Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/02/2017 : 17:09:30
|
Pretjera san da mi je jedan od najgorih jer čita san dosta lošijih stripova od Legije, ali očekiva san puno više.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Manny
Average Member
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 05/06/2017 : 15:41:29
|
Meni je strip na više momenata konfuzan, ne prati se lako, nije u pitanju moja koncentracija nego je to jednostavno mana stripa. OK strip, ali moglo je bolje.
quote:
Nemojte čitati dalje ako niste čitali strip, jer imam neka pitanja za one koji se sjećaju detalja...
I meni je ostalo par nerešenih pitanja oko stripa, evo – po sećanju - šta mislim da su odgovori na tvoja pitanja... Molim da bolji poznavaoci prokomentarišu ako grešim.
quote:
SPOILERS
Kako su nacisti uopće došli do Radua i uspostave projekta Legija? Možda im se Radu sam ponudio, ali ne razumijem zašto.
Radu im se sam javio. To je i Nemcima sumnjivo u jednom trenutku. Takođe, imaš par slika, negde u trećem delu, kada se Vlad i Radu raspravljaju, i gde Vlad kritikuje Radua što je izašao u javnost.
quote:
Je li Vlad istovremeno bio u Engleskoj u tijelu Torpa pa zatim Vilksa, kada i u Rumunjskoj u tijelu Sajksa?
Da.
quote:
Je li Vlad otišao u Englesku preko Rumunjskog sluge Torpa, kako bi ponudio suradnju saveznicima, jer je već nekako znao da Radu surađuje s nacistima? Zašto bi inače išao ako je znao da je Radu u Rumunjskoj.
Mislim da je sudbina Vlada u tom pogledu potpuno nezavisna od sudbine Radua.
quote:
Zašto su admiral Kamaris i Von Klakst/Vegner bili protiv projekta Legija? Objašnjenje da se kosi s Arijevskim principima mi je malo nategnuto
Mislim da su oni bili, u neku ruku, protiv rata. To treba shvatiti uslovno. Seti se kako se Von Klakst grozi spaljivanja sela. Seti se njihovog plana da smaknu Hitlera i počnu razgovore o primirju. Priča o Arijevskim principima je nešto što je Hitler mogao da prihvati kao opravdanje.
quote:
Tko je na kraju uopće preživio, Vlad ili Radu?
Dobro pitanje. Rekao bih da je namerno ostavljeno da sami odredimo. Možda obojica, možda Vlad i još Neko Treći, možda ... |
|
|
AlenT
New Member
Croatia
179 Posts
Member since 19/11/2009 |
Posted - 07/06/2017 : 18:00:25
|
Super, hvala ti! Prvo sam čitao srpsko izdanje, no nabavio sam i englesko pa ću naknadno još jednom pročitati strip. Meni su ideja, radnja, likovi i atmosfera jako zanimljivi, ali slažem se, malo je konfuzno. Trebalo je malo usporiti i dodati još epizodu dvije. |
|
|
AlenT
New Member
Croatia
179 Posts
Member since 19/11/2009 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15666 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 19/07/2017 : 17:19:26
|
super |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Topic |
|
|
|