Nažalost, to su samo uzaludna nadanja. Zagor se u Hrvatskoj prodaje otprilike 3 puta bolje od Dylana, dovoljno je usporediti broj izdanja Zagija (svaki tjedan je nešto novo na kioscima, a ponekad i dva izdanja istog tjedna) s onima Dylana (jedan mjesečno + 5-6 posebnih godišnje). Kod Zagora se isplati u nedogled reprintati iste priče (extra, klasik, specijal), kod Dylana ne. Kod Dylana padne prodaja čim se objave 2-3 broja koja je prije više od 10 godina objavila Slobodna, i padne toliko da se mora preskakati skoro 100 brojeva. DD colorfest već objavljuje Libellus, pa ništa od njega na kioscima.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Bez uvrede Libellusu i njihovom izdanju, al muka mi je davat tolike pare za nešto šta ne vrijedi toliko. DD Colorfest pripada kioscima, ne luksuznom preseransu!
Bez uvrede Libellusu i njihovom izdanju, al muka mi je davat tolike pare za nešto šta ne vrijedi toliko. DD Colorfest pripada kioscima, ne luksuznom preseransu!
Libellus ima prekrasna izdanja, ali strip na kiosku je dostupan svima, dok u knjizari...
vec je bilo price o tome na darkwudovom forumu. tamo sam i otvorio topic,ali slaba vajda.. ispada da vecina ljudi kupuje stripove u zavisnosti od toga kakva je prica. colorfest su ocenili kao zlj kategoriju,i misle da im to izdanje nije potrebno u kolekciji..ne razumem takve fanove. evo i ovde"veseli uzmi se u pamet pa nas iznenadi dilan colorfestom i zagor republicom"fala unapred
Meni je sadrzaj bitniji od forme, iako forma nije posve nebitna... Mislim da su kiosk stripovi danas prilicno dobro upakirani, mnoge kolekcije sasvim ok izgledaju... Uglavnom, potrebni su luksuzni HC stripovi, ali bez kiosk izdanja nece ici...