Trebao bi pomoć za utvrđivanje identiteta ova dva lika. Također dali mi netko može otkriti prema načinu na koji su nacrtani u koji Spider svijet oni pripadaju: ultimate, amazing, spectacular ili nešto drugo...
Kartice su iz dječje igre i likovi su nacrtani vrlo slično ili isto kao ovi (artist je Sean Chen).
Ujedno me zanima koji k... stavljaju na sve Spider-man dječje igračke naziv Spider*sense Spider-man? Što im to znači?
Sjećam se svojeg prvog susreta sa Spidermanom. Nisam još najbolje čitao i vidim piše Pank protiv Mesmera. Tu je neki simpa tip u svemirskom odjelu kojem dodijava spodoba koja uglavnom visi sa plafona. I na kraju moj favorit na moju beskrajnu nevjericu izgubi. Ne znam zašto sam se baš sada tog sjetio. Ovaj lijevi malo liči na Mesmera, fali mu kugla za ribice na glavu...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Je, Hydro-man i Prowler Regularni Maevel univerzum (Zemlja 616) Hydro je ovaj kostim dobio od Wizarda (varijanta samog Wizardovog kostima) dok je bio član njegove grupe Frightful Four.