Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 01/06/2014 : 21:22:59
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by DODSFERD
Uglavnom nisi puno propustio... ukratko ova vijest kaže da je izdavačka kuća Komiko otkupila prava na izdavanje nekih Bonelli junaka ali u domaćoj produkciji, spomenuti su Blek i Zagor koji bi bili napravljeni u humoristično-karikaturalnoj verziji. Za Bleka se kaže da će osim Occultisa i Rodyja dobiti i trećeg pratioca u obliku vlastite kape koja postane živo biće pa počne zajebavati Bleka. Za Zagora piše da će postati velika šeprtlja kojemu ništa ne polazi za rukom dok bi s druge strane Čiko bio pravi junak sa vrlinama na kojima bi mu pozavidjeli i najveći super-heroji; neznam da li možeš zamisliti nešto takvo ali ja baš i ne mogu. Po svemu ovome je vidljivo da tu nebi bilo nikakve ozbiljnosti već samo zajebancija, vjerojatno i puno neozbiljnija nego što su Chico specijali.
Ukratko - ajme majko
Da... za Bleka nisam baš siguran ali Zagor nije zaslužio da se izvodi takva sprdačina s njime, nije mi jasno kako je Bonelli i htio prodati prava za nešto takvo. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 01/06/2014 : 21:32:34
|
Blek je i u originalu teška parodija i zahebancija, pa je besmisleno još ga dodatno parodirati.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 01/06/2014 : 21:36:14
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Blek je i u originalu teška parodija i zahebancija, pa je besmisleno još ga dodatno parodirati.
Nije ni Mark baš daleko od toga... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 01/06/2014 : 22:42:33
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
|
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 02/06/2014 : 08:39:50
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Uglavnom nisi puno propustio... ukratko ova vijest kaže da je izdavačka kuća Komiko otkupila prava na izdavanje nekih Bonelli junaka ali u domaćoj produkciji, spomenuti su Blek i Zagor koji bi bili napravljeni u humoristično-karikaturalnoj verziji. Za Bleka se kaže da će osim Occultisa i Rodyja dobiti i trećeg pratioca u obliku vlastite kape koja postane živo biće pa počne zajebavati Bleka. Za Zagora piše da će postati velika šeprtlja kojemu ništa ne polazi za rukom dok bi s druge strane Čiko bio pravi junak sa vrlinama na kojima bi mu pozavidjeli i najveći super-heroji; neznam da li možeš zamisliti nešto takvo ali ja baš i ne mogu. Po svemu ovome je vidljivo da tu nebi bilo nikakve ozbiljnosti već samo zajebancija, vjerojatno i puno neozbiljnija nego što su Chico specijali.
Fala na prijevodu, ne mogu zamisliti uopce to, Zagor "van škvare" mi ne paše nikako |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Topic |
|