forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/08/2021 : 09:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.themoscowtimes.com/2021/07/05/vaccinate-or-repent-forever-russian-orthodox-church-warns-a74430

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/08/2021 : 09:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Malo opuštanja za ove nabrijane zagrižene koronaše:

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13064 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/08/2021 : 10:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Poli

Hm, ja sam se razbolio i prebolio, i... nista. Nikakve bolnice, aparati... Ali, sada se moram na to sto sam prebolio jos cjepiti ili ce me drzava drkati svaki dan. Jer ako se cjepim ja sam... na boljem? I dalje se mogu zaraziti i siriti zarazu dalje, ali hej, onda ima jebenu covid potvrdu, mogu da tulumim do besvijesti, jezdim svijetom bez pravca, nema sta ne ne mogu! Juuhuuu! I to je ta logika. Da da, sve sam shvatio, eto me, trcecim korakom letim do najblizeg Konzuma ako imaju u predverju kvazimedicinski staf da me spikne.

svako,ali svako ko ima imalo zrnca soli u glavi ovako razmišlja - ali eto,ima nas raznih.

Ovce ostaju ovce. To dobiješ majčinim mlijekom.
Sad im slijedi 3, 4...doza, tzv. booster (zvuči moćno). EU je osigurala 4,6 milijardi.

zanimljivo za jednog rvata katolika poput tebe da tako vriđaš svoje duhovne vođe...

Gjenero, na koga si konkretno mislia?

Have mercy
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7146 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 22/08/2021 : 11:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

A ovi što su se cijepili su kao superinteligentni. Priča bivša susjeda s mojima: "Mi smo se cijepili, ionako ćemo prije ili poslije svi morati, tko te pita, pa bolje što prije.". Politika straha i najave ucjena su sjajno djelovale kroz TV i internet.

Nikakva generalna podjela u ovoj priči ne drži vodu. Ni desničari ni ljevičari, ni vjernici ni ateisti, ni nizak IQ ni visok, to je sve natezanje proizašlo iz medija. Oni sve serviraju, jel se vi pravite šašavi? Pa na svakom skupu možeš naći neku, za ogromnu većinu javnosti, budalu i nakon 100 smislenih odgovora oni će tražiti, tražiti, kopati da nađu besmislicu i baš to servirati javnosti.

Šta se pravite, kao da ste s kruške pali?

aj da se malo podsjetimo https://www.vaticannews.va/hr/papa/news/2021-01/vatikan-kampanja-bolest-covid-19-cijepljeni-papa-franjo-benedikt.html znači ili su dio zavjere ili nema zavjere. Vrlo jednostavno.

Ne mora značiti, možda je naivan, možda plašljiv, a i može biti da je dio zavjere.
Za mene kao katolika, ne baš najuzornijeg, potpuno nebitno što on misli, a Vatikan je već imao grijeha.
Crkva je narod, nije građevina, a papa poglavar, čovjek od krvi i mesa, grešan i čija stajališta o ovakvim temama nikog ni na što ne obvezuju. Uostalom, znamo kakvih je papa sve bilo dosad.

loading...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/08/2021 : 11:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

https://www.npr.org/2021/06/23/1009339880/iranians-are-frustrated-by-how-long-it-is-taking-to-get-vaccinated

Pa stariji su to ljudi, valjda je njima potrebnije nego meni i tebi. Sve ok, tako bi i trebalo da bude. ;)

Nego, nije li to pomalo herezija Looney? :o

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 22/08/2021 11:58:43
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/08/2021 : 12:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hm, ja sam se razbolio i prebolio, i... nista. Nikakve bolnice, aparati... Ali, sada se moram na to sto sam prebolio jos cjepiti ili ce me drzava drkati svaki dan. Jer ako se cjepim ja sam... na boljem? I dalje se mogu zaraziti i siriti zarazu dalje, ali hej, onda ima jebenu covid potvrdu, mogu da tulumim do besvijesti, jezdim svijetom bez pravca, nema sta ne ne mogu! Juuhuuu! I to je ta logika. Da da, sve sam shvatio, eto me, trcecim korakom letim do najblizeg Konzuma ako imaju u predverju kvazimedicinski staf da me spikne.

svako,ali svako ko ima imalo zrnca soli u glavi ovako razmišlja - ali eto,ima nas raznih.

Sad im slijedi 3, 4...doza, tzv. booster (zvuči moćno). EU je osigurala 4,6 milijardi.

zanimljivo za jednog rvata katolika poput tebe da tako vriđaš svoje duhovne vođe...

na tvoje duhovne vođe Komšiću. Cili Vatikan se cijepia. A vidi tek ovo https://www.reuters.com/world/europe/pope-francis-urges-everyone-get-covid-19-vaccines-good-all-2021-08-18/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/08/2021 : 12:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

A ovi što su se cijepili su kao superinteligentni. Priča bivša susjeda s mojima: "Mi smo se cijepili, ionako ćemo prije ili poslije svi morati, tko te pita, pa bolje što prije.". Politika straha i najave ucjena su sjajno djelovale kroz TV i internet.

Nikakva generalna podjela u ovoj priči ne drži vodu. Ni desničari ni ljevičari, ni vjernici ni ateisti, ni nizak IQ ni visok, to je sve natezanje proizašlo iz medija. Oni sve serviraju, jel se vi pravite šašavi? Pa na svakom skupu možeš naći neku, za ogromnu većinu javnosti, budalu i nakon 100 smislenih odgovora oni će tražiti, tražiti, kopati da nađu besmislicu i baš to servirati javnosti.

aj da se malo podsjetimo https://www.vaticannews.va/hr/papa/news/2021-01/vatikan-kampanja-bolest-covid-19-cijepljeni-papa-franjo-benedikt.html znači ili su dio zavjere ili nema zavjere. Vrlo jednostavno.

Ne mora značiti, možda je naivan, možda plašljiv, a i može biti da je dio zavjere.
Za mene kao katolika, ne baš najuzornijeg, potpuno nebitno što on misli, a Vatikan je već imao grijeha.
Crkva je narod, nije građevina, a papa poglavar, čovjek od krvi i mesa, grešan i čija stajališta o ovakvim temama nikog ni na što ne obvezuju. Uostalom, znamo kakvih je papa sve bilo dosad.

i baš oba i baš cili Vatikan cijepljen,i imami i rabini i razni drugi tzv duhovne vođe. Prilična zavjera. Bogami su se Gates i Rockfeller a bogami i Rothschild ovaj put baš potrudili...

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7146 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 22/08/2021 : 12:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

i baš oba i baš cili Vatikan cijepljen,i imami i rabini i razni drugi tzv duhovne vođe. Prilična zavjera. Bogami su se Gates i Rockfeller a bogami i Rothschild ovaj put baš potrudili...

Opet izvrćeš , što nije neočekivano. To je jedna od tri mogućnosti, 33%, a ne vjerujem da se za sve njih poklopilo tih 33%. Kužiš?
A što si se ti zadao da se svi cijepe, šta te strah da je cjepivo karina pa se plašiš da bi mogao opandrknuti iako si ga ulio u sebe? Ili si dobrotvor odnosno filiantrop kao Billy? Meni je to fascinantno. I onda se okreću teze. Kao plaše se oni koji ne žele cjepivo. A šta vi? Pratite da nije učinkovito 100%, pa da ide na 85, pa na 70%, loto brojevi pozitivnih, treća doza, bla bla bla... Opusti se i uživaj.

loading...
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7146 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 22/08/2021 : 12:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:

quote:

https://www.npr.org/2021/06/23/1009339880/iranians-are-frustrated-by-how-long-it-is-taking-to-get-vaccinated

Pa stariji su to ljudi, valjda je njima potrebnije nego meni i tebi. Sve ok, tako bi i trebalo da bude. ;)

Nego, nije li to pomalo herezija Looney? :o

Nije, npr. ukazanja Gospe Crkva može proglasiti vjerodostojnim ili ne, ali smatrati suprotno njihovom stajalištu nije grijeh, a kamoli ovo iz svakodnevnice gdje papa daje savjet da bi bilo dobro da se cijepimo. Glupo mi je da tu tumačim neke stvari iz vjere. Imam posla, lijep pozdrav!

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 22/08/2021 12:30:07
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/08/2021 : 12:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Opet izvrćeš , što nije neočekivano. To je jedna od tri mogućnosti, 33%, a ne vjerujem da se za sve njih poklopilo tih 33%. Kužiš?
A što si se ti zadao da se svi cijepe, šta te strah da je cjepivo karina pa se plašiš da bi mogao opandrknuti iako si ga ulio u sebe? Ili si dobrotvor odnosno filiantrop kao Billy? Meni je to fascinantno. I onda se okreću teze. Kao plaše se oni koji ne žele cjepivo. A šta vi? Pratite da nije učinkovito 100%, pa da ide na 85, pa na 70%, loto brojevi pozitivnih, treća doza, bla bla bla... Opusti se i uživaj.

itekako san opušten ,samo gledan i promatran ponašanje dvonožaca pod presingom. Kad se počnu urušavat standardni i ustaljeni sociološki modeli. Ne bi ja nikog ništa tira,niti kad bi ima mogućnost. Dapače,baš mi je zanimljivo sve ovo.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13064 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/08/2021 : 13:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

na tvoje duhovne vođe Komšiću. Cili Vatikan se cijepia. A vidi tek ovo https://www.reuters.com/world/europe/pope-francis-urges-everyone-get-covid-19-vaccines-good-all-2021-08-18/

E moj Gjenero, papu Franju ne priznajem kao autoritet ka ni cijeli Vatikan i ostale glavešine počevši od kardinala, biskupa i cijelu tu hijerarhiju.
Cijenim samo običnog čovjeka kada ga upoznam.

Dwayne ti je dobro pojasnio pa da ne ponavljam: Crkva je narod.

A to jesu li se cijepili ili ne, boli me karina.

Have mercy
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 22/08/2021 : 16:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Odbojkašica Francesca Marcon kaže da je dobila pericarditis nakon primanja covid terapije:
https://www.ilgiorno.it/bergamo/cronaca/pericardite-vaccino-marcon-1.6711046

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 22/08/2021 : 16:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Psihajatar it TV zvijezda Meluzzi kaže, da VIP većinom dobijaju placebo vakcine.
Ponudili su i njemu ali je odbio:
https://www.ilgiorno.it/cronaca/alessandro-meluzzi-1.6718416

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 22/08/2021 : 17:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Trenutačno Pfizer covid vakcina nema puno odobrenje za upotrebu sa strane FDA.

Covid-19: FDA set to grant full approval to Pfizer vaccine without public discussion of data
https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2086

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/08/2021 : 17:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.zerohedge.com/covid-19/germanys-largest-amusement-park-segregates-vaxxd-unvaxxd-colored-wristbands

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/08/2021 : 19:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E moj Gjenero, papu Franju ne priznajem kao autoritet ka ni cijeli Vatikan i ostale glavešine počevši od kardinala, biskupa i cijelu tu hijerarhiju.
Cijenim samo običnog čovjeka kada ga upoznam.

Dwayne ti je dobro pojasnio pa da ne ponavljam: Crkva je narod.

A to jesu li se cijepili ili ne, boli me karina.

Pa reci da si običan pozer, glumiš vjernika jerbo selo tako oče. Šta se bojiš to reč?

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/08/2021 : 19:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
The Sweden experiment: how no lockdowns led to better mental health, a healthier economy and happier schoolchildren:
https://archive.is/cL6qp#selection-509.1-509.116

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/08/2021 : 19:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by panzer

The Sweden experiment: how no lockdowns led to better mental health, a healthier economy and happier schoolchildren:
https://archive.is/cL6qp#selection-509.1-509.116

kakve hipi budalaštine

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/08/2021 : 19:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/08/2021 : 20:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Naucili u Siriji od "umjerene" oporbe kako se to radi. ROFL :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13064 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/08/2021 : 21:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Gjenero, ajde priznaj, jesi se cijepio?
Koliko vidim, Dalmoši nemaju baš povjerenja u tu supu.

Have mercy
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4096 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/08/2021 : 08:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Bez imalo uljepšavanja, goli fakti (iza članka stoje osobe imenom i prezimenom):

Crtica iz povijesti
Danas prosječan Zagrepčanin s osmrtnice ima oko 80 godina i preminuo je od krvožilne ili maligne bolesti. Volimo misliti o dobrim starim vremenima kad su ljudi bili zdraviji i, valjda, sretniji... Je li zaista bilo tako? Pogledajmo obavijest o Zagrepčanima umrlim jednog ljetnog tjedna prije 130 godina.
Od 25 pokojnika 11 su djeca predškolske dobi, i to mahom umrla od lijavice (proljeva), sušice (tuberkuloze), grlobolje (moguće angina ili hib), difterije, hripavca, upale pluća - zaraznih bolesti koje danas lako liječimo ili sprečavamo cijepljenjem.
Odrasli su preminuli u dobi koju danas smatramo mladošću ili srednjom dobi od tuberkuloze, srčanih tegoba (klijenut srca), malignih bolesti, tifusa (pošalina), bubrežnih tegoba i "ostarjelosti" - jedan i na pragu šezdesetih. Jedina pokojnica starija od 65 godina bila je prosjakinja umrla u gradskoj ubožnici (skloništu za siromašne).

Odabrala i pripremila: Marija Blagović, prof.
Izvor: @zagreb - kakav je nekad bio

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 23/08/2021 09:04:36
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 23/08/2021 : 09:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Protuprimjer da dugačak život nema veze sa vakcinisanjem.
https://www.verywellhealth.com/the-okinawans-key-to-healthy-aging-2223603
https://www.youtube.com/watch?v=Nx0iyyDmJa8

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/08/2021 : 10:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Gjenero, ajde priznaj, jesi se cijepio?
Koliko vidim, Dalmoši nemaju baš povjerenja u tu supu.

Nisan još,čekan jesen.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12795 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/08/2021 : 06:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.twitter.com/punky1745/status/1429747533132144642

Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000