Ne pise nigdje da mu je to mama,sto se mena tice,moze biti i ne mora.On je ipak bio puno manji kad je ostao bez nje.Kakav je Zagor na tu temu,to mozda krije sadrzaj Giganta.Vidit cemo...
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ne pise nigdje da mu je to mama,sto se mena tice,moze biti i ne mora.On je ipak bio puno manji kad je ostao bez nje.Kakav je Zagor na tu temu,to mozda krije sadrzaj Giganta.Vidit cemo...
Teško da mu je mama iz više razloga - osim vremenskog nesrazmjera ne uklapa se ni boja kose (Betty je bila plavuša).
Da li u ITA postoji br.7 Ili ga crtaju ili uskoro izlazi netko zna ?
ZLATNI klasik No.3 i dalje na kioscima
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Da li u ITA postoji br.7 Ili ga crtaju ili uskoro izlazi netko zna ?
ZLATNI klasik No.3 i dalje na kioscima
Ovaj GIgant je broj 6 po Ludensovoj hronologiji, jer su prva 3 giganta koje je izdao Ludens ustvari reprinti epizoda iz redovne serije u boji kao naprimer Americka Odiseja. Onda su Italijani izdali prvog Zagorovog Giganta 2011 i Ludens je uzeo tog Giganta i objavio pod brojem 4. Tako da je ovo u stvari treci gigant.
Nazalost, u skorije vreme nece biti Giganata jer su ovi iz redakcije SBEa odlucili da ukinu Gigant ediciju za sve junake sem za Texa.
Meni su giganti bili uzasni, a ovaj je daleko najuzasniji, a i prodao se samo u 22000 komada. Meni je drago sta se ugasilo ovo, nego bih volio da dobijemo tri maxija i dva kolora godisnje, sad izlazi uz mjesecne samo 4 vanredna izdanja nasuprot recimo 10 nathan nevera ili 7 dylan doga, a to mi je malooo...
Ovaj strip sam skoro procito. Ferrijev crtez je slabiji i slabiji, ali iskreno, to me uopste ne nervira kao ovaj osrednji scenario, koji bas nema nikakve inspiracije.
zagor da bjezi od 2 indijanca?! ma vidite li da je on nju uzeo fino za rucicu i vodi je u mrak ;) a indijanci iza navijaju: ne raspravljaj se s njom iskarindzaj je, zagoree zagoreeeee!!!
zagor da bjezi od 2 indijanca?! ma vidite li da je on nju uzeo fino za rucicu i vodi je u mrak ;) a indijanci iza navijaju: ne raspravljaj se s njom iskarindzaj je, zagoree zagoreeeee!!!
to bi moglo da bude istina ali me brine ono oružje u ruci indijanca na desnoj strani naslovnice.....
Teško da mu je mama iz više razloga - osim vremenskog nesrazmjera ne uklapa se ni boja kose (Betty je bila plavuša).
Da,ali eto,kao pretpostavimo,jer nemam blage veze sta je unutar stripa.Vise sam to replicirao zbog Jaska,jer me malo zatekao sa Edipovim kompleksom. Ali,sta je je,zenska je i lipa i obdarena,ma tko ona bila.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.