Author |
Topic  |
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Member since 25/05/2003 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 10/10/2021 : 04:29:16
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by frano
Naron je podjednako podijeljen oko pitanja inekcija. Za ili protiv. 49.5 VS 50.5.
A i ti se jedan od ovih koji zabijaju glavu u pijesak pred cinjenicama. Jebat ga, mislil sam da si vrijedan dijaloga 
Cijepljeni su u vodstvo koje svaki dan raste, tak da ti je ova tekma odavno rezultatski jasna!
BeaHea, koliko treba postotaka ljudi biti procijepljeno da odnesete pobjedu u tom birokratskom dijelu? 70 posto? Ne pratim, zato pitam... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/10/2021 : 06:08:03
|
quote: Originally posted by lwood
Dobro si i proša, zamisli da imaš neprekidnu erekciju
He, hee ... E, ali, cijepivo nema niti dugoročni efekt, (ako ima i ikakav) a ti bi sad neprekidnu "nuspojavu" :)
Ma kakvi,nisu potrebne nuspojave. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5462 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 10/10/2021 : 14:41:07
|
Od kada traje ova plandemija, u 20-tak mjeseci sam čuo za desetke ljudi koji su kao umrli od korone, a u stvarnosti je u biti uvijek bio neki drugi razlog smrti, ali evo ovaj tjedan prvi put čujem da je netko stvarno umro od korone…umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida. Znao sam ga vidjeti kada sam dolazio mami na kavu, mislio sam da će čovjek dušu ispustiti koliko je kašljao, ali jbg, dva tjedna uopće nije mario, nego je samo šetao uokolo kašljući. Tek nakon dva tjedna se obratio doktoru, dijagnosticirali mu koronu, smjestili ga u bolnicu gdje na kraju ekspresno umire. Što reći…da i mene tako skrši u 79-oj godini, rekao bih neka tako bude:)
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8974 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 10/10/2021 : 15:10:19
|
quote: Originally posted by Oki
Od kada traje ova plandemija, u 20-tak mjeseci sam čuo za desetke ljudi koji su kao umrli od korone, a u stvarnosti je u biti uvijek bio neki drugi razlog smrti, ali evo ovaj tjedan prvi put čujem da je netko stvarno umro od korone…umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida. Znao sam ga vidjeti kada sam dolazio mami na kavu, mislio sam da će čovjek dušu ispustiti koliko je kašljao, ali jbg, dva tjedna uopće nije mario, nego je samo šetao uokolo kašljući. Tek nakon dva tjedna se obratio doktoru, dijagnosticirali mu koronu, smjestili ga u bolnicu gdje na kraju ekspresno umire. Što reći…da i mene tako skrši u 79-oj godini, rekao bih neka tako bude:)
Umro mi je od sestrine prijateljice muž nekidan od korone. 33 godine, bez ikakvih drugih zdravstvenih problema. Nit pio, nit pušio... ja ne bih rekao neka tako bude. |
The less I have the more I am a happy man |
Edited by - Tonto on 10/10/2021 15:11:35 |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 10/10/2021 : 15:16:18
|
Prije jedno 6 g. bio sam u knjižnici Medvešćak. Dječji odjel. Ušao čovjek s djetetom, tražili su knjige. Odjednom je pao i umro.
Prevencija mogućih bolesti je pohvalna. Ali na ispravan način.
Ne strahom. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4126 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 10/10/2021 : 15:23:54
|
Djeci su oduzete dvije šk. g. da bi stariji i bolesni ljudi poživjeli koji dan duže. Lijepo.
S druge strane medalje, uplašeni, ali zdravi i cijepljeni ljudi, koje zaboli tuki za umrle od vakcine. Lijepo.
Tek dvije strane. Šahovske kugle. Svetske ploče ljudskih priroda.
|
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/10/2021 : 15:43:37
|
umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida.
Majko mila, kakva rečenica. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4126 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:21:21
|
quote: Originally posted by tinton
umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida.
Majko mila, kakva rečenica.
Cudis se!? Pa njuski nije dovoljno 20 mjeseci da shvati kako je najveca opasnost korone posljedice koje ostavlja na tijelu zarazenog. I kako cjepivo ide u smjeru saniranja posljedica kaj je vise moguce. Cijrpljenje sanira posljedice u jednoj mjeri a ne zaustavlja zarazu. S koronom ili uz koronu manje bitno, poanta je da umires od njezinih POSLJEDICA. Njegovo znanje o koroni danas je isto kao i prije 20 mjeseci, napretka u spoznaji nema.
Iako glava nije u pijesku spoznaje i dalje ne dopiru do glave.  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:27:09
|
Cudis se!? Pa njuski nije dovoljno 20 mjeseci da shvati kako je najveca opasnost korone posljedice koje ostavlja na tijelu zarazenog. I kako cjepivo ide u smjeru saniranja posljedica kaj je vise moguce. Cijrpljenje sanira posljedice u jednoj mjeri a ne zaustavlja zarazu. S koronom ili uz koronu manje bitno, poanta je da umires od njezinih POSLJEDICA. Njegovo znanje o koroni danas je isto kao i prije 20 mjeseci, napretka u spoznaji nema.
Iako glava nije u pijesku spoznaje i dalje ne dopiru do glave. 
Ja sam mislio da snaga ljudskog imuniteta pobjeđuje hordu virusa ... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:33:04
|
Šta bi to bilo trovanje cjepivom?
Isto što i ozdravljenje cijepivom :)
Ti se nisi nikad cijepia u životu? |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4126 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:34:26
|
Ja sam mislio da snaga ljudskog imuniteta pobjeđuje hordu virusa ...
Ovisi koliki je virus pickica, ima onih koji su poprlicno opasni. |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7161 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 10/10/2021 : 16:37:56
|
BeaGea, žalosno koliko pušiš sve što ti se plasira. Čuj cjepivo ide u smjeru saniranja štetnih posljedica koje korona ostavi na bolesniku... E svašta, uzmi definiciju pojma cjepivo, ne prosipaj se. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 10/10/2021 16:38:53 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:39:21
|
U jugi su nas stalno protiv nečeg cijepili,posli u vojsci isto. Nakon nje isto par puta,npr;tet,hep... Tako da u biti te antivaxere uglavnom doživljavan ka plačipičke ili one likove šta su pod svaku cijenu tili služit civilni vojni rok.  |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:43:06
|
Šta bi to bilo trovanje cjepivom?
Isto što i ozdravljenje cijepivom :)
Ti se nisi nikad cijepia u životu?
Samo jednom i to kad sam kao mali upao u kotao čarobnog napitka. Nakon toga me vise nisu htjeli pikati:)
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4126 Posts
Posted - 10/10/2021 : 16:43:11
|
U jugi su nas stalno protiv nečeg cijepili,posli u vojsci isto. Nakon nje isto par puta,npr;tet,hep... Tako da u biti te antivaxere uglavnom doživljavan ka plačipičke ili one likove šta su pod svaku cijenu tili služit civilni vojni rok. 
A kak da ih se drugacije dozivi? Nisu mozda strucnjaci za medicinu  |
 |
|
frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/10/2021 : 16:59:55
|
U jugi su nas stalno protiv nečeg cijepili,posli u vojsci isto. Nakon nje isto par puta,npr;tet,hep... Tako da u biti te antivaxere uglavnom doživljavan ka plačipičke ili one likove šta su pod svaku cijenu tili služit civilni vojni rok. 
A kak da ih se drugacije dozivi? Nisu mozda strucnjaci za medicinu 
O kakvoj ti to medicini pričaš? Ovo je biznis a ne medicina? Medicinari se oko ovog ne slažu. Neki su potkupljeni pa plasiraju ono što im se naredi. A opet sve je to biznis. Kupiš, prodaš, napraviš, prodaš i tako to. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/10/2021 : 17:01:57
|
Zašto bi se prisiljavalo ljude da tako misle, to je stvar izbora? Nek svatko procjenjuje kako misli da treba. Puno je sitnih znakova koji nešto pokazuju a netko ih vidi a netko opet ne. |
 |
|
Topic  |
|