Crtači,pisci,nastavlja se ili ne? Koje su ovo epizode u LMS? Hajde,malo više informacija. Nije da ga kupujem ali kad se reklamira neka se reklamira kako treba.
Nisam zainteresiran za ovo..bas juce sam frendu janezu novaku iz novog mesta poklonio sve male rendzere...nekako sam izgubio interes za stripove a posebno malog rendzera..ne prepoznajem sam sebe zadnjih dana....sad radim na gobelinu gusarske lade...znao sam da ce se to desit prije ili kasnije...oprostite mi prijatelji dragi,.. Kad gledam danas sta sam sve pisao i mislio o tom serijalu i stripovima opcenito, bio sam u nekom deliriju izgleda...jbg...bilo je lijepo dok je trajalo...samo sam ponosan da nisam na tom stripovskom putu zastranio jos nekim fibricama i mangicama...to sramotu nebi mogao ljudski nosit na ledima do sudnjeg dana...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Prekrasna vijest........ Onaj post gore mi neko ukrao nick....bezobraznik jedan...takve gluposti covjek zdravog razuma nemoze napisat... Sve je prolazno,samo je teller vjecan!...tura najesen sa kolorcem 100 originala i idemo dalje...trecina serijala objavljenog je tu... Krasne donatellijeve naslovnice za lijepsi dan...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Prekrasna vijest........ Onaj post gore mi neko ukrao nick....bezobraznik jedan...takve gluposti covjek zdravog razuma nemoze napisat...
bas zvao helloa, nezna nista o rezervaciji...izgleda da cu morat kupit druge... A ti su mi bas fetis....steta...a kupio bi i tu staklenu mizicu..,bas se mi svida...
bas zvao helloa, nezna nista o rezervaciji...izgleda da cu morat kupit druge... A ti su mi bas fetis....steta...a kupio bi i tu staklenu mizicu..,bas se mi svida...
Ucenice,stani malo,hiljadu mi kockica.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.