Ima već dve godine kako sam upao u "jevrejski" hor Beyachad (jevrejski je pod navodnicima jer nas od početka finansira jevrejska opština) od 10 vrhunskih pevača (da, da, i meni dobro ide)
na programu su nam, pored najlepših jevrejskih pesama, i dosta poznatih stvari poput "Here I go again" od White Snakea, klapska "Projdi vilo", crnacke pesme, "Stand by me" B.E.Kinga, "Fever" Peggy Lee, "Africa" do Totoa, narodna "Daj mi čašu rakije", "Emina", Gibonnijea "Tempera", "Hallelujah" Leonarda Cohena, "Hit the road Jack" od Ray Charlesa, pravoslavne i katoličke crkvene pesmei svašta živo za emotivni snošaj, nama za vreme proba ili ljudstvu za vreme slušanja...
Pre neki dan smo snimili CD...U iščekivanju post-produkcije, jedan član hora je postavio sirovi (neobradjeni) snimak na YT.
Devojka (Petra) koja peva solo je rasturila...
Mene ćete videti na slikama (na 0.20 sam momče u zelenoj majici) i na video isečku na 0.44
Hvala, mlađo! :) Vidim da nisam precizirao ni na jednom od postova, ali u horu ja sam bas (najdublji glas koji čujete na snimcima)
Ne znam zašto je dirigent pored verzije sa čistijim zvukom (i video zapisom) stavio onu verziju gore koju guši eho efekat i još samo sa fotografijom. Hteo sam sam da isečem, obradim i uploadujem, ali me ugursuz pretekao za nekih pola sata.
Elem, evo vam snimak celog koncerta. Kvartet koji sam gore postavio možete videti (bukvalno) i čuti na 00:36:46 Ja sam drugi zdesna
Inače, ansambl Beyachad iz prvog posta se zbog bahatog ponašanja dirigenta raspao. Pesme koje su trebale na CD bih trebao početi da stavljam čim mi se bude dalo :)
Hvala, mlađo! :) Vidim da nisam precizirao ni na jednom od postova, ali u horu ja sam bas (najdublji glas koji čujete na snimcima)
Ne znam zašto je dirigent pored verzije sa čistijim zvukom (i video zapisom) stavio onu verziju gore koju guši eho efekat i još samo sa fotografijom. Hteo sam sam da isečem, obradim i uploadujem, ali me ugursuz pretekao za nekih pola sata.
Elem, evo vam snimak celog koncerta. Kvartet koji sam gore postavio možete videti (bukvalno) i čuti na 00:36:46 Ja sam drugi zdesna
Inače, ansambl Beyachad iz prvog posta se zbog bahatog ponašanja dirigenta raspao. Pesme koje su trebale na CD bih trebao početi da stavljam čim mi se bude dalo :)
Trebao si obući Zagorovu majicu ispod sakoa
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Slaba sam na te ruske balade, često poslušam ciganske.. Ovo je bilo jako lijepo poslušati..zatvorila sam oči i skoro zaspala..(ne od dosade, već opuštenosti i ugode.) :)
@Charlie spasiba Još jednom si mi potvrdila da si žena odličnog ukusa (Mislim na ruske balade, ne na ovo pevanje...toliki egocentrik ću da ostanem samo u sebi)
Sad sam i u projektu Rock Simfonija Banja Luka tj. napoznatiji strani rock hitovi izvedeni sa rock bandom, simfonijskim orkerstrom, horom i nekoliko odlicnih solista
Ovo je izvedeno u Trebinju pre nekih mesec dana, kao iznenadjenje Neletu Karajlicu iz Zabranjenog za kojeg smo znali da ce biti prisutan u publici. Kad je covek skocio na binu, bina je treperela od emocija
Sad sam i u projektu Rock Simfonija Banja Luka tj. napoznatiji strani rock hitovi izvedeni sa rock bandom, simfonijskim orkerstrom, horom i nekoliko odlicnih solista
Ovo je izvedeno u Trebinju pre nekih mesec dana, kao iznenadjenje Neletu Karajlicu iz Zabranjenog za kojeg smo znali da ce biti prisutan u publici. Kad je covek skocio na binu, bina je treperela od emocija
Hvala, momci. Uživo je to daleko bolje. Ne znam šta kasnije rade u "post-produkciji" te utrnu neke kanale (smanje hor ili deo orkerstra) koji baš davaju bolji šmek stvarima.