Stvarno, dati Sedioliju da ovo crta je teška glupost.
Pa ne znam, meni je Sedioliev Zagor onaj pravi klasični ferrievski Zagor, isto kao što je i Verniev, Nucciov ili od Esposito braće... Dakako da se još razvija i da ima zamjerki u njegovom crtežu, ali teško da se može uspoređivati Sediolia s "majstorima" poput Chiarolle, Cassara i sličnih... Meni osobno trentuno jedan od najdražih novijih Zagorovih crtača uz Nuccia i Vernia.
Burattini nije bio ni slijep ni glup kada mu je dao čast da s Verniem radi na novom Helligenu, i to ne samo zbog njegove brzine crtanja Tako da se naviknite da ćete još dugo dugo viđati Sediolieve majstorije na Zagoru
Chiarolla je avion za Sediolija.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Chiarolla jest Piper za Prisca, Bisija, Laurentija, Rubinija. Ali je, osim za Sediolija avion za Vernija, Gramaccionija, Di Vitta, sadasnjeg Ferrija, Mangantinija i meni dragog Cassara. Za mene u rangu Della Monice i Pescea.
bilo bi dobro da jedan kolor posvete Tonki , on mi je najbolji lik poslje Zagora i Chica , naravo a čini mi se da se u zadnje vrijeme sve manje viđa u stripovima
bilo bi dobro da jedan kolor posvete Tonki , on mi je najbolji lik poslje Zagora i Chica , naravo a čini mi se da se u zadnje vrijeme sve manje viđa u stripovima
Reko je Bure da hoce.
Ima ga jako cesto.
neznam jel me pamcenje služi al neznam kad sam ga zadnji put vidio u redovnom zagoru u nekoj vaznijoj ulozi , više čitam redovni zagor nego extra al cini mi se da sam zadnji put vidio tonku u extra zagoru u broju 181-veliki strah- i to ne baš u važnijoj ulozi
neznam jel me pamcenje služi al neznam kad sam ga zadnji put vidio u redovnom zagoru u nekoj vaznijoj ulozi , više čitam redovni zagor nego extra al cini mi se da sam zadnji put vidio tonku u extra zagoru u broju 181-veliki strah- i to ne baš u važnijoj ulozi
Nedavno je izaš'o, relativno nedavno :D, maxi posvecen Tonki... Jeste katastrofalan, ali tu Tonka ima bitnu ulogu :D
Da znam , imam ga , al ipak nije tako nedavno , cini mi se prije tri godine , ne sjecam se ko ga je crto al je radnja bila neobicna i pomalo cudan zagor , na kakvoga nismo navikli prije
Da znam , imam ga , al ipak nije tako nedavno , cini mi se prije tri godine , ne sjecam se ko ga je crto al je radnja bila neobicna i pomalo cudan zagor , na kakvoga nismo navikli prije
Tonkin gnjev i nije tako loša epizoda ali ju je Pesce nacrtao da boli glava, njegov stil mi malo sliči na Chiarollu ali bolji tek toliko da se može nekako pročitati.