forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Rasprave o Zagorovim crtačima
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 25/06/2014 : 14:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:
Originally posted by Tintilinic

quote:
Originally posted by ike666

Neka Verni crta što više stripova, jer bi mu naslovnice oduzimale previše vremena. Ionako se prerijetko pojavljuje u redovnoj seriji, a on bi trebaao biti stožerni crtač Zagora koji crta najviše i najvažnije epizode, kao Ferri nekada.
Naslovnice - Nuccio, jer bi kvalitetno nastavio Ferrijev masterpiece

Da, i ja se slažem da Verni treba crtati najvažnije epizode sa najpoznatijim likovima. Hvala bogu da crta Mortimera. Meni je osobno žao što nije crtao "Krv Mohawka".

Bolje bi legao na vampirskoj priči

E to sam se često pitao. Treći vampir mi ne djeluje privlačno kao onaj prvi. Prvi je maestralan, drugi opet nekako drukčiji od prvog što mi je čudno s obzirom da ga je crtao Ferri. I sad me baš zanima kako bi izgledao Vernijev vampir, da bar samo nacrta jednu sliku.
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 25/06/2014 : 15:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Meni je drugi super...
Mada prvi je najbolji!

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 25/06/2014 : 15:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor i Ogi

Meni je drugi super...
Mada prvi je najbolji!

Drugi i je dobar, samo je drukčiji od prvog koji je odrađen gospodski.
Meni je čudno samo to što se ipak razlikuje od prvog budući da ih crta isti crtač.

Edited by - Tintilinic on 25/06/2014 15:28:49
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 25/06/2014 : 16:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

quote:
Originally posted by Zagor i Ogi

Meni je drugi super...
Mada prvi je najbolji!

Drugi i je dobar, samo je drukčiji od prvog koji je odrađen gospodski.
Meni je čudno samo to što se ipak razlikuje od prvog budući da ih crta isti crtač.

Po cemu se razlikije?

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 25/06/2014 : 16:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Za mene nije isti...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/06/2014 : 19:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Što kažete na Della Monicu?

Rauch/Della Monica - "Vampiri"
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/06/2014 : 19:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
A evo i Venturija...

Mignacco/Venturi - "Osveta Smirnoffa"
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 25/06/2014 : 20:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Della Monica maestralan!

Venturi donatellijevski.

Može malo više informacija o ovim Vampirima (Rauch/DM)? O čemu se tu radi? Kad izlazi? Povratak Rakosija ili nešto drugo?

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 25/06/2014 : 20:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Della Monika razbija.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7856 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 25/06/2014 : 20:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Mignaccu dali da piše Smirnoffa?
A u stvari ne zna se što je gore, on ili Bure...
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 25/06/2014 : 21:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Della Monica standardno dobar za mene, ali ipak ne u rangu Ferrija i Vernija. Nadam se da ta epizoda koju rade R/DM nije o povratku Rakosija.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 25/06/2014 : 21:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Može malo više informacija o ovim Vampirima (Rauch/DM)? O čemu se tu radi? Kad izlazi? Povratak Rakosija ili nešto drugo?

Izlazi za koju godinu u redovnoj seriji... povratak Rakosija i Ylenije.
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 25/06/2014 : 21:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Della Monica vrhunski!
Venturi odličan, sutra ga čekam na kiosku ;-)

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/06/2014 : 21:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
A hvala više Bogu da su se sjetili Smirnoffe. Na kraju priče Zagor obećava Indijancima da će se ubrzo vratiti i srediti stvar, a on se vraća nakon pol stoljeća.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7142 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/06/2014 : 21:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Della Monika razbija.

A i Venturi je odlican, ima onog starog smeka.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 25/06/2014 : 21:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
I zašto brige za crtačima... Monica i Venturi fantastični...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/06/2014 : 01:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Venturi mi se sve vise i vise svidja po ovim tablama koje vidjam na forumu, polako se probija u top 5 trenutno najboljih aktivnih crtaca.

Della Monica mi je standardno odlican, meni je njegov najbolji rad bio u maxiju ,,Marinci" tu je pokidao! Nadam se samo da nece Rauch sjebati pricu, Ylenia mi se nikako ne svidja kao lik, ali Rakosi idalje ima mnogo potencijala, nadam se da nece nastaviti stopama Bosselija i sa onim trabunjanjima o dalekom rodjaku Korasiju itd.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 26/06/2014 : 03:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Della Monica mi je standardno odlican, meni je njegov najbolji rad bio u maxiju ,,Marinci" tu je pokidao! Nadam se samo da nece Rauch sjebati pricu, Ylenia mi se nikako ne svidja kao lik, ali Rakosi idalje ima mnogo potencijala, nadam se da nece nastaviti stopama Bosselija i sa onim trabunjanjima o dalekom rodjaku Korasiju itd.

I ja se bojim da će Rauch zeznuti stvar. Doslovno je prekopirao zadnji susret Ylenije sa Zagorom. Treba staviti samog Rakosija u priču bez drugih likova kao u prva dva dijela.

Edited by - Tintilinic on 26/06/2014 04:36:56
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 26/06/2014 : 09:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Ylenija je promašeni lik 100%, treba ju ukinuti a ne dalje daviti s njom

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10904 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/06/2014 : 09:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Monica razvalio
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 26/06/2014 : 10:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Della Monica stalno dobar,ali me j Venturi iznenadio sa super crtezom!

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/06/2014 : 11:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ilenija je 2 puta zanimljivija od Rakosija. Jedino je ovaj poslednji susret Rauch losije uradio, ali zato prva 2 pojavljivanja kidaju. Kakav crni Rakosi, on je vec upropasten, trebao je biti mnogo opasniji i lukaviji, da bi privukao paznju. Dajte ljudi, pa i ja se sa sjetom sjecam Kastelijeve price kad sam bio osnovac, ali zar je moguce da vam je to i danas zanimljivije od Boselijevih epopeja?

@on topic :)

Dela Monika je skoro pa uvijek sjajan na tim tablama za promovisanje. Sreca pa Teksova ekipa nije i njega makla sa Zagora, ali se ne bih cudio i da to urade, svakako je vec crtao Teksa. Venturi mi se cini kao osvjezenje, dovoljno retro da se svidi i staroj gardi, ali ni blizu dosadan kao Verni.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 26/06/2014 : 14:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ilenija je 2 puta zanimljivija od Rakosija. Jedino je ovaj poslednji susret Rauch losije uradio, ali zato prva 2 pojavljivanja kidaju. Kakav crni Rakosi, on je vec upropasten, trebao je biti mnogo opasniji i lukaviji, da bi privukao paznju. Dajte ljudi, pa i ja se sa sjetom sjecam Kastelijeve price kad sam bio osnovac, ali zar je moguce da vam je to i danas zanimljivije od Boselijevih epopeja?

Nikako ne mogu da svarim ono sto je Bosseli uradio sa trecim pojavljivanjem Rakosija i Kandraxa i sa ubacivanjem Ilenije u celu tu pricu sa Rakosijem, dok je Helingenov povratak dosta dobro uradio iako mislim da Helingen nije trebalo da se vraca posle Demona Ludila.

Bosseli mi bas lezi u ovim Odisejama po Severnoj Americi, Africi i sa pricama o drevnim civilizacijama Atlantida i Mu i sa Mari Lavo, ali za povratke starih Nolittinih neprijatelja nikako nije!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/06/2014 : 14:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
A, cekaj, sta ti se tu tacno ne svidja? Zar tebi vise lezi Nolitin stil, gdje se Rakosi oslanja na 2 madjarska cigana i to je to... 21. vijek tece, treba da uradi nesto u fazonu Underworlda, ubaci ko zna kakve jos grdosine u pricu, a ne neki naivni obracun Zagora i Rakosija. I Boseli je zeznuo trecu epizodu svoje verzije Rakosija, u prve 2 je sve kako treba. Vjerovatno mu nisu dali da siri pricu koliko je potrebno. Vidicemo sta je Rauch smislio za 4. susret.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/06/2014 : 14:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

To je to.

Treći Vampir je definitivno najbolji vampir i jedan od najjačih Zagora, baš zbog toga što je Rakosi postavljen tamo gdje mu je i mjesto danas... u pozadinu... tamo mi je najjači i tamo najbolje funkcionira. Močan gospodar sjena, koji kontrolira iz pozadine. Nije on pješak, da se tuče sa Zagorom po močvarama Darkwooda u svakom kadru. Za to su poslužili vukodlaci i Ylenia.
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000