forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 MR 74,75,79 + Specijal Čarobnjak Zoltan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/11/2014 : 20:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ja ne.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 27/11/2014 : 22:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Poštujem.
Potpuno jednako kao i Zoranovo mišljenje.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/11/2014 : 17:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

Poštujem.
Potpuno jednako kao i Zoranovo mišljenje.

Ne, mani zajebanciju, ali su stvarno naslovnice (narocito u pocetku) mala umetnicka dela i mnogo mi je zao sto smo do sad izgubili br. 61 (valjda).

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 28/11/2014 : 18:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Carsone, staro gundjalo, () naravno da su naslovnice prekrasne. Naravno da bi i Mark i Blek i sve drugo bilo puno vrjednije s naslovnicama u boji unutar stripa. Naravno da je MR poskup...
Sigurno je malo nezadovoljavajuce sto su nakon toliko brojeva promijenili koncept. No, od srca, stvarno mi to ne smeta, izdanje je i dalje lijepo. Ne usudjujem ti se reci da je do sada riknula i vise nego jedna naslovnica, mislim cak dvije ili tri, neda mi se sad provjeravati.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19375 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/12/2014 : 09:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Tek poslje nove godine idu u tisak novi brojevi...
imali su optiki VG nove projekte u prioriteti pa se MR odložio...
mene malo iritira ali "strpljen-spašen"....
probam zdravo živit pa možda doživim i završetak serijala od našeg Van Gogha.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/12/2014 : 10:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Tek poslje nove godine idu u tisak novi brojevi...

Onda ja nisam puno ni promašio u predviđanjima tamo 25.08.

quote:
Originally posted by DODSFERD

Ima vremena, daleko je još do nove godine.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7962 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 10/12/2014 : 19:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Jos jednom a onda zabole me..cekacu ludensovo izdanje za sto god.
Da li se specijal "Carobnjak Zoltan" pojavio u nekim od striparnica u Srbiji?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/12/2014 : 20:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

U Beogradu ga nema, i ja sam ga tražio. U DWu su mi rekli da već dugo ne dobijaju VG izdanja. Uostalom, koji će nam drugi specijal bez prvog.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/12/2014 : 22:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:
Originally posted by cronos six

U Beogradu ga nema, i ja sam ga tražio. U DWu su mi rekli da već dugo ne dobijaju VG izdanja. Uostalom, koji će nam drugi specijal bez prvog.

+1

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 16/12/2014 : 17:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ode ovo na 3+1 epizoda GODISNJE! Da se Libellus lati ovoga, prestigli bi ih do sljedeceg ljeta. Iskreno receno, lagano mi je i svejedno hoce li stati ili ne. Ako ne stanu oni, stat cu ja. Ovim tempom sam ja mogao nanovo nacrtati sve te epizode. Zalosno, zalosno...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19375 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2015 : 08:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sad kad su otvorene nove optike i Van Goghovci zahukaju biznis na puno...nadam se da i Mali Rendžer dobije svoje mjesto
u njihovom radu...tura u 2 i tura u 9 mjesecu bi me zadovoljilo za ovu 2015-tu...
Sreća da postoji Ludensov Mali Rendžer da prekratim vreme od ture do ture....a Rotundo na naslovnicama je sve bolji...

Edited by - teller on 02/01/2015 08:52:34
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/01/2015 : 09:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će opet jedna tura negdje u 4. mjesecu i to je to za ovu godinu.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19375 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2015 : 10:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Mislim da će opet jedna tura negdje u 4. mjesecu i to je to za ovu godinu.

nije rečeno, nije rečeno...imali su puno obaveza krajem prošlog ljeta a u ovoj bo mogle/morale dvije ture...bar tako je bilo do ovog izuzetka 2014-te sa samo jednom turom...

Edited by - teller on 02/01/2015 10:39:44
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/01/2015 : 11:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Vidjet ćemo, ali ostaje činjenica da je glasnogovornik potpuno zanijemio još od završetka SP-a.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 17/01/2015 : 19:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
R.I.P. ili ne, pitanje je sad? Otkad je krenuo Ludensov MR prekinula se telefonska veza sa Dubrovnikom. Zali Boze onih pastelnih Donatellijevih naslovnica i kultnih epizoda koje su trebale sad izlaziti.
cekao sam 40 godina Spas iz katakombe i sad kad je dosao na red:
Cica Mica i gotova prica. Znate li onu parodiju od Josipa Pejakovica:
"O-ooooj, zivote..."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27562 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/01/2015 : 20:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tko čeka 40 može i 50

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 18/01/2015 : 09:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Tko čeka 40 može i 50

Da, jaki, kako me sreca razmazila u pogledu ovog, sa 50 cu odluciti da nabavim ovu epizodu u LMSu, ali je vise nece biti.
Mozda me sahrane sa Spasom iz katakombe u katakombu.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3029 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 18/01/2015 : 10:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Zali Boze para,a ne naslovnica i kvalitete.Ovo je vise nego neozbiljno,tako da je i komentar suvisan.Da ti bar neko ima rec nesto,pa bi znao,je ili nije,i gotovo.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 18/01/2015 : 12:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ostaje jos samo nada da se Agarthi prihvati nastavka serijala. Tad bismo bar znali da ce izaci JEDNA epizoda ove godine. Ovako nista.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 18/01/2015 : 16:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

R.I.P. ili ne, pitanje je sad? Otkad je krenuo Ludensov MR prekinula se telefonska veza sa Dubrovnikom. Zali Boze onih pastelnih Donatellijevih naslovnica i kultnih epizoda koje su trebale sad izlaziti.
cekao sam 40 godina Spas iz katakombe i sad kad je dosao na red:
Cica Mica i gotova prica. Znate li onu parodiju od Josipa Pejakovica:
"O-ooooj, zivote..."

Zorane, mislim da nije posljednja riječ rečena po ovome pitanju.
Ako VanGogh i odustane, lijepo bi bilo da to onda netko drugi dovrši.
Pozitivni primjeri su Zagor SD/Ludens i Zekan More Comics/Fibra.
Sve se to može dogoditi ako postoji interes.

Ne želim dakle biti negativan ali sa druge strane trebao bi se dogoditi VanGoghov input da znamo na čemu smo, na jedan ili drugi način.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 18/01/2015 : 18:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Ma znam, DKoor, u biti sam optimista i pozitivac, ali na ovom topicu pretjeram,jer me ova ravnodusnost od strane izdavaca nervira.
Znam da su kukali da je skupo, da se ne rasproda (iako je cijena po svesci i vise nego ponosna), ali neka se izjasne: od sada samo jedna tura godisnje ili od sada je malo neizvjesno kako cemo dalje ili od sada 100% guramo dalje...
NEOZBILJNI SU! Ako se bave i drugim djelatnostima onda neka se izjasne i okace rendzera o klin. Onda bacim sve ovo i krenem s Ludensom.
Izvinjavam se, ali pod naponom sam.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3029 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/01/2015 : 18:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Di je zapelo i hoce li se odapet? Hello mozes li ista konkretno,pa makar nam i ne bilo drago?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 29/01/2015 : 19:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Di je zapelo i hoce li se odapet? Hello mozes li ista konkretno,pa makar nam i ne bilo drago?

Van Gogh je u zadnjih par mjeseci imao velika ulaganja. Kupljeno je jako puno nove robe i otvorene su 2 nove optike i opremljeni su dodatno apartmani za iznajmljivanje tako da je Mali rendžer nažalost stavljen malo na čekanje. Sad je razdoblje kad nema baš puno priljeva novca tako da nam je svaka kuna jako jako bitna i tiskanje MR je odgođeno negdje do sredine godine.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1941 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 29/01/2015 : 19:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Dobro, neka, kako sam optimist, radujem se bar novim naocalama.
Do sada mi nisu trebale, ali dok izadje nova tura sigurno ce mi trebati.
Ipak hvala na informaciji, mogla je doci i prije pola godine.
Ja se dusevno oprastam od ovog izdanja.
"Bilo je l´jepo dok je trajalo..."
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3029 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/01/2015 : 20:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by roby05

Van Gogh je u zadnjih par mjeseci imao velika ulaganja. Kupljeno je jako puno nove robe i otvorene su 2 nove optike i opremljeni su dodatno apartmani za iznajmljivanje tako da je Mali rendžer nažalost stavljen malo na čekanje. Sad je razdoblje kad nema baš puno priljeva novca tako da nam je svaka kuna jako jako bitna i tiskanje MR je odgođeno negdje do sredine godine.

Ok,hvala!

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000