Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18872 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/05/2014 : 11:12:32
|
bas bi bilo zanimljivo da se netko potrudi i prebroji naslovnice gdje ima Zagor poderane hlače/pantalone/traperice ili šta več...sigurno jih ima bar 50. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 06/05/2014 : 12:15:39
|
Sve je dobro dok nisu i gaće poderane. Zagor je ipak čovjek od akcije pa me nebi čudilo da ima i puno više naslovnica gdje je nešto poderano. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2353 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5080 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 09/05/2014 : 08:07:31
|
da, i ja sam jučer tražio za sina, pa još nema - baba žmiga pod pepeljarama i gleda u mene: "Ono što ima u izlogu je!" - reče listajući nekakav jeftini trač-tisak
ZLATNI KLASIK No.3 i dalje na kioscima SUPER KLASIK 30 na kioscima Klasik 148 u svakom boljem kiosku |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2353 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 09/05/2014 : 09:22:04
|
i danas ista priča, neka nova radi pa bleji:koji zagor, i kad je utipkala u neku kutijetinu od kompa onda je rekla da nije ništa došlo |
|
|
1Euro
Advanced Member
12487 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 09/05/2014 : 09:56:50
|
quote: Originally posted by ivan_micic
i danas ista priča, neka nova radi pa bleji:koji zagor, i kad je utipkala u neku kutijetinu od kompa onda je rekla da nije ništa došlo
izgleda da su sve iste ili se sprema neki štrajk,.....jer ja sam juče bio u Hrvatskoj i isto tako sam naletio na jednu jako neraspoloženu,...u Izlogu joj stoje neki stari stripovi, čak pa dva-tri jednaka (!??) a onda sam pitao za Zagora i jedva je "naterao" da uzme ljestve i pogleda i onda je pronašla maxi Zagor, pa sišla, pa sam je pitam jel ima još nešto, pa se opet popela na te ljestve vidno neraspoložena,....pronašla redovnog pa sišla, pa sam je opet pitao da li ima nešto pa se popela pa pronašla Specijalac, pa sam je opet pitao (sigurno je mislila kako je več zajebavam), pa je rekla da nema, pa sam je pitao da bi trebala imati Extra pa se opet popela i pokazala mi Almanah i ja sam joj rekao da sigurno ima i extra ali se nije htjela popeti opet na te ljestve,....pa sam mislio da sam je previše izmorio,...ali sama je kriva, što nije več prvi put pokazala sve što ima od Zagora,.....možda nije navikla da netko kupi više stripova od jednom,....ispalo je ko da traži nekakve rubine ili krade jaja Orlovima tipajuči rukom tamo gore, gdje ima stripove..... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 09/05/2014 : 10:34:46
|
quote: Originally posted by DOMI
da, i ja sam jučer tražio za sina, pa još nema - baba žmiga pod pepeljarama i gleda u mene: "Ono što ima u izlogu je!" - reče listajući nekakav jeftini trač-tisak
Baš nju boli kurac za Zagora, glavno da je žutilo u šapama. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 09/05/2014 : 10:52:59
|
quote: Originally posted by 1Euro izgleda da su sve iste ili se sprema neki štrajk,.....jer ja sam juče bio u Hrvatskoj i isto tako sam naletio na jednu jako neraspoloženu,...u Izlogu joj stoje neki stari stripovi, čak pa dva-tri jednaka (!??) a onda sam pitao za Zagora i jedva je "naterao" da uzme ljestve i pogleda i onda je pronašla maxi Zagor, pa sišla, pa sam je pitam jel ima još nešto, pa se opet popela na te ljestve vidno neraspoložena,....pronašla redovnog pa sišla, pa sam je opet pitao da li ima nešto pa se popela pa pronašla Specijalac, pa sam je opet pitao (sigurno je mislila kako je več zajebavam), pa je rekla da nema, pa sam je pitao da bi trebala imati Extra pa se opet popela i pokazala mi Almanah i ja sam joj rekao da sigurno ima i extra ali se nije htjela popeti opet na te ljestve,....pa sam mislio da sam je previše izmorio,...ali sama je kriva, što nije več prvi put pokazala sve što ima od Zagora,.....možda nije navikla da netko kupi više stripova od jednom,....ispalo je ko da traži nekakve rubine ili krade jaja Orlovima tipajuči rukom tamo gore, gdje ima stripove.....
Tako to obično ispadne kada na kiosku radi baba koja se ne razumije u svoj posao ili ne želi da se razumije koliko bi trebalo. Da si pitao za Milu ili Gloriu našla bi od prve. |
|
|
goghy
Average Member
Croatia
645 Posts
Member since 11/12/2012 |
Posted - 09/05/2014 : 14:22:12
|
eto, vidim da svi iznosite samo negativne komentare i slično, iako se moram složiti da većina njih i je takva, i kad se radi o stripovima, odrade posao preko one stvari,.. ali ja moram pohvaliti djelatnicu na mom kiosku, koja mi svaki put ostavi sa strane najočuvanije primjerke, i to mi još javi na moj mob,,, tako da same pohvale. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 09/05/2014 : 14:59:55
|
Ja isto imam samo pozitivna iskustva sa tetama.Sa svime pa i stripovima.One kad mene vide odmah nabace smijesak,upitaju se samnom,usluga na visokom nivou,nemam rijeci... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 09/05/2014 : 15:04:47
|
quote: Originally posted by goghy
eto, vidim da svi iznosite samo negativne komentare i slično, iako se moram složiti da većina njih i je takva, i kad se radi o stripovima, odrade posao preko one stvari,.. ali ja moram pohvaliti djelatnicu na mom kiosku, koja mi svaki put ostavi sa strane najočuvanije primjerke, i to mi još javi na moj mob,,, tako da same pohvale.
To je neka mlađa teta koja tebe bari Inace i danas ga nije bilo ali stvarno neke nemaju pojma sto je to uopce extra,maxi,almanah,i tako sve povade vani pa biraj kao na pijaci |
GALLIENO FERRI
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 10/05/2014 : 12:26:00
|
Od jutros na kioscima!Najava za Asterixa na zadnjoj korici. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18872 Posts
Posted - 10/05/2014 : 12:36:50
|
quote: Originally posted by roby05
Od jutros na kioscima!Najava za Asterixa na zadnjoj korici.
stiglo i u dezelu..isto najava za asterixa....dvije dobre stvari odjednom.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 11/05/2014 : 19:51:13
|
Mozda one ovo nece nikad vidjeti, ali pohvala ide za obje djelatnice na kiosku u Avenue Mallu u Osijeku, gdje vrlo rado kupujem stripove, vrlo ljubazne, ugodne, i oku i uhu, mlade dame... Ako tamo kupujete, nema greske... :) |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/05/2014 : 20:01:07
|
Uputiš ih na ovaj forum pa će sigurno vidjeti. Šteta što sam predaleko od Osijeka da bacim oko na te djelatnice. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 11/05/2014 : 22:03:13
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Uputiš ih na ovaj forum pa će sigurno vidjeti. Šteta što sam predaleko od Osijeka da bacim oko na te djelatnice.
Ih, pa one ne vjeruju da to netko uopce kupuje, da je bitno ima li ili nema nekakve utore i tako to... Da ih obavijestim da postoji i forum o stripovima, mislile bi da sam pobjego iz ludnice :) |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/05/2014 : 22:23:08
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by DODSFERD
Uputiš ih na ovaj forum pa će sigurno vidjeti. Šteta što sam predaleko od Osijeka da bacim oko na te djelatnice.
Ih, pa one ne vjeruju da to netko uopce kupuje, da je bitno ima li ili nema nekakve utore i tako to... Da ih obavijestim da postoji i forum o stripovima, mislile bi da sam pobjego iz ludnice :)
Poznato mi je to jer sam doživio nešto slično. Jednom sam tako na svom bivšem radnom mjestu poneo strip za čitanje, mislim da je bio neki maxi Zagor u pitanju jer mi je ostalo u sjećanju da je imao popriličan broj stranica. Jedan kolega s posla je iz znatiželje pitao koliko to košta a kada sam mu rekao cijenu njegova reakcija je bila; ''I ti toliko novce daješ za to? Kaj poslije delaš s tim, pročitaš pa hitiš u smeće?''. Vjerojatno je čovjek mislio da je strip nešto slično dnevnim novinama, samo puno skuplje. |
|
|
premujanin
Junior Member
Croatia
378 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 12/05/2014 : 09:05:13
|
Meni je jedna baba davno rekla kada sam tražio glanc strip u trafici onako ljuto da se nikad neću oženit! Kvragu, još nisam oženjen. Možda me prorekla... |
|
|
goghy
Average Member
Croatia
645 Posts
Member since 11/12/2012 |
Posted - 12/05/2014 : 09:52:45
|
quote: Originally posted by velka031
Mozda one ovo nece nikad vidjeti, ali pohvala ide za obje djelatnice na kiosku u Avenue Mallu u Osijeku, gdje vrlo rado kupujem stripove, vrlo ljubazne, ugodne, i oku i uhu, mlade dame... Ako tamo kupujete, nema greske... :)
Tu se slažem u potpunosti s tobom,i još dodajem, ugodne i nosu,,, |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/05/2014 : 11:24:15
|
quote: Originally posted by premujanin
Meni je jedna baba davno rekla kada sam tražio glanc strip u trafici onako ljuto da se nikad neću oženit! Kvragu, još nisam oženjen. Možda me prorekla...
Sada je možeš tužiti za vještičarenje i tražiti odštetu za duševne boli. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18872 Posts
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/05/2014 : 19:25:29
|
quote: Originally posted by ninel
quote: Originally posted by DOMI
Verovatno je čitala Zagora...
... ili možda Chico specijal. |
|
|
Topic |
|