Author |
Topic  |
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
Member since 25/05/2003 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/10/2021 : 13:49:11
|
quote: Originally posted by frano
Šta je to trolanje?
To ti je kad vrhunski strip autor umisto da radi ono u čemu je nabolji priča sam sa sobon pizdarije na internetu. Kad će neki novi Papak ili Mostarske želje? Kad će konačno strip o našen najboljen košarkašu? Vidiš koliko posla imaš, a ti palamudiš. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
Posted - 20/10/2021 : 13:56:39
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Šta je to trolanje?
To ti je kad vrhunski strip autor umisto da radi ono u čemu je nabolji priča sam sa sobon pizdarije na internetu. Kad će neki novi Papak ili Mostarske želje? Kad će konačno strip o našen najboljen košarkašu? Vidiš koliko posla imaš, a ti palamudiš.
Prihvaćam. Ali kad vas volem :)
No, meni je trening trening. Buš prepoznao dost rečenica s ovog sajta u nekom sledećem izdanju.
Misliš na strip o Toniju, kao najboljem košarkašu? Nebum nikad to risal.
Toni ti je nogometaš :)
|
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 20/10/2021 : 14:13:04
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by GGG
Koji to video, jel kakav sa azijatkinjama, Dankinjama, 3 na 1...? 
quote: Originally posted by BeaGea
Ajd kruger stavi video gdje progovara struka o virusima, patolog ima s virusima veze koliko i ti.
https://dokumentarac.hr/cijepljenje/video-konferencija-patologa-u-uzorcima-cijepiva-pronadeni-objekti-koji-podsjecaju-na-cipove/
GGG bilo bi zanimljivo čuti mišljenje osobe koje bitne stvari voli zaobići
dosado prvo pogledaj video pa onda piši.
Ako pokušavaš ovaj video pronači bilo gdje, osim u u antivakserskoj sferi, nečeš ga nači. Sa stručne strane je toliko priglup, da se nitko previše ni ne trudi, da ga ruši. U SAD se bar potrude, da naprave nekakav, bar po izgledu, članak i objave ga u kavom "plati pa objavi" časopisu. U ovom primjeru, ne radi se o nikakvim stručnjacima (kamoli neodvisnim), več o grupi antivaksera, koji teraju svoju politiku. U prvi red su stavili dva, bar tehnički, doktora patologa, dok kolo vode antivakserski odvjetnik i političarka. Osim toga, što nisu dali baš nikakve podatke o tih 10 "slučajeva", slike sa kojima su se razmahali, ne potvrđuju ni to što govore. Jedni od rijetkih, kojima se dalo to provjeravati, su u bavarskom studiu ARD https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/pathologenkonferenz-beweist-keine-corona-impfschaeden-faktenfuchs,SkV5Nmu - tu su sve njihove tvrdnje provjerili, i ne samo srušili, več i njima obrisali pod. Oni "famozni mikročipovi" su zrnca praha i djeliči stakla koji su u uzorke došli najvjerojatnije zbog nestručne i nesterilne pripreme i/ili upotrebe jeftinog i krivog materiala. Pošto nigdje nisu ništa zapisali (vjerojatno iz jako dobrih razloga), u biti špekuliramo i ja i oni .
Od vjernika kultista, za vjernike kultiste. Odnosno jeftini šrot za antivaksere sitnog zuba, Dobar tek
Prvo kad klikneš na originalan link dođeš do komentara. jedan komentira kako je ovaj link brisan. S obzirom da je već bilo takvih stvari moguće je da su ovaj video brisali. Ne znam jeli to istina ali postoji mogućnost.
Drugo ovi nisu tako ispljuvali ove stručnjake, možda je moj gogle prevoditelj loš. Nije ti uredu pisati nešto što ne stoji u tom članku.
Treće ovi što pokušavaju oboriti tvrdnje uvelike se služe politikom.
Četvrto, što je najvažnije ne obaraju tvrdnju da nečeg imaju nego smatraju da bi to moglo biti staklo ili metal.
Dakle imamo dvije suprotstavljene strane koje ne negiraju postojanje nečeg neobičnog u krvi. E sad tko ovdje manipulira ne možemo utvrditi.
Ove stručnjake su ispljuvali drugi njemački stručnjaci, dok se društvo patologa okood njih ogradilo. I još jednom NITI JEDNA od svih tih slika nije slika događanja u tjelu, več su to slike miroskopskih preparata - kod miroskopiranja nedicinskih i bioloških preparata, najvažniji su postupci i uvjeti pripreme, što je sastavni svakog stručnog članka. Za "televiziju" su valjda to nepotrebne sitnice.
Za nekog tko barem približno princip istraživačkog projekta i osnove mikroskopiranja, potpuno je jasno "tko ovdje manipulira" (a Br24 članak još podrobnije razrađuje i nepravilnosti u iz naslova patoloških nalaza) Ali još jednom, to nije video za tu publiku |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
brko17
Junior Member

Croatia
389 Posts
Member since 30/08/2011 |
Posted - 20/10/2021 : 14:16:33
|
A i ja sporo povezujem ovaj Frano je onaj Frano koji je crtao stripove u mislim časopisu Košarka ili tako nešto? To mi je uvijek bilo simpatično i rado sam to pogledao. Davno je to bilo, a i šica i hakl su davno iza mene.
Bit će da mu je onaj rijetki zrak iznad obruča malo naštetio, Frano spusti se dole, udahni punim plućima, čega te strah? Da ćemo postati robovi velikog brata, 1984, čipiranja i sl. Odavno je kasno za to, opusti se, cijepi se i uživaj u bržem 5G internetu.
I pusti Rona Artesta na miru, legenda |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 20/10/2021 : 14:24:32
|
Ove stručnjake su ispljuvali drugi njemački stručnjaci, dok se društvo patologa okood njih ogradilo. I još jednom NITI JEDNA od svih tih slika nije slika događanja u tjelu, več su to slike miroskopskih preparata - kod miroskopiranja nedicinskih i bioloških preparata, najvažniji su postupci i uvjeti pripreme, što je sastavni svakog stručnog članka. Za "televiziju" su valjda to nepotrebne sitnice.
Za nekog tko barem približno princip istraživačkog projekta i osnove mikroskopiranja, potpuno je jasno "tko ovdje manipulira" (a Br24 članak još podrobnije razrađuje i nepravilnosti u iz naslova patoloških nalaza) Ali još jednom, to nije video za tu publiku
To što su manje profesionalno odradili ovaj dio ništa ne znači. Može biti više razloga. Najveći propust ili mana je što se sa sigurnošću ne zna da li je to iz cijepljenje osobe. No i za to može biti razlog možda im je netko uvalio a ovi nasjeli. Isprva sam mislio odustati od čitanja članka jer su počeli sa politikanstvom. Mašinerija mora odraditi svoj dio. Čak i tvoje etiketiranje ima neki smisao kad si zagrižen. Što se tiče brisanja od pod ja mislim da je to izvrsno odradio stinky kad ti je postavio izlaganje dr Vrčeka. Ti si tu stao i pokušao se izvući etiketiranjem. U slučaju dr Vrčeka kao i u ovom slučaju nitko ne ruši stručnost. Ti su ljudi stručnjaci iako postoji mogućnost u ovom slučaju nekih nepravilnosti i manipulacije a opet tko zna. Malo me čudi da ti kod dr Vrčeka smeta visoka stručnost i profesionalnost a u ovom slučaju ti smeta slabija profesionalnost. Odluči se. Ustvari je jasno nebitna je stručnost bitno je da ti ne odgovara što ovaj priča. |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
Posted - 20/10/2021 : 14:29:54
|
quote: Originally posted by brko17
A i ja sporo povezujem ovaj Frano je onaj Frano koji je crtao stripove u mislim časopisu Košarka ili tako nešto? To mi je uvijek bilo simpatično i rado sam to pogledao. Davno je to bilo, a i šica i hakl su davno iza mene.
Bit će da mu je onaj rijetki zrak iznad obruča malo naštetio, Frano spusti se dole, udahni punim plućima, čega te strah? Da ćemo postati robovi velikog brata, 1984, čipiranja i sl. Odavno je kasno za to, opusti se, cijepi se i uživaj u bržem 5G internetu.
I pusti Rona Artesta na miru, legenda
Junior Brko. Dribler u mestu. |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
Posted - 20/10/2021 : 14:32:21
|
Koji to video, jel kakav sa azijatkinjama, Dankinjama, 3 na 1...? 
quote: Originally posted by BeaGea
Ajd kruger stavi video gdje progovara struka o virusima, patolog ima s virusima veze koliko i ti.
https://dokumentarac.hr/cijepljenje/video-konferencija-patologa-u-uzorcima-cijepiva-pronadeni-objekti-koji-podsjecaju-na-cipove/
GGG bilo bi zanimljivo čuti mišljenje osobe koje bitne stvari voli zaobići
dosado prvo pogledaj video pa onda piši.
Ako pokušavaš ovaj video pronači bilo gdje, osim u u antivakserskoj sferi, nečeš ga nači. Sa stručne strane je toliko priglup, da se nitko previše ni ne trudi, da ga ruši. U SAD se bar potrude, da naprave nekakav, bar po izgledu, članak i objave ga u kavom "plati pa objavi" časopisu. U ovom primjeru, ne radi se o nikakvim stručnjacima (kamoli neodvisnim), več o grupi antivaksera, koji teraju svoju politiku. U prvi red su stavili dva, bar tehnički, doktora patologa, dok kolo vode antivakserski odvjetnik i političarka. Osim toga, što nisu dali baš nikakve podatke o tih 10 "slučajeva", slike sa kojima su se razmahali, ne potvrđuju ni to što govore. Jedni od rijetkih, kojima se dalo to provjeravati, su u bavarskom studiu ARD https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/pathologenkonferenz-beweist-keine-corona-impfschaeden-faktenfuchs,SkV5Nmu - tu su sve njihove tvrdnje provjerili, i ne samo srušili, več i njima obrisali pod. Oni "famozni mikročipovi" su zrnca praha i djeliči stakla koji su u uzorke došli najvjerojatnije zbog nestručne i nesterilne pripreme i/ili upotrebe jeftinog i krivog materiala. Pošto nigdje nisu ništa zapisali (vjerojatno iz jako dobrih razloga), u biti špekuliramo i ja i oni .
Od vjernika kultista, za vjernike kultiste. Odnosno jeftini šrot za antivaksere sitnog zuba, Dobar tek
Prvo kad klikneš na originalan link dođeš do komentara. jedan komentira kako je ovaj link brisan. S obzirom da je već bilo takvih stvari moguće je da su ovaj video brisali. Ne znam jeli to istina ali postoji mogućnost.
Drugo ovi nisu tako ispljuvali ove stručnjake, možda je moj gogle prevoditelj loš. Nije ti uredu pisati nešto što ne stoji u tom članku.
Treće ovi što pokušavaju oboriti tvrdnje uvelike se služe politikom.
Četvrto, što je najvažnije ne obaraju tvrdnju da nečeg imaju nego smatraju da bi to moglo biti staklo ili metal.
Dakle imamo dvije suprotstavljene strane koje ne negiraju postojanje nečeg neobičnog u krvi. E sad tko ovdje manipulira ne možemo utvrditi.
Za nekog tko barem približno princip istraživačkog projekta i osnove mikroskopiranja, potpuno je jasno "tko ovdje manipulira" (a Br24 članak još podrobnije razrađuje i nepravilnosti u iz naslova patoloških nalaza) Ali još jednom, to nije video za tu publiku
He, he, he ... stručnjak pljuje stručnjaka. Valjda nisu trenirali u istom klubu. Kaj im je? |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4112 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 20/10/2021 : 14:42:03
|
"Poziv nam je stigao za intervenciju u Strmcu u Hoto Villama. Hitna je na mjesto intervencije stigla u 16.02 sati. Zatekli smo pacijenta, rođenog 1968. bez svijesti i znakova života. Nakon toga je pristupljeno reanimaciji pacijenta, da bi se tijekom reanimacije od njegove majke doznalo da je pacijent covid pozitivan, da je bio u bolnici Fran Mihaljević, te da je pobjegao iz iste bolnice i da ga je policija tražila cijelu noć bezuspješno", kazali su nam iz Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije.
Kruger zbog takvih kakav si ti (širitelj laži i manipulator) se događa da ovakvi naivci izbjegavaju liječenje a posljedice su kobne. Imaš li barem malo srama i morala? Prestani širiti laži. |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
Edited by - BeaGea on 20/10/2021 14:44:32 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 20/10/2021 : 14:51:59
|
He, he, he ... stručnjak pljuje stručnjaka. Valjda nisu trenirali u istom klubu. Kaj im je?
Ovo mi je promaklo. Da, stručnjaci pljuju stručnjake kao da igraju u protivničkim momčadima. Ustvari i igraju. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4112 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33559 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/10/2021 : 15:12:07
|
Kakva je sad situacija kad moraš u bolnicu, recimo hematologu, jel treba covid potvrda ili pozitivan test? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/10/2021 : 15:37:17
|
smrzo sam se krugeru od ovog videa trcni me prolaze, osjećam čip kako mi titra u kažiprstu desne ruke ne zajebavam se, već par dana me boli dok pišem po tastaruri, a tek sad mi je jasno od čega je
pokušaj lijevog ulaza na drugi obruč :) |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 20/10/2021 : 15:40:11
|
Ako još provlačite nesretne Vrčeka i Davidsona kao stručnjake, ja sam ti isti, ako ne i bolji stručnjak od njega, samo izaberi perspektivu - organska kemija ili biokemija i ekologija . Iako se trudim, da vam ubacim što više gluposti, Vrčekove epiemiološke pedofilije su mi nedostižne. Ali ako vam Vrček više paše, samo na zdravlje.
Inače, ovi njemački mikročip-stručnjaci su se navodno godinama bavili istraživanjima i napisali hrpu članaka i trebali bi dobro znati kako se preddstavlja i zagovara jedno takvo "otkriče", a u ovom videu ga predstavljaju ko jelovnik za sljedeči mjesec u menzi . I ako smo zagaziliu područje "sve je moguče", u prvom redu me brine zašto su tako na brzinu otpisali marsovce i druge aliene. Zna se, šta oni sve stavljaju i kroz koje otvore - šta su onda za njih 3-4 čipa u krvi.
I ovi pajaci bi sada trebali bit kap koja če me prelomiti, pa da se pokajem i počnem ispričavati antivakserima jer sam jih emocionalno povrijedio  . Eh, krugeru, 5+ za optimizam, ali -20 za izvedbu (i za tehniku i za umjetnički dojam) |
Stara Huta za 36 minuta |
Edited by - GGG on 20/10/2021 15:42:19 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/10/2021 : 16:04:33
|
quote: Originally posted by tex2
Kakva je sad situacija kad moraš u bolnicu, recimo hematologu, jel treba covid potvrda ili pozitivan test?
Bolje negativan. :)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 20/10/2021 : 17:06:39
|
Ako još provlačite nesretne Vrčeka i Davidsona kao stručnjake, ja sam ti isti, ako ne i bolji stručnjak od njega, samo izaberi perspektivu - organska kemija ili biokemija i ekologija . Iako se trudim, da vam ubacim što više gluposti, Vrčekove epiemiološke pedofilije su mi nedostižne. Ali ako vam Vrček više paše, samo na zdravlje.
Inače, ovi njemački mikročip-stručnjaci su se navodno godinama bavili istraživanjima i napisali hrpu članaka i trebali bi dobro znati kako se preddstavlja i zagovara jedno takvo "otkriče", a u ovom videu ga predstavljaju ko jelovnik za sljedeči mjesec u menzi . I ako smo zagaziliu područje "sve je moguče", u prvom redu me brine zašto su tako na brzinu otpisali marsovce i druge aliene. Zna se, šta oni sve stavljaju i kroz koje otvore - šta su onda za njih 3-4 čipa u krvi.
I ovi pajaci bi sada trebali bit kap koja če me prelomiti, pa da se pokajem i počnem ispričavati antivakserima jer sam jih emocionalno povrijedio  . Eh, krugeru, 5+ za optimizam, ali -20 za izvedbu (i za tehniku i za umjetnički dojam)
Gle mislim kako radim dobar posao jer se pojedinci otkrivaju kakvi su i koliko znaju. Evo ti na primjer ne možeš oboriti tvrdnje vrhunskog stručnjaka pa ideš na smohvalu, super. Dosada bi bio vrhunski diktator. |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7451 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 20/10/2021 : 17:08:29
|
quote: Originally posted by ken2
smrzo sam se krugeru od ovog videa trcni me prolaze, osjećam čip kako mi titra u kažiprstu desne ruke ne zajebavam se, već par dana me boli dok pišem po tastaruri, a tek sad mi je jasno od čega je
pokušaj lijevog ulaza na drugi obruč :)
Kako god bilo ja se ne bih ismijavao. Nemaju mašineriju iza sebe ali su možda otkrili nešto zanimljivo, možda su im podvalili ali smješno nije.
|
 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Topic  |
|