Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
bagi
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/logo(4).jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 21/03/2014 : 00:43:58
|
I nađoh lika u holu jednog velikog trgovačkog centra kako prodaje stripove na štandu.Zašto toga nema kod nas?
![](http://i62.tinypic.com/2nsowo2.jpg)
Ponuda raznovrsna...
![](http://i58.tinypic.com/2uoigz4.jpg)
Iznenadio sam se kad sam vidjeo ove spin off-ove Ratmana,nisam znao da ih ima toliko puno...
![](http://i58.tinypic.com/2ue2v79.jpg)
![](http://i62.tinypic.com/2ns5hm8.jpg)
![](http://i60.tinypic.com/5x6cde.jpg)
Upoznao sam i jednog finog gospodina malo grubljeg glasa,očigledno neka važna ličnost imao je i ličnu pratnju,kaže izgubio je negdje po prodavnicama igračaka sina Luke-a pa ga traži...
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 21/03/2014 00:51:04
|
|
Kojot
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4118 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/03/2014 : 08:10:46
|
A gdje je ovo? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/matan.jpg)
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/03/2014 : 08:58:50
|
...i ne nadjoh srcu mira... :-)
Kod nas bi trazili dozvole za prodaju,pa poreznu... Ako je u pitanju neka promocija neke trgovine igracaka ili multimedije onda mozda centar daje dozvolu samo za taj dan prodaju "na divlje"....
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/03/2014 : 11:36:56
|
Danke. ![](icon_smile.gif) Planirao sam se na ljeto zaletit koji dan do sjevera Italije, još da naučim talijanski, pa da ovo blago Božje mogu i kupovati... ![](icon_smile_big.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47423 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/03/2014 : 11:39:27
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by selanne
A gdje je ovo?
Venecija.
al si romantičan ![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 21/03/2014 : 11:48:05
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by selanne
A gdje je ovo?
Venecija.
al si romantičan ![](icon_smile_big.gif)
Jes vala baš.Rekoh sebi,zašto da ne iskoristim ovo vrijeme dok sam banovan na forumu za malo putešestvija...Za proširiti vidike... |
Wtf?
|
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 22/03/2014 : 08:01:24
|
Ja sam u Rimu prošle godine naletio na čovjeka na pijaci u blizini fontane Trevi, prodaje starije stripove i svašta još nešto, uzeo par Texova, obični stripovi su po euro, republika u boji je po 3 eura :D |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Solid Snake
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 23/03/2014 : 15:03:28
|
Tex "punjen spinatom" :-)
I ja volio davno ici u Trst do kioska prije kave..... Uvijek su imali kvalitetan papir za stripove.. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 23/03/2014 : 20:12:47
|
Ja idem u Veneciju, Veronu i Padovu za mjesec dana pa ako mi netko može reći jel bilo gdje tamo mogu naći stripovi na kioscima, jer sam čuo da nije neka ponuda...? |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 23/03/2014 : 20:23:55
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Slabo...U Veneciji ima kiosk na dokovima sa novijim izdanjima blizu trga Sv Marka, i kada od trga ides ka Ponte dell'Accademia (Most Akademije) tj.prema Santa Maria della Salute. Tesko mi je bilo ista naci u roku jednog dana. Ako naletis na nesto, javi mi. Ponovo idem tamo i u Veronu krajem aprila/travnja
Važi. Stalno ću biti u pokretu pa ću gledati samo na kioscima na koje budem naletio. Sada, hoće li me sreća počastiti, vidjet ćemo. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/03/2014 : 20:47:44
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Zeleznica stanica u Padovi pre 3 godina. ![](icon_smile_cool.gif)
![](http://i57.tinypic.com/2lmtg7a.jpg)
![](http://i57.tinypic.com/33mxwnd.jpg)
Eeeee, to je već raj za oči, vrhunska ponuda ![](icon_smile.gif) S premalo Zagora ![](facepalm.gif) |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 23/03/2014 : 21:42:46
|
Kak stancamo izdanja mi smo 3 godine ispred Padove... :-) |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/03/2014 : 15:00:49
|
Ja bi u Veneciji kupovao najviše na kolodvoru u Mestreu. quote: Originally posted by Zagor12
Ja idem u Veneciju, Veronu i Padovu za mjesec dana pa ako mi netko može reći jel bilo gdje tamo mogu naći stripovi na kioscima, jer sam čuo da nije neka ponuda...?
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 24/03/2014 : 15:41:46
|
Ovaj čiko sa prve slike je smješten u Marcon-u,nekih 10km prije Venecije,trgovački centar je drito na izlazu s autoputa tako da se teško može mašiti.Jedino ne znam da li je tu bio privremeno ili je štand stalan... |
Wtf?
|
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 24/03/2014 : 21:56:03
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
Jedno vrijeme je Tino (Ćurin) tj. Strip-centar "Tino" baš ovako prodavao stripove u Branimir centru u Zagrebu....nije dugo potrajalo
Sjecam se toga,znao sam tamo uzimat stripove ali nije tamo bila takva ponuda bio je mali stand!! |
|
Solid Snake
Senior Member
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 25/03/2014 : 19:05:57
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ja idem u Veneciju, Veronu i Padovu za mjesec dana pa ako mi netko može reći jel bilo gdje tamo mogu naći stripovi na kioscima, jer sam čuo da nije neka ponuda...?
Imas stripova na zeleznicku stanicu, a mozes proveriti i u striparnice. evo ti lista :
PADOVA - Avalon - Via Ugo Foscolo, 3 - 35100 Padova (PD)
PADOVA - Banzai - Via Altinate 122a - 35100 Padova (PD) - Tel. 049/8752310
PADOVA - Comics Land - Via Vescovado, 85 - 35141 Padova (PD) - Tel. 049/650755
PADOVA - Freecomics & Games - Via Ugo Foscolo 10/II - 35121 Padova (PD) - Tel. 049/8774208 - freecomicspadova@yahoo.it - freecomicspadova@hotmail.it - Skype: freecomics - msn: freecomicspadova@hotmail.it
PADOVA - FreeTime - Piazzetta Gasparotto, 7 - 35100 Padova (PD) - Tel. 049/8752483
PADOVA - Pan Store - Via Petrarca, 7 - 35137 Padova (PD) - Tel. 049/8761081 Fax 049/8761081 - panstorepd@email.it
Ja sam posetio ovu zadnju Pan Store. U samom je centru Padove blizu zeleznicke stanice. Ponuda je solidna. |
|
sergej773
Senior Member
![](AvatarUpload/1348876737.jpg)
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|