forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 04:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Priča mu miriše :)
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 04:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by frano

Naron je podjednako podijeljen oko pitanja inekcija. Za ili protiv. 49.5 VS 50.5.

A i ti se jedan od ovih koji zabijaju glavu u pijesak pred cinjenicama. Jebat ga, mislil sam da si vrijedan dijaloga

Cijepljeni su u vodstvo koje svaki dan raste, tak da ti je ova tekma odavno rezultatski jasna!

BeaHea, koliko treba postotaka ljudi biti procijepljeno da odnesete pobjedu u tom birokratskom dijelu? 70 posto? Ne pratim, zato pitam...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2021 : 06:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

Dobro si i proša, zamisli da imaš neprekidnu erekciju

He, hee ...
E, ali, cijepivo nema niti dugoročni efekt, (ako ima i ikakav) a ti bi sad neprekidnu "nuspojavu" :)

Ma kakvi,nisu potrebne nuspojave.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5462 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/10/2021 : 14:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Od kada traje ova plandemija, u 20-tak mjeseci sam čuo za desetke ljudi koji su kao umrli od korone, a u stvarnosti je u biti uvijek bio neki drugi razlog smrti, ali evo ovaj tjedan prvi put čujem da je netko stvarno umro od korone…umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida.
Znao sam ga vidjeti kada sam dolazio mami na kavu, mislio sam da će čovjek dušu ispustiti koliko je kašljao, ali jbg, dva tjedna uopće nije mario, nego je samo šetao uokolo kašljući.
Tek nakon dva tjedna se obratio doktoru, dijagnosticirali mu koronu, smjestili ga u bolnicu gdje na kraju ekspresno umire.
Što reći…da i mene tako skrši u 79-oj godini, rekao bih neka tako bude:)
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/10/2021 : 15:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Od kada traje ova plandemija, u 20-tak mjeseci sam čuo za desetke ljudi koji su kao umrli od korone, a u stvarnosti je u biti uvijek bio neki drugi razlog smrti, ali evo ovaj tjedan prvi put čujem da je netko stvarno umro od korone…umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida.
Znao sam ga vidjeti kada sam dolazio mami na kavu, mislio sam da će čovjek dušu ispustiti koliko je kašljao, ali jbg, dva tjedna uopće nije mario, nego je samo šetao uokolo kašljući.
Tek nakon dva tjedna se obratio doktoru, dijagnosticirali mu koronu, smjestili ga u bolnicu gdje na kraju ekspresno umire.
Što reći…da i mene tako skrši u 79-oj godini, rekao bih neka tako bude:)

Umro mi je od sestrine prijateljice muž nekidan od korone. 33 godine, bez ikakvih drugih zdravstvenih problema. Nit pio, nit pušio... ja ne bih rekao neka tako bude.

The less I have the more I am a happy man

Edited by - Tonto on 10/10/2021 15:11:35
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 15:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Prije jedno 6 g. bio sam u knjižnici Medvešćak. Dječji odjel. Ušao čovjek s djetetom, tražili su knjige. Odjednom je pao i umro.

Prevencija mogućih bolesti je pohvalna.
Ali na ispravan način.

Ne strahom.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/10/2021 : 15:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Mislis da su to isti slucajevi?

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 15:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Djeci su oduzete dvije šk. g. da bi stariji i bolesni ljudi poživjeli koji dan duže. Lijepo.

S druge strane medalje, uplašeni, ali zdravi i cijepljeni ljudi, koje zaboli tuki za umrle od vakcine.
Lijepo.

Tek dvije strane.
Šahovske kugle.
Svetske ploče ljudskih priroda.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 15:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Ljudi traže cijepivo za starost, bolest i smrt. Sretno.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 15:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:

Mislis da su to isti slucajevi?

Da ga ubiješ, nema istog slučaja.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/10/2021 : 15:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida.

Majko mila, kakva rečenica.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2021 : 16:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Šta bi to bilo trovanje cjepivom?

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 16:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:

Isto što i ozdravljenje cijepivom :)
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 16:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Ije, je.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/10/2021 : 16:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Oki

umro mamin susjed, čovjek star 79 godina, zdrav inače, nije se htio trovati cijepivima protiv covida.

Cudis se!?
Pa njuski nije dovoljno 20 mjeseci da shvati kako je najveca opasnost korone posljedice koje ostavlja na tijelu zarazenog. I kako cjepivo ide u smjeru saniranja posljedica kaj je vise moguce. Cijrpljenje sanira posljedice u jednoj mjeri a ne zaustavlja zarazu. S koronom ili uz koronu manje bitno, poanta je da umires od njezinih POSLJEDICA.
Njegovo znanje o koroni danas je isto kao i prije 20 mjeseci, napretka u spoznaji nema.

Iako glava nije u pijesku spoznaje i dalje ne dopiru do glave.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 16:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Cudis se!?
Pa njuski nije dovoljno 20 mjeseci da shvati kako je najveca opasnost korone posljedice koje ostavlja na tijelu zarazenog. I kako cjepivo ide u smjeru saniranja posljedica kaj je vise moguce. Cijrpljenje sanira posljedice u jednoj mjeri a ne zaustavlja zarazu. S koronom ili uz koronu manje bitno, poanta je da umires od njezinih POSLJEDICA.
Njegovo znanje o koroni danas je isto kao i prije 20 mjeseci, napretka u spoznaji nema.

Ja sam mislio da snaga ljudskog imuniteta pobjeđuje hordu virusa ...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2021 : 16:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Ti se nisi nikad cijepia u životu?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/10/2021 : 16:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Cudis se!?

Ja sam mislio da snaga ljudskog imuniteta pobjeđuje hordu virusa ...

Ovisi koliki je virus pickica, ima onih koji su poprlicno opasni.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7161 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 10/10/2021 : 16:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
BeaGea, žalosno koliko pušiš sve što ti se plasira. Čuj cjepivo ide u smjeru saniranja štetnih posljedica koje korona ostavi na bolesniku... E svašta, uzmi definiciju pojma cjepivo, ne prosipaj se.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 10/10/2021 16:38:53
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2021 : 16:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
U jugi su nas stalno protiv nečeg cijepili,posli u vojsci isto. Nakon nje isto par puta,npr;tet,hep... Tako da u biti te antivaxere uglavnom doživljavan ka plačipičke ili one likove šta su pod svaku cijenu tili služit civilni vojni rok.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 16:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ti se nisi nikad cijepia u životu?

Samo jednom i to kad sam kao mali upao u kotao čarobnog napitka. Nakon toga me vise nisu htjeli pikati:)

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 10/10/2021 : 16:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

U jugi su nas stalno protiv nečeg cijepili,posli u vojsci isto. Nakon nje isto par puta,npr;tet,hep... Tako da u biti te antivaxere uglavnom doživljavan ka plačipičke ili one likove šta su pod svaku cijenu tili služit civilni vojni rok.

A kak da ih se drugacije dozivi? Nisu mozda strucnjaci za medicinu

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
7472 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 10/10/2021 : 16:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message
Instant zdravlje tijela ne postoji.
Čak i duhu treba vremena i rada ...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/10/2021 : 16:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

A kak da ih se drugacije dozivi? Nisu mozda strucnjaci za medicinu

O kakvoj ti to medicini pričaš? Ovo je biznis a ne medicina? Medicinari se oko ovog ne slažu. Neki su potkupljeni pa plasiraju ono što im se naredi. A opet sve je to biznis. Kupiš, prodaš, napraviš, prodaš i tako to.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 10/10/2021 : 17:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Oki

Cudis se!?

Zašto bi se prisiljavalo ljude da tako misle, to je stvar izbora? Nek svatko procjenjuje kako misli da treba. Puno je sitnih znakova koji nešto pokazuju a netko ih vidi a netko opet ne.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000