedno i početak kraja velikog Nathanovog neprijatelja, Aristotela Skotosa.
Trenuci koji su znakovito pokazali prekretnicu u serijalu, potpuno prožeti adrenalinom, u maniri superherojskih stripova i crtački oblikovani u manga stilu. A ujedno i trenuci koji su povezali nekoliko narativnih crta u serijalu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/03/2014 : 23:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sutra idemo i s prikupljanjem najemotivnijih scena.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2653 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 30/03/2014 : 23:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Sutra ću postati o okršaju na Mjesecu, ali htio sam reći da sam na vrijeme dao prijedlog u izbor bi ušao i Buđenje Thora 14 zadnja scena. Inače Ruju briljantan u ovoj epizodi od početka do kraja.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/03/2014 : 23:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Sutra ću postati o okršaju na Mjesecu, ali htio sam reći da sam na vrijeme dao prijedlog u izbor bi ušao i Buđenje Thora 14 zadnja scena. Inače Ruju briljantan u ovoj epizodi od početka do kraja.

Dobro si rekao, ovoga se nitko nije sjetio. Inače, i meni strašno dobra epizoda, namjeravam je u dogledno vrijeme i recenzirati.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/03/2014 : 23:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Koja je scena još ostala?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/03/2014 : 23:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Koja je scena još ostala?

2. Eksplozija i uništenje Uranije (NN SR 74 "Pomaknuta orbita")

Želiš li i nju obraditi?
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000