Barison je crtač kakvog odavno cekamo u Zagorovom staffu! Ja sam se potpuno odusevio njegovim crtezom u specijalcu. Nadam se da ce ga u buducnosti biti i na redovnoj seriji!
I meni je najise zao sto je otisao Andreucci njegovo kadriranje i dinamike se nikad nece moci prevazici, dovoljno je sam prelistati Teksaske rendzere, Morsku stravu ili Povratak Kejna i uveriti se kakav je to majstor
Zar nije Rubini puno naučio od Andreuccija i može se smatrati njegovim nasljednikom?
Jeste. Koliko znam, Andreucci je valjda bio Rubinijev profesor crtanja, mislim da rade i u istom studiju. Ali ipak meni se vise svidja Andreucci od Rubinija. Andreucci je klasa za sebe!
Ne znam kako bi mi ljestvica išla. Znam samo da bi na samom dnu bio Donatelli.
Jedini crtač stare garde koji bi mi možda ušao u top10. Šije Torriccellija i Ferrija za klasu, Pepea i Bignottija za dvije.
Donatelli?
Oke, još te kužim kad stavljaš Cassarove na vrh... kao imaš poseban ukus... ali reći da je Donatelli bolji od Pepea, Torricellija... Ferrija!!? to je već neukus...
Ne znam kako bi mi ljestvica išla. Znam samo da bi na samom dnu bio Donatelli.
Jedini crtač stare garde koji bi mi možda ušao u top10. Šije Torriccellija i Ferrija za klasu, Pepea i Bignottija za dvije.
Donatelli?
Oke, još te kužim kad stavljaš Cassarove na vrh... kao imaš poseban ukus... ali reći da je Donatelli bolji od Pepea, Torricellija... Ferrija!!? to je već neukus...
Dobro, Cassarovi vrh, više nekakav prosjek, samo nisu mi loši kako svi ostali ističu. A kad se već analiziramo (bez uvrede naravno) ti si mi jedan od onih koji jesu modernisti, ali obožavaju Ferrija jer je, eto, on stvorio Zagora, a ne vole Donatellija jer je tradicionalniji crtač, anije poput Ferrija zadužan za sam lik.
Donatelli jest majstor.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Donatelli je majstor, tek sa pojavom novih crtača sam uvidio koliko je ustvari bio dobar. Žao mi je što nas je Pepe napustio u zenitu karijere, obožavam njegov crtež.
I meni je Tonkimo prokletstvo onomad bila kult epizoda, a procitao sam je opet prije 2 godine i nije puno izgubila od pocetne drazi. I dalje ostaje veliki zal za majstorom Pepeom, tehnicki je bio savrsen!
Meni je ta epizoda bila prva koju sam osobno kupio na kiosku, prije toga sam čitao samo posuđene. A kraj priče u Hogalovoj magiji sam čekao kao na iglama.
Meni je ta epizoda bila prva koju sam osobno kupio na kiosku, prije toga sam čitao samo posuđene. A kraj priče u Hogalovoj magiji sam čekao kao na iglama.
Također sam jedva čekao kraj! A moj prvi Zagor koji sam osobno kupio mislim da je bio ZS 796 Ukleta zemlja, kakav je to početak bio!