Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
zlatan bihac
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Tonto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8768 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/06/2015 : 12:52:36
|
Barcelona bolja i zasluženo je pobijedila, imam osjećaj da su utakmicu trebali i prije riješiti... Penal je po meni trebao biti, da su uloge bile obrnute siguran sam da bi ga svirao, možda bi i koji kartončić pao...al dobro, to je nogomet i to tako ide, jači i popularniji redovno su i privilegirani. Talijani su dugo vremena uživali te privilegije, sad neki drugi vjetrovi u druga jedra pušu... Slažem se i za Vidala, odma bi mu ja odlipija žuti i ne bi on meni dočekao kraj utakmice, a tko priča o penalu za barcelonu zbog one ruke taj o nogometu nema, ono baš, blaaaaaaaage veze.
Čestitke supermarku, znam da mu ovo dođe nešto ko rođenje djeteta.![](icon_smile_tongue.gif) |
The less I have the more I am a happy man |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/06/2015 : 13:25:27
|
Steta sto se utakmica na onakav nacin zavrsila. Barca bi ionako dobila, nije im bio potreban poklon zbog nedosudjenog penala. Taj potez im vise steti nego sto koristi. |
|
Caleb
Advanced Member
![](AvatarUpload/looney-toons-bugs-bunny-100x100(1).jpg)
Greece
16485 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/06/2015 : 13:34:23
|
quote: Originally posted by Tonto
Slažem se i za Vidala, odma bi mu ja odlipija žuti i ne bi on meni dočekao kraj utakmice, a tko priča o penalu za barcelonu zbog one ruke taj o nogometu nema, ono baš, blaaaaaaaage veze.
S ovin je sve rečeno. Penal za Barcu ni u ludilu. S druge strane za Juve penal više nije nego je, a Vidal je ima puno sriće šta je završija utakmicu. Sve skupa, ka Juventin ne osjećan se pokradeno. Nakon utakmice u kojoj je vratar najbolji igrač ekipe, a Buffon je stvarno čudo toga poskida, nema smisla pričat o jednoj dvojbenoj odluci. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8768 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/06/2015 : 14:06:16
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Tonto
Slažem se i za Vidala, odma bi mu ja odlipija žuti i ne bi on meni dočekao kraj utakmice, a tko priča o penalu za barcelonu zbog one ruke taj o nogometu nema, ono baš, blaaaaaaaage veze.
S ovin je sve rečeno. Penal za Barcu ni u ludilu. S druge strane za Juve penal više nije nego je, a Vidal je ima puno sriće šta je završija utakmicu. Sve skupa, ka Juventin ne osjećan se pokradeno. Nakon utakmice u kojoj je vratar najbolji igrač ekipe, a Buffon je stvarno čudo toga poskida, nema smisla pričat o jednoj dvojbenoj odluci.
Ma onako na prvu sam odma rekao da je li-la. Stvar onog glupog sudačkog uvjerenja koje uglavnom ide na ruku velikima i štiti samo suce . Ja bi ga u tom trenutku sigurno svirao, ovako kad se pogleda snimka možda i ne bi. Jel ko gleda beusana, šta reče soko okolovo? |
The less I have the more I am a happy man |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dr strangelove
Advanced Member
![](AvatarUpload/donnie(1).jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 07/06/2015 : 14:19:37
|
Beusan je rekao da bi odmah sudio povlačenje juveovog igrača pa do prekršaja za penal ne bi ni došlo. I da onda nitko ne bi pričao o nedosuđenom penalu. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
Edited by - dr strangelove on 07/06/2015 14:20:08 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17182 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 09/06/2015 : 19:00:53
|
Nakon što su dva njegova pogotka uvrštena među pet najljepših ove sezone, Ivan Rakitić zaslužio je i mjesto među 18 najboljih igrača u Ligi prvaka. Uefina Tehnička komisija u utorak je izabrala najljepše ovosezonske golove u elitnom europskom natjecanju, a nedugo potom objavila je i najbolju momčad sezone. Prema mišljenju Jean Francoisa Domerguea, Ioana Lupescua, Ginesa Melendeza, Mixua Paatelainena i Thomasa Schaafa, idealnu momčad sezone čini deset igrača Barcelone, pet igrača Juventusa, dva Real Madrida i jedan Chelseaja. Najbolji su vratari Ter Stegen i Buffon, a obranu čine Ivanović, Chiellini, Alba, Pique i Mascherano. Novo je veliko priznanje zaradio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, kojemu društvo u veznom redu rade suigrači Iniesta i Busquets, suparnici iz finala Pirlo i Marchisio te Kroos. Napadačka su petorka Messi, Suarez, Neymar, Morata i Ronaldo. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|