Burattini je potvrdio da ce naslovnice od broja 601 crtati Laurenti! Izgleda da su naslovnice od Veselog ostavile dobar dojam na glavnog Zagorovog urednika.
Burattini je potvrdio da ce naslovnice od broja 601 crtati Laurenti! Izgleda da su naslovnice od Veselog ostavile dobar dojam na glavnog Zagorovog urednika.
maštovito
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Ne verujem da ce biti narocita razlika... Kada su bili u Beogradu, Laurentija su zamolili da proba da imitira Ferrija i prisutni su bili zapanjeni slicnoscu njih dvojice.
I ja ovo mogu potvrditi, već se neko vrijeme o tome govorilo na talijanskim sajtovima.
Ja imam čast da sa Buretom imam kontakt preko e-maila, a ne kao vi looseri preko FB. ;) I znao sam za ovo već duže. Ali nisam hteo da vam kvarim zabavu...
ovo je katastrofa bolje je bilo da je ostao ferri istina da su mu naslovne u zadnje vrijeme lose ali od laurentia je bolji u svakom slucaju, pa covjece imaju picinellia,nuccia pa cak i verni je bolji. ovo je sve jedno gore od drugog pa covjece kak bas laurentia bilo ko bi bio bolji od njega.
Ma jesu one dinamične, i efektne, sve to stoji...ali sumnjam da će kolor biti istog kvaliteta kao što sumnjam da će Mauro iz meseca u mesec crtati sa istom pažnjom ono šta za VČ crta dva puta godišnje a već ovako izvređa anatomski na njoj sve živo i mrtvo
Neeeeeeeee! Uzas! Pored zivih: Nuccija, Piccinelija, Bisija, Rubinija, Della Monice, pa i Vernija oni uzeli Laurentija kome svaka naslovnica izgleda jednako (cast iznimkama)! Strasno!
Ne verujem da ce biti narocita razlika... Kada su bili u Beogradu, Laurentija su zamolili da proba da imitira Ferrija i prisutni su bili zapanjeni slicnoscu njih dvojice.
Ajde dobro da nas Colt malo nasmije u ovom tuznom trenutku.