Author |
Topic |
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 02/04/2014 : 22:57:57
|
quote: Originally posted by Zagor12
Ovo gore izgleda kao moj prosječni likovni uradak s mišem. Valjda neću ponovno učiti crtati kada kupim tablet. Btw. Davide hvala na informacijama.
Btw. Manga studio je nešto fenomenalno.
Malac,nemoj da vrijeđaš i omalovažavaš tuđe napore...U onaj masterpis je uloženo tri sata mukotrpnog rada... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 02/04/2014 23:06:33 |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 02/04/2014 : 23:11:18
|
quote: Originally posted by bagi
Ovo gore izgleda kao moj prosječni likovni uradak s mišem. Valjda neću ponovno učiti crtati kada kupim tablet. Btw. Davide hvala na informacijama.
Btw. Manga studio je nešto fenomenalno.
Malac,nemoj da vrijeđaš i omalovažavaš tuđe napore...U onaj masterpis je uloženo tri sata mukotrpnog rada...
Nije se trebalo doimati da vrijeđam... Niti mi je to bila namjera. Hail master bagi. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 02/04/2014 : 23:34:44
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Meni za sada ne ide nikako.Napeo sam se iz petnih žila i onaj čiča gliša je jedino što je ispalo dobro...
Probaj s ovim:
http://mypaint.intilinux.com/
Evo ga!!! Radi!!!Drugo pa muško!Sad je samo nebo granica...Slavonci,da vas nema trebalo bih vas izmisliti.Allah vas nagradio.Bez vas bi mi iz reda ostalih krepali u neznanju...
Vidljiv je napredak, imaš i dodatne brusheve, tamo pod extras, vrpa njih...
Ali kako ništa na ovom svijetu nije bespla: upalila mi se lampica na narodnim kolima, airbag fehler, doslovno preko noći, mehaničar je istu isključio uz objašnjenje kako se to upalilo zbog naglog pomicanja sjedala, gotovo udarca (kola su bila na pranju, pa je moguće), nego je pitanje pije li to objašnjenje vodu il' da počnem paničariti? |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 03/04/2014 : 03:10:49
|
@bagi Samo nastavi - praksa čini čuda, a ti ih već stvaraš!
@andjusticeforall Čim je greška pobrisana i više ne egzistira, nemaš zašto da paničiš. Bude li se vratila, resetuj AB centralu. |
Piši propalo! |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 03/04/2014 : 09:45:55
|
quote: Vidljiv je napredak, imaš i dodatne brusheve, tamo pod extras, vrpa njih...
Ali kako ništa na ovom svijetu nije bespla: upalila mi se lampica na narodnim kolima, airbag fehler, doslovno preko noći, mehaničar je istu isključio uz objašnjenje kako se to upalilo zbog naglog pomicanja sjedala, gotovo udarca (kola su bila na pranju, pa je moguće), nego je pitanje pije li to objašnjenje vodu il' da počnem paničariti?
Ovako.kao prvo postavio bih pitanje zašto je došlo do naglog pomicanja sjedala? Da li je to posljedica nestručnog rukovanja ili djelovanja aksijalno radijalnih sila nastalih najčešće od kakvog seksualnog akta neprimjerenog tome prostoru.Ako je prvo razlog onda ništa,dešava se svima.Ako je drugo razlog onda bih dao prijedlog u vidu korištenja sobice motela/hotela kojih danas ima na svakom koraku i nisu skupi.Osim ako si kakva steća fukara onda bih predložio nosenje kakve dekice u gepeku.U svakom slučaju šta god izabereš uštedjeće ti odlazak prevaran..hm majstoru. Daklem,nema tog trzaja sica koji će uzrokovati paljenje lampice airbaga (moguće jedino u rijetkim situacijama kad je instalacija i konektor iste odvojen od svoga ležišta i visi ispod sjedala). Spomenuti kablovi i konektori kojih ispod sjedala u većini vozila ima par komada su izloženi prašini,vlazi i shodno tome korodiraju pogotovo konektori.Tu je još i plijesan nastala dekompozicijom komada bureka i šnita pekmeza koje nam svako malo ispadaju iz papaka i nestaju u ponorima između ručne i sjedala.Sve to utiče na nesmetan protok elektrona koji omogućuju besprijekoran rad sistema zračnih jastuka tj stvaraju se prijelazni otpori koji uzrokuju smetnje na senzorima i aktuatorima te dolazi do uočavanja greške i paljenja lampice.Potrebno je očistiti konektore,upotrijebiti kakav kontakt sprej i neće doći do malfunkcije.Jednostavno i lako za uraditi no nije u računici prevara...hm majstora jer ćeš mu doći još najmanje par puta poništiti lampicu uz rad diagnostičkog uređaja koji on dakako masno naplaćuje... Eto,nadam se da sam otplatio dug ti lihvarski slavonski gmazu,dabogda ti kulen pošećerili a čvarci užegli... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 03/04/2014 10:26:27 |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 03/04/2014 : 10:31:32
|
Nbava kua?
Posljedica je da su ovi mamlazi u praonici naglo pomicali sjedalo prilikom preparkiravanja, patuljku je bilo predaleko da dohvati volan, još nisu htjeli oprat unutra već samo vanjsko... A meančar je lega pa nije ništa naplatio, doduše nije spomenuo ovo čiščenje i kontakt sprej, ali ako se ponovi pitati ću ga.
U svakom slučaju hvala za info, i isprike zbog offtopica... |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
MarkoDj
Average Member
Croatia
597 Posts
Member since 01/03/2012 |
|
MarkoDj
Average Member
Croatia
597 Posts
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Posted - 03/04/2014 : 18:51:42
|
quote: Originally posted by MarkoDj
Btw. znam da nije moguće odmah početi dobro crtati putem tableta, ali koliko je otprilike vremena potrebno za privikavanje, tj. da crtež izgleda onako kako bi izgledao kad bi crtao olovkom po papiru?
Ako znaš crtati na papiru, znat ćeš i na tebletu. Koliko brzo ćeš nadoći ovisi o tome koliko si uporan i radišan :) No, da je komplicirano, nije.
Upravo učim crtati anatomiju i poze, ono što mi najlošije ide. Svaki dan nacrtam oko 20 crteža i sketcheva i mislim da bih trebao napredovati u idućih nekoliko mjeseci, bar se nadam.
Moj najveći problem je zapravo što su mi crteži neuredni i što nemam širok raspon opreme za crtanje, a Manga Studio/PS to sve ima. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
MarkoDj
Average Member
Croatia
597 Posts
Posted - 04/04/2014 : 01:59:10
|
quote: Originally posted by MarkoDj
Btw. znam da nije moguće odmah početi dobro crtati putem tableta, ali koliko je otprilike vremena potrebno za privikavanje, tj. da crtež izgleda onako kako bi izgledao kad bi crtao olovkom po papiru?
Ako znaš crtati na papiru, znat ćeš i na tebletu. Koliko brzo ćeš nadoći ovisi o tome koliko si uporan i radišan :) No, da je komplicirano, nije.
Upravo učim crtati anatomiju i poze, ono što mi najlošije ide. Svaki dan nacrtam oko 20 crteža i sketcheva i mislim da bih trebao napredovati u idućih nekoliko mjeseci, bar se nadam.
Moj najveći problem je zapravo što su mi crteži neuredni i što nemam širok raspon opreme za crtanje, a Manga Studio/PS to sve ima.
Imam negdje na kompu cijelu knjižaru svim mogućih anatomija klasičnih, stripovskih, pa sjene, crtanje ekspresija, svega, u pdf-u. Mogu to probat naći, na kompu ili na eksternom, pa ako mi se posreći da ti sendam na mail - preko wetransfera? Dobro dođe ako budes uporan i uzmes za početak kopirati sve odreda. |
HRVATSKI AUTORSKI STRIP: https://www.facebook.com/groups/hrvatskiautorskistrip/ Strip-PREFIKS: https://www.facebook.com/strip.prefiks web: http://markodjeska.com/
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
|
MarkoDj
Average Member
Croatia