Author |
Topic  |
Peyo
Advanced Member

Croatia
10659 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 12/08/2021 : 20:10:54
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Peyo
Crkneš ,žena te spremi u škrinju da ne smrdiš uokolo.
A ako ne crkneš žena te opere da ne smrdiš uokolo .
nisan zna da si toliko star
Ma što star, mumija odavno ... |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3089 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 13/08/2021 : 09:38:41
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by xilrion
Vakseri su kao ljudi koji se ožene, zajebu se i onda nagovaraju prijatelje da se ožene, da ne bi bili sami u svom zajebu.
a oženiti se je zajeb po tebi....? 
i to veliki, uglavnom
jebate, u kojem sam onda ja zajebu velikom - i oženjen i cijepljen 
U nikakvom zajebu...samo pokazuješ (kao i mi ostali) da si sposoban pronači partnera u životu tj. iskusiti ljubav i podijeliti ju s nekim. A kao kaj vidiš dobrom dijelu to nije uspjelo, kao ni puno drugih stvari u životu. Npr. shvatit kaj je to kaj umanjuje posljedice zaraze raznim virusima
Živio!
Pa točno tako nekako.... pustimo sad na stranu brak, vratimo se na koronu.... jučer mi se javio kolega sa bivšeg posla, uglavnom da ne dužim, cijepio se prvom dozom, dobio koronu on i žena i veli da se jedva izvukao i da su mu doktori rekli da ga je u biti spasila ta prva doza, bez nje da ga vjerojatno ne bi bilo..... |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 13/08/2021 : 11:54:59
|
Pa točno tako nekako.... pustimo sad na stranu brak, vratimo se na koronu.... jučer mi se javio kolega sa bivšeg posla, uglavnom da ne dužim, cijepio se prvom dozom, dobio koronu on i žena i veli da se jedva izvukao i da su mu doktori rekli da ga je u biti spasila ta prva doza, bez nje da ga vjerojatno ne bi bilo..... [/quote]
Je, je…u biti JE od prve doze cijepiva i dobio koronu, t.j skoro je “prdnuo na rosu” zbog cjepiva    Isti slučaj i kod mojeg ujaka…pred dva tjedna je trebao dobiti drugu dozu, ali jbg, razbolio se nekih desetak dana nakon prve doze, između ostalog rekao mi je da nikada u životu nije imao takvu grlobolju od koje ni govoriti nije mogao. Popio brdo antibiotika, pa su mu zabranili drugu dozu do daljnjega. Jučer sam ga zvao da mu čestitam rođendan…ozdravio je. …i što radi jučer…radi pretrage krvi kako bi mu doktorica mogla odobriti da ode po drugu dozu    Jedina razlika naspram tvog kolege je u tome što mi ujaka u svemu ovome nitko nije slao na testiranje za koronu, vjerovatno baš zbog toga što je cijepljen, pa se “računa” da nema koronu. …inače, ujak mi je čovjek sa sela i glavni razlog za odlučivanje na cijepljenje je taj što su na televiziji rekli da onaj tko nije cijepljen jednog dana neće moći ući u trgovački centar. |
Edited by - Oki on 13/08/2021 11:55:33 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4098 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 13/08/2021 : 12:25:08
|
Jučer na bazenima razgovaram sa jednim starijim poznanikom, ima 67 godina, o tipu koji se cijepio i nakon nekih 15 min samo se srušio i umro. Inače taj poznanik i njegova žena su se cijepili i nisu imali nikakvih problema i nekih neugodnih pojava, no sin jest i nema šanse da ga više netko nagovori da se drugi put cijepi a vjerujem da će do kraja života izbjegavati cijepiti se. Priča mi o nekim slučajevima šire obitelji kod nekih što su imali problema i sad moraju gutati tablete. A i sam tvrdi da ne znaš što ga može strefiti u budućnosti. Svatko drugačije reagira. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4098 Posts
Posted - 13/08/2021 : 12:53:14
|
quote: Originally posted by Oki …i što radi jučer…radi pretrage krvi kako bi mu doktorica mogla odobriti da ode po drugu dozu   
Logično. S obzirom da previsoka razina antitjela u krvi umanjuje djelovanje cjepiva, nema smisla primiti drugu dozu dok se ne smanji razina antitjela. Provjerom razine antitjela odamh će se ustanoviti ima (ili je imal) koronu ili ne. Kad se smanji razina antitjela primit će drugu dozu.
Jednostavno za shvatiti, zar ne?  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts
Member since 18/11/2003 |
Posted - 13/08/2021 : 14:42:33
|
Iskustvo žene od mog kolege sa posla. Ispričavam se za loš Google Translate.
quote: Cijepite – nemojte cijepiti Jučerašnje iskustvo me dovelo do točke kada sam rekao DOSTA za sebe. Ukratko, što me dovelo do ovoga i zašto sam htio postati glasan. Krajem travnja odlučio sam cijepiti (Astra Zeneca). Vjerovao je u Covid i cjepivo. Također sam prihvatio činjenicu da bi moglo biti posljedica, baš kao i nakon bilo kojeg cjepiva. Nažalost, nakon tjedan dana primanja 1 doze, shvatio sam da imam taj loš osjećaj, da sam jedan od onih koji zapravo osjećaju posljedice cijepljenja. (Bol u nozi, 4 dana nisam mogao hodati, trnci u lijevoj nozi i ruci 3 mjeseca, trnci u glavi, za glavobolje mi je teško opisati riječ snaga boli – migrena je ništa u usporedbi s tom boli, kratki spojevi u glavi,...) Moj osobni liječnik je moje stanje shvatio vrlo ozbiljno i dao mi sve testove u njegovoj moći. Jednog dana sam bio toliko obložen da sam otišao na hitnu u Ljubljanu. Ok, čekate satima prije nego što odete tamo. Nakon pregleda liječnik mi kaže da je sve u redu, problemi su rezultat cijepljenja i žao mi je zbog vas jer ćete od ovog trenutka biti prepušteni sami sebi. Nitko se ne želi nositi s posljedicama cijepljenja, tako da nemam gdje reći. Zove infektologa ako me može dovesti do njih. On to odbacuje rekavši da je vrlo vjerojatno unakrsna reakcija i automobil imun na pozadinu koja je rezultat cijepljenja. Neka dama pričeka dok se sve ne završi. Moja sestra donosi test i šalje me kući. Problemi i dalje postoje. Idem na neurokirurgiju, onda me upućuju na MRI, onda na kontrolu neurologa. Imam sreće, a za nekoliko dana dobijem MRI sastanak, to pokazuje ishemijske promjene. Čekam 2,5 mjeseca na vrlo brz pregled preporuke. Zato idem na neurološki samopregled. Još uvijek prihvaćam cijelu stvar strpljivo, ljubazno, iako problemi i dalje postoje. Svjestan sam da je ovo teško razdoblje za sve nas, tako da neću vršiti nikakav dodatni pritisak i lošu volju. Ali jučer, nakon posjeta neurologu, moja ljubaznost i strpljenje su prošli. Pustit ću njen nehuman stav, a ona će me otpustiti nakon dvije minute, jer ću onda biti predugačak. Dijagnosticirala mi je da je sve što mi se događa psihičko. Iz straha kad sam primio prvu dozu onoga što će mi se dogoditi. OZBILJNO? Moj pritisak raste. Tražim od nje da me uputi na hitni psihijatrijski odjel, jer očito imam ozbiljan psiho problem, da sam sposoban prizvati takve probleme i bolove. Naravno da me ne može odvesti tamo. To malo mijenja ton glasa i objašnjava mi ga. Rekla je: "Ne znamo što, kako i tko bi se nosio s posljedicama cijepljenja. Bojim se da ne znamo kamo ovo vodi. Što se tiče ishemijskih promjena u mozgu, objasnite mi da ga svaka druga osoba ima, da to nije opasno. Želite da joj vjerujem? Bolje da to učinim, ili znam kako imati još jedan moždani udar sa svojim psihopatom. (F#™®off). Zaključuje savjetujući me o terapiji protiv bolova i treba pričekati (kao i svi drugi) da prođem. U svemu tome ne boli posljedice cijepljenja, već neljudski stav, neznanje, tjedno/mjesečno čekanje na sastanke. To je prva stvar koju slušate 5 minuta da se svaki liječnik zalaže za cijepljenje. Svima govorim da mi ne smeta, jer sam se otišao cijepiti. Kad sam pitao trebam li ići po još jednu dozu, dobio sam odgovor: "Gospođo, da sam na vas, Bog me ne uvjerava da cijepim." Moja priča vrlo brzo, jer više neću šutjeti. Jer ne razumijem da nisu u stanju osnovati odjel koji će se nositi s posljedicama cijepljenja. Na taj način mogli bismo pronaći neku vrstu crvene linije posljedica i pomoći nam brže i lakše. Ali možemo imati tim na svakom parkiralištu svaki dan koji testira i CEPI. Na svakoj ploči, plakat CEPI SE. P.S. Ako imaš posljedice, sam si.
|
Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Posted - 14/08/2021 : 09:15:31
|
Meni je smiješno kako se u posljednjih mjesec dana manipulira sa brojem cijepljenih u Hrvatskoj. Pred mjesec dana je razlika između cijepljenih prvom dozom i onih cijelljenih sa dvije doze iznosila gotovo 400 tisuća ljudi, a danas ta razlika iznosi 125 tisuća ljudi, znači ako popratimo broj cijepljenih na dnevnoj bazi, ispada da se u posljednjih mjesec dana cijepe samo ljudi koji dobivaju drugu dozu😂😂😂 Jbg, razlika od 400 tisuća je otvarala mnoga pitanja o tome koliko ljudi uopće ne doživi drugu dozu i ono još bitnije, zašto mnogo ljudi nakon prve doze odustaju od druge doze, a odgovor u tome možete predvidjeti u ovome što je corto33 priljepio u svojem postu, t.j ako imaš neželjene nuspojave od cjepiva-ostaješ sam u problemima, nitko ti neće pomoći. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
|
kifi
Junior Member

461 Posts
Member since 30/10/2005 |
Posted - 15/08/2021 : 18:22:49
|
Skoro svatko od nas zna nekoga ko je imao određenih problema nakon cijepljenja. Zanimljivo, ali u HR nema nuspojava. I baš se pitam zašto se ljudi ne žele cijepiti??? A Švedi se cijepe i vjeruju svojoj vladi. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4098 Posts
Posted - 15/08/2021 : 21:41:38
|
quote: Originally posted by kifi A Švedi se cijepe i vjeruju svojoj vladi.
Jasna posljedica visokoobrazovanosti društva...kod nas ih manje od 10%, a u Švedskoj skoro pola (40+%) stanovništva. Kod nas se više vjeruje patolzima nego virolozima kad su virusi u pitanju. Čak je i mišljenje strojovođe važnije od mišljenja struke  |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/08/2021 : 23:31:27
|
Prva tri tjedna treba izdrzati i pregurati... onda se ispliva. Rekli su. A ovu jesen prognoze ko za 4. svetski...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2631 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/08/2021 : 19:13:29
|
A kako ljudi dokazuju da nisu cijepljeni? Ima certifikat i za to? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4098 Posts
Posted - 16/08/2021 : 19:18:10
|
quote: Originally posted by tinton
A kako ljudi dokazuju da nisu cijepljeni? Ima certifikat i za to?
Bitno je da se popuši vijest, to kaj s mozgom veze nema koga briga  |
 |
|
panzer
Advanced Member

12795 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/08/2021 : 20:18:35
|
Što se mene tiče, ako netko sam sebi želi izbiti određen postotak prihoda iz đepa, neka mu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 16/08/2021 : 20:57:06
|
Naravno, ali politika opet sere i kako je "odluka vlasnice velika prijetnja drustvu." Velika prijetnja drustvu? Ma nemoj, a gazenje ljudskih prava van svake pameti da je na kraju sud trebao opaliti samarcinu nasim debilima na vlasti, to nije prijetnja? I kao prosvjednici sire koronu jer protestiraju protiv debilne vlade, dok sama vlada pravi piknike sa tisucama ljudi bez ikakvih protivkorona mjera. Licemjerstvo na kvadrat. Govorim o ovim nasim desnim supcima, ali sigurno nije toliko drukcije drugdje. Tako nije ni cudno da ljudima podize poklopac.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 17/08/2021 : 08:24:13
|
Moraju imati test svi gosti, inace su u prekrsaju i oni i vlasnica lokala. Inace i kod nas cijepljenje pada konstantno, jucer samo 753 ljudi je dobilo prvu dozu.
quote: Originally posted by tinton
Što se mene tiče, ako netko sam sebi želi izbiti određen postotak prihoda iz đepa, neka mu.
|
 |
|
Topic  |
|