Author |
Topic  |
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 19/08/2021 : 17:49:26
|
Proveravam jel došlo do kakvih promena, na zapadu ništa novo. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 19/08/2021 : 17:50:36
|
quote: Originally posted by Chief Warhead
Proveravam jel došlo do kakvih promena, na zapadu ništa novo.
Ništa  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 19/08/2021 : 20:09:45
|
quote: Originally posted by BeaGea
10 000 + ljudi na Poljudu je iskustvo koje sam dozivio! Tisuće ljudi u Tehulje su iskustvo koje sam doživio! Ferragosto JAM je iskustvo koje sam doživo! I sve ovo bilo je uz potvrde o cijepljenju i PCR testove, nisu to nikakva moja naklapanja vec vrlo provjerljive informacije. Nitko vas ne traži da vjerujete meni 
Kukavički si ublažio svoj post, odustavši od uobičajene malograđanske retorike - hvastanja tobožnjim svojim životnim uspjesima, te optužbi za jal i bijes kod neistomišljenika.
To po strani, primjeri koje si naveo ništa ne govore, jer okupljanja na otvorenom, a u pogotovo u ljetnom periodu, nisu se pokazala kao rasadnik zaraze ni kada nije bilo cjepiva. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/08/2021 : 20:46:37
|
Hehehe...pa kad vam jedan običan forumaša koji samo navodi svoja iskustva uzdrma mišljenje onda nije ni čudo kaj Krugi i kompanija piskaraju kaj piskaraju.
I da Tonto u pravu si, nemam pojma ja imam iskustvo i rezultate iza sebe i na njih se oslanjam. 10 000 + ljudi na Poljudu je iskustvo koje sam dozivio! Tisuće ljudi u Tehulje su iskustvo koje sam doživio! Ferragosto JAM je iskustvo koje sam doživo! I sve ovo bilo je uz potvrde o cijepljenju i PCR testove, nisu to nikakva moja naklapanja vec vrlo provjerljive informacije. Nitko vas ne traži da vjerujete meni 
Misi se susreo sa za.ebancijam kojima ja jesam. Al ti si se družio u ljetu na otvorenom a ja na primjer u jesen ili kasno proljeće u zatvorenom. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 21:01:41
|
quote: Originally posted by Kruger
Hehehe...pa kad vam jedan običan forumaša koji samo navodi svoja iskustva uzdrma mišljenje onda nije ni čudo kaj Krugi i kompanija piskaraju kaj piskaraju.
I da Tonto u pravu si, nemam pojma ja imam iskustvo i rezultate iza sebe i na njih se oslanjam. 10 000 + ljudi na Poljudu je iskustvo koje sam dozivio! Tisuće ljudi u Tehulje su iskustvo koje sam doživio! Ferragosto JAM je iskustvo koje sam doživo! I sve ovo bilo je uz potvrde o cijepljenju i PCR testove, nisu to nikakva moja naklapanja vec vrlo provjerljive informacije. Nitko vas ne traži da vjerujete meni 
Misi se susreo sa za.ebancijam kojima ja jesam. Al ti si se družio u ljetu na otvorenom a ja na primjer u jesen ili kasno proljeće u zatvorenom.
Kako nisam!? Pa vec sam ti gore spomenul da na prečac zakljućuješ, svugdje je bila kontrola i čekalo se u redovima. Na Poljudu sam imal problem jer mi je covid putovnica bila izgužvana pa klinac na ulazu nije mogel skenariti barkod tj. nije radilo, onda je došel drugi koji me zajebaval da čekam jer naravno da ne mozes zguzvani barkod skenirati a vidim ne razlikuje putovnicu od potvrde. Kad sam malo popizdil došel je treči redar s kojim sam riješil tako da je liku bilo jasno kako sam putoval par sati iz Borda, a i nisam neki klinac pa me je pustil kad je usporedil podatke s putovnice i osobne. U Duzluku (Orahovica) sam onda bio pametniji pa sam usklikal putovnicu na mob, a i naucil da ako se ne moze skenirati kod da postoji ispod njega kontrolni broj prema kojem se isto utvrđuje autenticnost. Srecom nisam čekal u duplim redovima kao oni bez putovnice pa im je trebal PCR test. S PCR testovima je puno više zajebancije. U Tuhelju na recepciji je bilo sve ok kao i kod prelazaka granica. Sve u svemu različita iskustva, ali najvažnije da sam završil tamo gdje sam i krenul. |
Edited by - BeaGea on 19/08/2021 21:06:47 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 21:17:38
|
S tim PCR testovima je fakat gnjavaža (bratić se vracal za Munchen i platil test, a na kraju došel do Munchena bez da ga itko ikaj pital). Tim više mi nisu jasni oni koji se boje cijepit, pa ako negdje zele zajebavaju se i placaju te testove. To je baš zajebano. Pričal o tome s klincima na festivalu i vidim da ih to bas pati, a postoji jednostavno riješenja. Zove se covid putovnica! |
Edited by - BeaGea on 19/08/2021 21:18:39 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 19/08/2021 : 21:20:50
|
Letovanja su definitivno problematična, izgleda nisu dovoljni ti kovidljivi pasoši.
 |
Edited by - Chief Warhead on 19/08/2021 21:21:47 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/08/2021 : 21:53:02
|
dosado, ta tvoja gnjavaža na stadionu je kao kad ideš na utakmice repke, imaš kartu za zapad a zavriš na sjeveru. Ako želiš doći iz Munchena onda se ne plaća PCR. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/08/2021 : 21:55:23
|
quote: Originally posted by BeaGea Pričal o tome s klincima na festivalu i vidim da ih to bas pati, a postoji jednostavno riješenja. Zove se covid putovnica!
Nije to jednostavno rješenje, to je kovid teror. Ah ti si kovid poslušnik tebe nije briga, poklonit ćeš se svakom govnetu koje ti se svidi. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:17:25
|
dosado, ta tvoja gnjavaža na stadionu je kao kad ideš na utakmice repke, imaš kartu za zapad a zavriš na sjeveru. Ako želiš doći iz Munchena onda se ne plaća PCR.
Onda se bratić krivo informiral, ako si u pravu. Znam samo da ga nitko nije tražil ništa u autobusu. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:26:29
|
quote: Originally posted by BeaGea Pričal o tome s klincima na festivalu i vidim da ih to bas pati, a postoji jednostavno riješenja. Zove se covid putovnica!
Nije to jednostavno rješenje, to je kovid teror. Ah ti si kovid poslušnik tebe nije briga, poklonit ćeš se svakom govnetu koje ti se svidi.
Cijepil sam zbog svog zdravlja i zdravlja svoje obitelji a ne zbog putovnice. Cijepil sam se redovito dosad na sve jer znam da je jedino cijepivo rješenje zdrastvenih problema. Tako je bilo u prošlosti pa ne vidim da tako nije i sad. Žena mi je astmatičar i imala je koronu tako uopće nije bilo dileme cijepiti se ili ne. Osobno nisam prebelio, ali ne treba me netko/nekaj opaliti po glavi da bi znao jel to opasno ili ne. U kolketivu su također neki imali gadnih problema kad je ih uhvatila korona, tako da učim na tuđim greškama. Sad ako i dobijem koronu neću imati teških posljedica, tome cjepivo trenutno služi. A vi sumnjajte kad vam je volja. Sumnjal je otac kčerine prijateljice pa su sad i on i žena u grdim problemima. Valjda će se izvuči. Kolega s nogometa isto nije došel na termin jer mu je otac hitno završil u bolnici, a također je bio skeptik oko cjepiva. Eto, ljudi se premišljaju. |
Edited by - BeaGea on 19/08/2021 22:29:02 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:31:47
|
Čeknider malo, es ti to stvarno davio rendom klince na nekom festivalu ovim korona sranjima? Anakonda ima više milosti od tebe |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:37:45
|
dosado, ta tvoja gnjavaža na stadionu je kao kad ideš na utakmice repke, imaš kartu za zapad a zavriš na sjeveru. Ako želiš doći iz Munchena onda se ne plaća PCR.
Onda se bratić krivo informiral, ako si u pravu. Znam samo da ga nitko nije tražil ništa u autobusu.
Krivo je infrmiran ali je točno da nitko ništa ne traži. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:38:54
|
Nije to jednostavno rješenje, to je kovid teror. Ah ti si kovid poslušnik tebe nije briga, poklonit ćeš se svakom govnetu koje ti se svidi.
Cijepil sam zbog svog zdravlja i zdravlja svoje obitelji a ne zbog putovnice. Cijepil sam se redovito dosad na sve jer znam da je jedino cijepivo rješenje zdrastvenih problema. Tako je bilo u prošlosti pa ne vidim da tako nije i sad. Žena mi je astmatičar i imala je koronu tako uopće nije bilo dileme cijepiti se ili ne. Osobno nisam prebelio, ali ne treba me netko/nekaj opaliti po glavi da bi znao jel to opasno ili ne. U kolketivu su također neki imali gadnih problema kad je ih uhvatila korona, tako da učim na tuđim greškama. Sad ako i dobijem koronu neću imati teških posljedica, tome cjepivo trenutno služi. A vi sumnjajte kad vam je volja. Sumnjal je otac kčerine prijateljice pa su sad i on i žena u grdim problemima. Valjda će se izvuči. Kolega s nogometa isto nije došel na termin jer mu je otac hitno završil u bolnici, a također je bio skeptik oko cjepiva. Eto, ljudi se premišljaju.
Postoje i druge bolesti nije sve korona. Ja znam obrnut slučaj od ljutih zagovaratelja cijepljenja do ljutih antivaksera. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:40:18
|
Čeknider malo, es ti to stvarno davio rendom klince na nekom festivalu ovim korona sranjima? Anakonda ima više milosti od tebe
Pisal samo o tome. Klinci su moji bivši učenici koji su me zvali na konjak pa smo se malo družili! S obzirom da su oni izašli iz osnovne prije deset godina nisam ih ni prepoznal, čak ni u toku razgovora (imena nam ionako nisu bitna vec teme za razgovor) ih se nisam svih sjecal. Jebiga svake godine ode po 60-tak starih lica i dođe toliko novih i nakon tolike godine rada zaboravim klince. I to što su me zvali i javili se isto nekaj govori...valjda koliko sam dosadan i omražen  |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:48:28
|
quote: Originally posted by Kruger Postoje i druge bolesti nije sve korona.
Govorim ti samo o slučajevima vezanim uz koronu i simptome koje razvija ta bolest (gubitak okusa i mirisa, povišena temperatura, bol u prsima, kašalj...). Plus i kaj je to potvrdilo testiranje. Evo ovaj slučaj oca kčerine prijateljice (inspktor u MUP-u). Trebali su iči na svadbu pa su se testrili tim brzim testom koji je bil pozitivan (od svadbe ništa), pa onda sutra drugo testiranje u bolnici također pozitivan i na kraju zajebancija i komplikacje. Jučer nazvala (njegova) žena i ona u istom sosu. Klinke su druzile svakodnevno pa su odmah javili da naša ne dolazi kod njih. S našom je sve u redu, nikakvih simptoma. |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 19/08/2021 : 22:53:42
|
Čeknider malo, es ti to stvarno davio rendom klince na nekom festivalu ovim korona sranjima? Anakonda ima više milosti od tebe
Pisal samo o tome. Klinci su moji bivši učenici koji su me zvali na konjak pa smo se malo družili! S obzirom da su oni izašli iz osnovne prije deset godina nisam ih ni prepoznal, čak ni u toku razgovora (imena nam ionako nisu bitna vec teme za razgovor) ih se nisam svih sjecal. Jebiga svake godine ode po 60-tak starih lica i dođe toliko novih i nakon tolike godine rada zaboravim klince. I to što su me zvali i javili se isto nekaj govori...valjda koliko sam dosadan i omražen 
Ma sve to u redu al uz konjačić dobro ide cjePivo ili kakvo drugo pivo, nikako davljenje o cjepivu! Nauči li ti išta od druga Francija? |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 23:02:51
|
quote: Originally posted by Chief Warhead Ma sve to u redu al uz konjačić dobro ide cjePivo ili kakvo drugo pivo, nikako davljenje o cjepivu! Nauči li ti išta od druga Francija?
Gemište, ne pijem pivo 
Kakvo davljenje, završili smo tu temu po kratkom postupku u dvije rečenice "Ljudi cijepite se jer tako se jedino zaustavljaju pandemije i tragedije. Istovremeno nece vas nitko zajebavati da vam treba ovo ili ona potvrda jer dobijete putovnicu i rokate dalje po festivalima, tekmama i sl." I prešli smo na komentar o izvođačima na Nektar OK Festu u Tjentištu. Nadam se da je ekipa bila! Samo u tih minutu dvije vidlo se da ih to opterećuje i da su zbunjeni kak reagirati. Prisutan je taj mladenački bunt i otpor sustavu. I podržavam ja otpor sustavu /znaju to s mojih satova gdje skoro uvijek pljujem po sustavima, legendama i mitovima, zato ih i je malo zbunilo kako sad nisam buntovan) ali kad to ima smisla i nije zdravlje (izbjegavanje batina tu ne računam) u pitanju. |
Edited by - BeaGea on 19/08/2021 23:12:26 |
 |
|
Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts
Posted - 19/08/2021 : 23:11:55
|
Mnogo se ložiš na smisao i zdravlje, ne valja ti to |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 19/08/2021 : 23:22:07
|
Mnogo se ložiš na smisao i zdravlje, ne valja ti to
Tu si u pravu, ali takav sam. Vjerojatno bi (barem) ponekad bilo bolje da ne tražim smisao i logiku u svemu vec da se smijem besmislu, ali nejde to meni. Ali kako sam ti napisal i u poruci, meni je dobro a za ostalo ne marim. Znam ljude koji su rekli "pusti ga promijnit će se kad počne raditi i kad se jave obaveze", pa "promijenit će se kad se oženi" pa "kad dobije klince" i tako vrijeme ide (evo vec 44. na leđima) sve se ovo izdogađalo ali on se ne mijenja. Dan danas kad ih sretnem pitam ih za mišljenje kad ću se promijeniti  |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 20/08/2021 : 12:55:44
|
Nekakvi komentari ali sa podatcima. Ne znam koliko su točni kao i tvrdnja da cjepivo ublažava zarazu ako se zaraziš:
I dalje guraju sulude COVID putovnice pa će se čuditi narodu na ulicama IVANA PAVIĆ ŠIMETIN, Capakova zamjenica: "Puno se očekuje od digitalne COVID-potvrde jer na mjestima na kojima se primjenjuje ne bi trebalo doći do širenja virusa." Beroš, Capak, Pavić-Šimetin nisu blesavi, samo rade blesavim hrvatski narod. Oni znaju da cijepljeni prenose virus. Oni znaju za festival u Utrechtu gdje se moglo ući samo s COVID putovnicama pa se zarazilo preko tisuću ljudi, oni znaju da je Island cijepio gotovo 95% populacije pa im zaraza divlja. Oni znaju da je Izrael procijepio starije od 60 godina čak 80% i da im COVID divlja! Oni znaju da je ministarstvo zdravlja Velike Britanije reklo da je nemoguće cijepljenjem postići imunitet krda. Sve oni to znaju i NAMJERNO guraju i dalje covid putovnice iako NEMA valjanog argumenta za navedeno. I onda će se čuditi jeseni. I narodu na ulicama.
... a kako to da je gotovo 95% oboljelih u svijetu cijepljeno, i to dvaput? Sam Pfizer priznaje da je učinkovitost nj cjepiva ISPOD 40%! I da, i cijepljeni PRENOSE VIRUSE, i to čak i više nego necijepljeni. O oboljevanju od ovog "cjepiva" da ne govorimo...
|
Edited by - Kruger on 20/08/2021 12:56:39 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member

4097 Posts
Posted - 20/08/2021 : 15:07:08
|
Kruger i ostali... Nadam se da kad se razbolite (ako vas uopce ikakve bolesti dohvate) primjenjujute iste ove mudrolije i narodnu medicina, a nama ovcama ostavljate slobodno za doktorsku skrb i krevete u bolnicama. |
Edited by - BeaGea on 20/08/2021 15:43:38 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 20/08/2021 : 15:37:53
|
Hm, ja sam se razbolio i prebolio, i... nista. Nikakve bolnice, aparati... Ali, sada se moram na to sto sam prebolio jos cjepiti ili ce me drzava drkati svaki dan. Jer ako se cjepim ja sam... na boljem? I dalje se mogu zaraziti i siriti zarazu dalje, ali hej, onda ima jebenu covid potvrdu, mogu da tulumim do besvijesti, jezdim svijetom bez pravca, nema sta ne ne mogu! Juuhuuu! I to je ta logika. Da da, sve sam shvatio, eto me, trcecim korakom letim do najblizeg Konzuma ako imaju u predverju kvazimedicinski staf da me spikne.
Ontopic: 
Napomena! Pazljivo sa gledanjem, moguce nuspojave: stradanje od smijanja.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 20/08/2021 15:54:49 |
 |
|
Topic  |
|