Originally posted by nenno Mada i taj junak zaslužuje luksuznije izdanje kao i Asteriks od ČK
Evo..... o tome ja govorim
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Kad vidim integral ovog Talicnog i sve ove priloge, mogu samo da porucim Dusanu iz Veselig Cetvrtka - Stampajte vise te jebene integrale da vam ne osvane Crni petak
Ja isto uzeo ovog Lucky Lukea Integral na engleskom. Htio sam vidjeti kakav je prvi - izdanje i papir prva liga, prijevod dobar, dodataka ima brdo i zanimljivi su, cijena korektna. Po meni vrhunsko izdanje i kod ovih stranih bar znam da će u nekom normalnom roku sve izaći :)
Tako da Asterixa skupljam od Čarobne Knjige, Luckya ovako :)
Kad vidim integral ovog Talicnog i sve ove priloge, mogu samo da porucim Dusanu iz Veselig Cetvrtka - Stampajte vise te jebene integrale da vam ne osvane Crni petak
pridružujem se prijetnji molbi
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."