forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

panzer
Advanced Member

12799 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/09/2021 : 20:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Reality vs Gaslighting: The Vaccine Failure Stares Us Straight in the Eyes:
https://www.lewrockwell.com/2021/09/vasko-kohlmayer/reality-vs-gaslighting-the-vaccine-failure-stares-us-straight-in-the-eyes/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/09/2021 : 22:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Čujen danas za poznanika ,malo manje od 40 god. ,teški oblik korone,leži u bolnici ,necijepljen. Inače nepušać,fizički fit.

Bit će toga još...strah će ljudima dojti glave

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2385 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 22/09/2021 : 22:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
quote:
Originally posted by

Svašta... ista ta FDA je još 90-ih odobrila Ivermectin, najprije za primjenu na ljudima.
Ako se takva agencija sad bavi ovako niskom propagandom, onda je jasno kol'ko je sati...

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/09/2021 : 22:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=7EX9cRZqW9k

https://www.youtube.com/watch?v=-Dpso6qZ3WM

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 22/09/2021 22:42:25
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/09/2021 : 22:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Re interferoni/Sladoljev

Ma šta ja znam, ti interferoni su tamo u 90-im najavljivani kao čudesni ljek za sve, a kasnije se pokazalo, da to baš i nisu (žena mi je radila krajem 90-ih kao rep za Intron A, jedan od prvih interferona registriranih u Slo). Kod ovih, što se unose iglom, glavni problemi su bili nuspojave, stabilnost, te koncentracija na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Ovaj Sladoljev reklamira interferone u formi oralnog spreja, što je sve još u eksperimentalnoj fazi. Glavni problem kot te aplikacije, a to se može nazrijeti iz njegovog posta, je to, da bi morali biti interferoni upotrebljeni u momentu infekcije (ili čak prije). Kad se pojave simptomi, za interferone je več prekasno. Ali čak i ako sva ta priča drži vodu, nema u Hrvatskoj (a ni bližoj okolini) kapaciteta za razvoj, proizvodnju i registraciju takvog ljeka. A sve mi se i čini, da su oni, koji te kapacitete imaju, stvar več provjerili.

Još ako se na brzinu spustim u močvaru antivakserskog mentalnog sklopa - za njih interferoni, kao tipičan primjer umjetnog imuniteta, oko kojeg se drobi i nariče i na ovom forumu, sigurno ne bi bili prihvatljivi. Da ne govorimo o tome, da jih proizvode genetski manipuliranim bakterijama, pa su i sa te strane protuprirodni otrov ili šta več...

Moja supruga uzima interferon injekcije jednom sedmično već godinama. I mislim da joj dobro ide, čak je zdravija od mene, rekao bih.

Ali prvi put čujem da se koristi za virusa oboljenja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 22/09/2021 22:47:15
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 23/09/2021 : 01:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Uf, neču te previše ni pitat, ali onaj Intron A, uz ostalo, ima indikaciju i za virus hepatitisa, a "off the label" se je pokušavalo i najavljivanlo puno.

Dok se interferomi, kao ljek upotrebljavaju uglavnom za druge bolesti, oni interferoni koji se pojavljuju u tjelu, u prvom redu su povezani sa virusnim infekcijama (odnosno najviše su u tom pogledu istraženi) Ali svi ti proteinski transmiteri mi nikad nisu previše legli, prevelik džumbus je to sve skupa...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 23/09/2021 : 09:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message

https://www.youtube.com/watch?v=bGnKP9fhsQY

https://www.youtube.com/watch?v=RrLLZRTBUAk

https://www.youtube.com/watch?v=is-euTHWS0Y

https://www.youtube.com/watch?v=AVrZu4Vsj8c

https://www.youtube.com/watch?v=KtyvfjXIIXo

Humbert Coe
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/09/2021 : 10:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Istraživanje:

https://www.humetrix.com/powerpoint-vaccine.html?fbclid=IwAR0kd2E26ViH912ZoJ2wucAOfaov6v9tluYcFh4B8nKJmJLyW9cQH5KIo1w
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/09/2021 : 17:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-peternelovu-matematiku-3-od-12-je-33-posto/2306003.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

Neki dan smo svjedocili snimci na kojoj pojma nema kako se prekriziti a sad vidim da ne zna ni osnove matematike. Takvi su u globalu i ostali koji sumnjaju u znanost 👍

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/09/2021 : 17:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

Čujen danas za poznanika ,malo manje od 40 god. ,teški oblik korone,leži u bolnici ,necijepljen. Inače nepušać,fizički fit.

koji post u pičku materinu
čuo ti za svog "poznanika", mlađeg od 40 godina
teški oblik korone (???)
naravno, necijepljen (kako drugačije, ne?)

nepušač, fizički fit (što god to tebi značilo???)

ajde odi pisat članke za index.hr, molim te
jer fakat uludo trošiš sav taj svoj literarni talent danonoćno na ovom forumu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2021 : 19:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:

koji post u pičku materinu
čuo ti za svog "poznanika", mlađeg od 40 godina
teški oblik korone (???)
naravno, necijepljen (kako drugačije, ne?)

nepušač, fizički fit (što god to tebi značilo???)

ajde odi pisat članke za index.hr, molim te
jer fakat uludo trošiš sav taj svoj literarni talent danonoćno na ovom forumu

Fizički fit bi u tvom kontekstu značilo da kad bi mu ti napriča te svoje budalaštine o nepostojećoj bolesti i slično ,da bi vjerovatno ti leža u bolnici al ne od korone. kapiš?
Ili vulgarno ,lik bi ti razbija pičku ili na srpskom; izmenio bi ti lični opis.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/09/2021 : 19:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
nađi mi ijednu moju budalaštinu na ovu temu koju sam rekao, ali točno me citiraj, pa je pobi.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2021 : 19:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

nađi mi ijednu moju budalaštinu na ovu temu koju sam rekao, ali točno me citiraj, pa je pobi.

Eto ti je poviše

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/09/2021 : 19:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
gdje?
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13076 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/09/2021 : 21:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Sweden is not implementing covid passports.

Denmark just scrapped covid passport requirements.

Norway its illegal for employers to require covid passports.

Have mercy
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 23/09/2021 : 22:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Sweden is not implementing covid passports.

Denmark just scrapped covid passport requirements.

Norway its illegal for employers to require covid passports.

Šta če im - Švedska kao "najgora" ima +62% puno cjepljenih i još 7% sa jednom dozom. Sa preboljelim mogu realno računati na oko 80% (kod druge dvije zemlje još i više), pa je epidemiološki rizik minimalan

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 23/09/2021 22:39:58
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13076 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/09/2021 : 22:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
I ja kažem. A ne puste ucjene i zabrane onima koji se ne žele cijepiti.

Have mercy
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 23/09/2021 : 22:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message
quote:
na srpskom; izmenio bi ti lični opis.

Kaže se - uništio bi ga ko siroče napolitanku. Govori srpski da te ceo svet razume

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 23/09/2021 : 23:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Zanimljivo, kako su covid i cjepljenje dobro pokazali ko smo i šta smo

Srbija 43, Hrvatska 44, Slovenija 52, Danska 74 - Brojevi su postotak puno cjepljenih, ali bi se jednostavno mogli prenjeti na bilo koju drugu psihosocialnu kategoriju.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/09/2021 : 08:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
kako se muče ovi građani-koji-se-uredno-cijepe ;))
teško je to, kad si baš nešto zamisliš u glavici i onda te raz*ebu čelik-hrvati;)
nema druge, naricati na forumu o stripovima, to je rješenje!
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1335 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 24/09/2021 : 08:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message
Meni je najfascinantnije kod te korone kako su najedanput svi postali zabrinuti za ljudske živote.
Svi su sada veliki dobrotvori i zabrinuti za našu sigurnost.
Pa tko u to vjeruje?
U međuvremenu cijene su porasle za, prosječno, 20 do 50 posto, a plaće su ostale skoro iste.
Posljedice potresa bolje ni ne spominjati.
Ja nemam obitelj pa se snalazim, ali kolege s posla, koji imaju recimo dvoje djece, vele da su na rubu preživljavanja i ovise o ušteđevini otprije (koja ionako nije bila velika).
Prosječna neto plaća, kako kažu, od 7500 kn je fantazija kod 90 posto stanovništva; većina ljudi koje ja poznajem zarađuju 4,500 do 6000 kn.
A ovi majmuni ponavljaju, i ponavljaju da u odnosu na prošlu godinu ekonomski vidno napredujemo.
Gomila sranja.
Mediji su potpuno pristrani, nemate tu više ništa vjerodostojnog i necenzuriranog za pročitati ili čuti.
Pa zato okrenite se malo oko sebe i razmišljajte na temelju vlastite perspektive.
Bolesti bude uvijek bilo - novih, starih, stvarnih, izmišljenih - ali najbolje da sad ljude natjeramo da se preplaše života jer život je zamisli pun bacila, pa treba da se ljudi danonoćno drže svojih grobnica (neki to danas nazivaju domom) i izlaze samo pod najvećim mjerama opreza.
Ok, ako neki tako žele živjeti, neka žive, njihov izbor.
Iz moje perspektive, nisam anti-ne-znam-koji-vrag, ali sam mlad, zdrav i tih par puta što sam u životu bio bolestan, za 2 do max. 3 dana bih bio kao nov.
Imao sam anginu prije 6,7 godina, za 2 dana kao nov (bez zajebancije).
Nekakva viroza me pred dvije godine spopala, temperatura iznad 39 st., u roku manje od 2 dana kao nov i prekinuo bolovanje jer mi se nije dalo još 2 dana ležati doma.
Drugo se ne sjećam da sam uopće bio bolestan u zadnjih 15 godina, osim što sam jedanput imao furunkul u preponi, isto se oporavio bez problema.
To mi govori da imam poprilično dobar prirodan imunitet i da je šansa za bilo kakvo ozbiljnije oboljenje izrazito mala. I to je rizik koji prihvaćam.
S pacijentima na poslu nemam nikakvog kontakta, a u socijalnom kontekstu više sam kao vuk samotnjak.
I sad bi se ja od 01.10. morao cijepiti, da zaštitim druge koji ionako zaraze jedni druge. Ma hoću vraga.

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain

Edited by - bonjovi4ever on 24/09/2021 08:58:59
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/09/2021 : 09:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
to je stav zrelog čovjeka, bonjovi
potpuno podržavam

a ovo oko navodne zabrinutosti i velikih dobrotvora...
nisu potrebne one bulšit priče koje se cijede sa ekrana, dovoljno je pogledati tko su ti tipovi koji kenjkaju. evo, ovdje na scomu, dovoljno je vidjeti koji su to tipovi, dosada, elvud, i novosrozani ggg, i kako pišu ti tipovi. njihov način, njihov odnos. najgori ljudi na svijetu, maltene, i sad će jedan elvud skrivati se iza parola dobrotvorstva i zabrinutosti. jedan dosada, tipovi koji nemaju ništa solidno za ponuditi, samo vrebaju priliku da ismijavaju druge, frustrirani debeloguzi tipovi koji sjede na svojim debelim guzicama i ne idu nikud i ne rade ništa. takvi pričaju da su zabrinuti, a onaj jado jadni elvud koji u stvarnosti sjedi na debeloj guzici mašta kako kikyiju razbija pi*cku i ostale njegove mudrolije.

eto, to su ti veliki dobrotvori. malo drugačije izgledaju kada ih se pogleda tko su i što su, nego kad nam se predstavljaju kao moralne veličine u frazama koje ne obvezuju ni na što.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2021 : 09:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Zanimljivo, kako su covid i cjepljenje dobro pokazali ko smo i šta smo

Srbija 43, Hrvatska 44, Slovenija 52, Danska 74 - Brojevi su postotak puno cjepljenih, ali bi se jednostavno mogli prenjeti na bilo koju drugu psihosocialnu kategoriju.

Točno tako. Baš ova boleština dobro pokazuje ko su i šta su ovdašnji narodi.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2021 : 09:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://fortune.com/2021/09/22/covid-vaccine-rate-world-us-latest-update-coronavirus-vaccines/ hehe,s kim si takav si

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 09:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Znoj, pedofilija guzice...šta sve frca okolo, kad se iz duhovnih visina strmopizdi u baruštine fizičkog.

Takva nadraženost i razdraženost nije najbolja za zdravlje, možda bi pomogla kakva injekcija ili dvije...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000