Danas sam čuo na vijestima da nijedna cijepljena osoba nije umrla od nuspojava. Nešto što sam znao oduvijek i što je lako provjerljivo. Eto. Cijepite se ljudi. Vjerujte znanosti i doktorima. Ne vjerujte internet stručnjacima. Tko zna koliko bi života bilo spašeno da se cijepilo više ljudi.
Danas sam čuo na vijestima da nijedna cijepljena osoba nije umrla od nuspojava. Nešto što sam znao oduvijek i što je lako provjerljivo. Eto. Cijepite se ljudi. Vjerujte znanosti i doktorima. Ne vjerujte internet stručnjacima. Tko zna koliko bi života bilo spašeno da se cijepilo više ljudi.
„The level of virus in the nasal pharynx of a vaccinated person, who gets a breakthrough infection with delta, it is exactly the same as the level of virus in an unvaccinated person, who is infected.“
U prijevodu: Cijepljen ili necijepljen - isti kurac.
…… U prijevodu: Cijepljen ili necijepljen - isti kurac.
…slučajno nabasao na ovo: https://youtu.be/-3MuRm7ZLS8 …ukratko, koliko god medijska mašinerija bezobrazno radvaja ljude na cijepljene i necijepljene, izgleda da ljudi lagano dolaze sebi, pa cijepljeni i necijepljeni prosvjeduju zajedno protiv ograničavanja ljudskih sloboda jer sve ovo više nema smisla.
Putovao sam pred nekih desetak dana trajektom na Hvar, znate i sami kakve su gužve u cik sezone. Kada smo u jutarnjim satima putavali za Hvar, niti jedan među stotinama putnika (što stranci, što naši) nije nosio masku iako su ovi iz Jadrolinije svakih nekoliko minuta neumorno ponavljali upozorenja o obaveznom nošenju maski na brodu. Sinoć kada smo se vraćali sam vidio nekoliko putnika sa maskama, ali takve na prste jedne ruke možeš prebrojiti😁
Jedva cekam da vidim obrusena usta onih zaludjenih fanatika koji su na tiktoku i drustvenim mrezama kacili svoje covid mjuzikle i likova sa pfizer tetovazama na butinama.