Author |
Topic  |
Dwayne_Looney
Advanced Member

7147 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 03/06/2015 : 17:17:32
|
Kakva je glupost da se i nakon dodavanja na ignore listu vidi sve od odabranog osim sto je on napisao?  Ili sam nesto pogrijesio? |
loading...
|
 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7147 Posts
Posted - 03/06/2015 : 17:35:39
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Kakva je glupost da se i nakon dodavanja na ignore listu vidi sve od odabranog osim sto je on napisao?  Ili sam nesto pogrijesio?
ne vidi se
vidi se samo ako ga netko drugi quotea...tako je bar kod mene
u mene se, pak, samo rijeci iz posta ne vide. |
loading...
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 03/06/2015 : 17:58:16
|
quote: Originally posted by tinton
Ovo nema veze s raspravom. Odnosno, ima. Odlično prikazuje netoleranciju vjernika.
kako nema?
ovo ti je dokaz prirodne selekcije, ili najjači preživljavaju
udario junak na bakicu |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 03/06/2015 : 18:00:53
|
quote: Originally posted by Mali_Mate
Kakva je glupost da se i nakon dodavanja na ignore listu vidi sve od odabranog osim sto je on napisao?  Ili sam nesto pogrijesio?
ne vidi se
vidi se samo ako ga netko drugi quotea...tako je bar kod mene
u mene se, pak, samo rijeci iz posta ne vide.
a, sori, krivo sam shvatio....da tako je i kod mene |
http://matanovogumno.blogspot.com |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/06/2015 : 18:32:17
|
quote: Originally posted by igor 12
quote: Originally posted by tinton
Ovo nema veze s raspravom. Odnosno, ima. Odlično prikazuje netoleranciju vjernika.
kako nema?
ovo ti je dokaz prirodne selekcije, ili najjači preživljavaju
udario junak na bakicu
Ja u kupe, ti u špade. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/06/2015 : 18:32:25
|
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by lwood
tutta ne otkrivaj mi toplu vodu ovde. i to na švabskom.
googletranslate!
jel ti ovo želiš reč za inkviziciju da je ok ubit "samo" 30 000 ljudi a ne par milijuna koliko su "neprijatelji crkve" trubili? 
Gdje sam napisao da je ok? Koje neprijatelje crkve? Stavio sam dva teksta, koja su u Njemackoj priznata i od naucnika i povjesnicara. A iz tvog pitanja vidim, da ti nije dobro prevelo. Nigdje se ne spominje koliko su ubili neprijatelji crkve. Radi se samo o zrtvama inkvizicije, protestanata i lova na "vjestice".
Koji deo od onoga što sam napisao "DOSTA SA CRKVOM" niste razumeli? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/06/2015 : 18:38:05
|
Predpostavljam da oni isti koji smatraju evoluciju samo "teorijom" - a ne istinom koja je vec bezbroj puta dokazana - su oni isti koji smatraju da je Djeda Mraz pravi lik koji svakog 24og Decembra ostavlja poklone klincima na Bozicno vece?
Svaka cast momci, nastavite sa argumentima, busite prave rupe u licu istine i zdravog razuma. ;)
BTW, ovaj topic se treba preselit u VICEVI, citajuci neke postove ovdje, pisam se od smjeha!
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Posted - 03/06/2015 : 18:46:30
|
Ja još uvek čekam od ovih potkovanih u astrofizici da mi kažu da li je tamna materija merljiva ili ne? I kako znamo da nešto postoji, ako je to nešto nemerljivo, nevidljivo i ljudi jednostavno pretpostavljaju da postoji? Hvala.
@acestroke: pokušaj da prevaziđeš sebe i normalno diskutuješ, bez nipodaštavanja, ismevanja i sličnog. Isto važi i za ostale. |
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 03/06/2015 : 18:56:28
|
quote: Originally posted by manhunter
Ja još uvek čekam od ovih potkovanih u astrofizici da mi kažu da li je tamna materija merljiva ili ne? I kako znamo da nešto postoji, ako je to nešto nemerljivo, nevidljivo i ljudi jednostavno pretpostavljaju da postoji? Hvala.
@acestroke: pokušaj da prevaziđeš sebe i normalno diskutuješ, bez nipodaštavanja, ismevanja i sličnog. Isto važi i za ostale.
Sorry, ali jedino ismevanje je ono od tebe i tebi slicnih u vezi evolucije. Tako da, mogu li ja tebe da upozorim da se manis glupih izjava koji nemaju veze sa naukom i njenih dokaza? Mislim, onih kojih nemaju veze sa zdravih razumom. Ne? Hmm...
Ocekujem ban posle ovog. Bas me interesuje koji argumenat ces upotrijebit za ovo:

"Acestroke: 7 dana, argumenat protiv moderatorskih ideja i vjere kojih ni djeca sa cetvrt mozga vise ne vjeruju".
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:20:33
|
quote: Originally posted by acestroke
Tako da, mogu li ja tebe da upozorim da se manis glupih izjava koji nemaju veze sa naukom i njenih dokaza? Mislim, onih kojih nemaju veze sa zdravih razumom. Ne? Hmm...
Koje su to izjave, molim te? |
|
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 03/06/2015 : 19:21:02
|
pitanje za pristaše evolucije:
zašto se nijedna druga vrsta nije razvila kao čovjek,a imali su sve uvjete za razvoj?
|
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:21:05
|
Ovo sranje sa evolucijom me podsjeca na ovaj argument:
Oni koji vjeruju u evoluciju: "Voda je mokra."
Oni koji ne vjeruju u evoluciju: "Voda NIJE mokra."
Oni koji vjeruju u evolociju: "Zasto kazes da voda nije mokra?"
Oni koji ne vjeruju u evoliciju: "Zato sto nas bog to kaze."
Oni koji vjeruju u evoluciju: "Koji bog? Ja nikog ne vidim!".
Oni koji ne vjeruju u evoluciju: "Onaj odozgo! Ne postavljaj glupa pitanja, jednostavno vjeruj u mastu i bajke!"
Oni koji vjeruju u evoliciju: "Ahm... Pojma nemam o cemu kenjas".
Oni koji ne vjeruju u evolociju: "Upravo tako!" |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:33:24
|
Inače, moram opet da se osvrnem na open-minded pojedince vrste homo sapiens sapiens intellectus: ja zadrtije ljude u životu nisam sreo, niti sam sa zadrtijim pričao. Valjda im je fino da se kriju iza tastature, pa uzimaju sebi slobodu da namerno provociraju svoje "arhineprijatelje". Na sam spomen religije (a oni je najviše spominju) skaču tri metra u vis i sve koji veruju trpaju u isti koš "priglupih", da bi onda, skoro u istoj rečenici, napisali kako ima veliki broj naučnika koji su religiozni i koji priznaju bezpogovorno nauku. Šta sad, da li su svi vernici priglupi, ili biramo one koji nam odgovaraju?
Ja još uvek čekam da se neko osvrne na one YT klipove koje sam postavio, da vidim ima li normalnog čoveka ovde. To jest, čoveka koji ume normalno da komunicira i uzme u obzir i nečije tuđe mišljenje, bez obaveze da ga i prihvati.
Čekam i da mi se kaže malo pobliže o toj tamnoj materiji i koja je razlika verovanja u nju i u bilo šta drugo što je neko zamislio a nije dokazao?
Inače, na svom FB newsfeedu sam pretplaćen na barem 10 naučnih stranica i ni na jednu religioznu. Toliko o mojoj zadrtosti. I baš pre neki dan čitam (mislim da je bilo na "i fucking love science") kako su naučnici ustanovili da je kod naših praistorijskih predaka došlo do "neobjašnjivog skoka i promene u DNK kodu". Pa imamo i tu još jednu "neobjašnjivu" stavku u čitavom evolucijskom lancu.
|
|
Edited by - manhunter on 03/06/2015 19:47:50 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:34:15
|
Oni koji ne vjeruju u evoluciju: "Onaj odozgo! Ne postavljaj glupa pitanja, jednostavno vjeruj u mastu i bajke!"
Oni koji ne vjeruju u evolociju: "Upravo tako!"
izvini, ali ti si jednostavno ograničen. |
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7147 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:38:49
|
Oni koji ne vjeruju u evolociju: "Upravo tako!"
izvini, ali ti si jednostavno ograničen.
Sad si "jebo ježa"  |
loading...
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:40:56
|
Inače, moram opet da se osvrnem na open-minded pojedince vrste homo sapiens sapiens intellectus: ja zadrtije ljude u životu nisam sreo, niti sam sa zadrtijim pričao. Valjda im je fino da se kriju iza tastature, pa uzimaju sebi slobodu da namerno provociraju svoje "arhineprijatelje". Na sam spomen religije (a oni je najviše spominju) skaču tri metra u vis i sve koji veruju trpaju u isti koš "priglupih", da bi onda, skoro u istoj rečenici, napisali kako ima veliki broj naučnika koji su religiozni i koji priznaju bezpogovorno nauku. Šta sad, da li su svi vernici priglupi, ili biramo one koji nam odgovaraju?
Ja još uvek čekam da se neko osvrne na one YT klipove koje sam postavio, da vidim ima li normalnog čoveka ovde. To jest, čoveka koji ume normalno da komunicira i uzme u obzir i nečije tuđe mišljenje, bez obaveze da ga i prihvati.
Čekam i da mi se kaže malo pobliže o toj tamnoj materiji i koja je razlika verovanja u nju i u bilo šta drugo što je neko zamislio a nije dokazao?
Inače, na svom FB newsfeedu sam pretplaćen na barem 10 naučnih stranica i ni na jednu religioznu. Toliko o mojoj zadrtosti. I baš pre neki dan čitam (mislim da je bilo na "i fucking love science") kako su naučnici ustanovili da je kod naših praistorijskih predaka došlo do "neobjašnjivog skoka i promene u DNK kodu". Pa imamo i tu još jednu "neobjašnjivu" stavku u čitavom evolucijskom lancu.
Izgleda. Jadan ja.  
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:45:38
|
Da dopunim svoju izjavu: nije on ograničen zbog svojih ubeđenja. Nikome to ne bih rekao, pošto svačije ubeđenje poštujem, pa makar se i ne slagao. Ograničen je zato što godinama vrti jednu te istu ispraznu priču. Ama baš ništa nikada nije konkretno rekao na temama koje su slične ovoj. Njegovo se svodi na "hahahah, kako su glupi ovi vernici", "nemaju ni polovinu mozga malog deteta", postavlja slike Isusa na psećoj guzici i slične gluposti. ZATO je ograničen. Zato što nije u stanju da vodi diskusiju na malkice višem intelektualnom nivou, već je ostao na nivou 5.-6. razreda osnovne škole.
Ja čekam jednom od njega da vidim post koji je postavljen kao konstruktivna kritika ili diskusija, ništa drugo. A on je ubeđen da ga ja nešto proganjam (mada ne znam zašto daje sebi toliko na važnosti?).
Naravno, sad očekujem salvu uvreda, ali nije strašno. Da vidim da li će barem tu da neku od svojih tvrdnji potkrepi činjenicama. Ionako je njemu, poborniku evolucije, jedino istinito ono što je potkrepljeno činjenicama.
Počinjemo. |
|
Edited by - manhunter on 03/06/2015 19:47:08 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:49:03
|
Evo, ja verujem i u Boga i u evoluciju. Najiskrenije. I nisam uopšte mišljenja da te dve teorije nisu kompatibilne, naprotiv. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:53:24
|
@acestroke: pokušaj da prevaziđeš sebe i normalno diskutuješ, bez nipodaštavanja, ismevanja i sličnog. Isto važi i za ostale.
Sorry, ali jedino ismevanje je ono od tebe i tebi slicnih u vezi evolucije. Tako da, mogu li ja tebe da upozorim da se manis glupih izjava koji nemaju veze sa naukom i njenih dokaza? Mislim, onih kojih nemaju veze sa zdravih razumom. Ne? Hmm...
Ocekujem ban posle ovog. Bas me interesuje koji argumenat ces upotrijebit za ovo:

"Acestroke: 7 dana, argumenat protiv moderatorskih ideja i vjere kojih ni djeca sa cetvrt mozga vise ne vjeruju".
Sorry, ace, ali pretjeruješ. Manhunter nigdje nije omalovažavao evoluciju. Previše si fundamentalan. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 03/06/2015 : 19:54:03
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Može se vjerovati i u Boga i u evoluciju.
Sumnjam. Skoro nemoguce. Jedna teorija totalno diskreditira drugu, tako da... Ich don't think so!

Kako ne? Mislim da većina vjernika itekako vjeruje u evoluciju. |
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 03/06/2015 : 19:56:51
|
'I've had a few myself' he said 'But I never quit when I'm ahead Too many rules and regulations Stupid laws designed by fools behind closed doors And another thing I won't discuss is religion It always causes a fight...
Teorija evolucije bi se dokazala dok trepneš ako bi koji istraživač slučajno zalutao u Bosnu...Čovjekolikih majmuna na sve strane...
|
Wtf?
|
 |
|
Topic  |
|