Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25687 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/05/2015 : 22:49:32
|
Boateng kao da ga je neko snajperom sa tribina pogodio. :) Ruku na srce, trebalo je biti 2:0 već u prvom poluvremenu, ali ovako je još bolje ispalo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25687 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/05/2015 : 22:51:11
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Jerry Krause
Dotad je Messi, a ne Boateng jeo travu od svoje frustracije.
Messi je dotad imao 9 uspjesnih driblinga Za usporedbu, 90% nogometasa to ne ostvari nikad u karijeri, toliki broj driblinga na tekmi
Upravo tako. Više puta ih je tako izlomio, kao na malom fudbalu. Ne razumem zašto JK misli da je bio isfrustriran? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
solar
Moderator
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31452 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 07/05/2015 : 07:26:30
|
Ovakvu Barcu nema tko zaustaviti, ove sezone je liga prvaka Barcina! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8773 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/05/2015 : 11:03:34
|
quote: Originally posted by tex2
Ovakvu Barcu nema tko zaustaviti, ove sezone je liga prvaka Barcina!
Tako su govorili i prije onog finala s milanom ...ako sam ista naucio onda je to da su prognoze u ligi prvaka jako nezahvalne. |
The less I have the more I am a happy man |
|
Tonto
Advanced Member
8773 Posts
Posted - 07/05/2015 : 11:13:59
|
Inace nakon dugo,dugo godina moje su simpatije bile na strani barce. Naravno razlog je bio isti zbog kojeg ih i nisam podnosio, a sjedio je na protivnickoj klupi. Sada je to barca koja igra nogomet,a ne davi loptu i moj mozak.
Iako mi je, ruku na srce, malo i zao bayerna i volio bi vidjeti kako bi to izgledalo da nisu izmasakrirani ozljedama. Bez riberya i robena to je ko barca bez mesija i suareza. |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31452 Posts
Posted - 07/05/2015 : 11:20:30
|
Isto bi to izgledalo i sa ozljeđenim Bayernovcima, e da se susretnu ova Barca i Heynckesov Bayern to bi bilo zanimljivo! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31452 Posts
Posted - 07/05/2015 : 11:22:39
|
Sjećam se tog, istina i slažem se u potpunosti tu su prognoze nezahvalne, draž nogometa i je u nepredvidljivosti, svatko može imati svoj dan i eto slave, ali realno gledajući Barca djeluje nazaustavljivo!
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by tex2
Ovakvu Barcu nema tko zaustaviti, ove sezone je liga prvaka Barcina!
Tako su govorili i prije onog finala s milanom ...ako sam ista naucio onda je to da su prognoze u ligi prvaka jako nezahvalne.
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19785 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/05/2015 : 21:21:47
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ljudi, zasto ne podnosite Real? Je li zbog Ronalda ili jer volite Barcelonu? :D
Jel' moguće ne podnositi niti Real niti Barcu? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/05/2015 : 22:41:55
|
U 2. poluvremenu se Barcelona povukla (ciljano ili ne) i to je Bayern iskoristio za častan oproštaj od ove sezone.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8773 Posts
Posted - 13/05/2015 : 12:26:05
|
Prije ovog polufinala moje su simpatije bile na strani Barcelone prije svega jer ne podnosim Guardiolu, odnosno njegov ubi bože naporan nogomet. Probao sam navijati za barcu, ali nakon 15 min sinoć shvatio sam da to ne ide. Ako je u redu hejtati onda hejtam Barcelonu. Jordi alba je najveće smeće koje je ikad hodalo (padalo) terenima. Neymar odma do njega, kaska samo malo, Dani alves isto, na Busquetsa i Pedra ne treba trošiti rijeći ta je gamad davno detektirana. Žalosno, ali (čast izuzecima)u ovoj ekipi Suarez je najnormalnija osoba. Ova ekipa za mene je najgrozomornija nakupina govnjara koja se ikad našla na okupu. Ako u finalu budu išli na Juve nadam se da će im se ponovit Milan, a ako bude Real nadam se da će ih tako brutalno silovati da jedino riješenje bude gašenje kluba.
Ovaj hejterski post, naravno, samo je moj apslutno subjektivni doživljaj ove preseratorske ekipe. Supermarče nemoj se pjeniti i skakati, morao sam se ispuhati.![](icon_smile_wink.gif) |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7777 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 13/05/2015 : 13:00:26
|
Prije ovog polufinala moje su simpatije bile na strani Barcelone prije svega jer ne podnosim Guardiolu, odnosno njegov ubi bože naporan nogomet. Probao sam navijati za barcu, ali nakon 15 min sinoć shvatio sam da to ne ide. Ako je u redu hejtati onda hejtam Barcelonu. Jordi alba je najveće smeće koje je ikad hodalo (padalo) terenima. Neymar odma do njega, kaska samo malo, Dani alves isto, na Busquetsa i Pedra ne treba trošiti rijeći ta je gamad davno detektirana. Žalosno, ali (čast izuzecima)u ovoj ekipi Suarez je najnormalnija osoba. Ova ekipa za mene je najgrozomornija nakupina govnjara koja se ikad našla na okupu. Ako u finalu budu išli na Juve nadam se da će im se ponovit Milan, a ako bude Real nadam se da će ih tako brutalno silovati da jedino riješenje bude gašenje kluba.
Ovaj hejterski post, naravno, samo je moj apslutno subjektivni doživljaj ove preseratorske ekipe. Supermarče nemoj se pjeniti i skakati, morao sam se ispuhati.![](icon_smile_wink.gif)
znam za jednog iz reala koji pada čim se približi 16-ercu a često i van njega, navodno slovi za najspremnijeg igrača današnjice a ustvari je najveći simulator koji je hodao ikad nogometnim terenima... |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19785 Posts
Posted - 13/05/2015 : 15:21:55
|
Nemojte se naljutiti, ali meni je smiješno da se osoba iz Zadra svađa s osobom iz Bihaća oko Madrida i Barcelone.![](icon_smile_big.gif) |
|
Edited by - tinton on 13/05/2015 16:04:08 |
|
Tonto
Advanced Member
8773 Posts
Posted - 13/05/2015 : 16:16:26
|
quote: Originally posted by tinton
Nemojte se naljutiti, ali meni je smiješno da se osoba iz Zadra svaša s osobom iz Bihaća oko Madrida i Barcelone.![](icon_smile_big.gif)
Nije to svađa, tintone, bar ne s moje s strane. To je rasprava. Uostalom uz nogomet se pije piva, galami, psuje, prepucava i raspravlja... ćemu inače gledanje tog sporta.![](icon_smile_big.gif)
Zlatane, ovo što ću napisati je naravno opet samo moj dojam. Istina je da je Ronaldo veliki simulator i glumac, ali sve što on radi jeste iznuđivanje faulova u opasnoj zoni i penala... Ne pravi grimase kod da su mu pobili familiju, ne pada na svojo polovici terena (jer od toga nema koristi), ne odskoći tri metra držeći se za lice kad ga neko pikne po ramenu, ne pravi se mrtav, ne glumi ozljedu... i što je najvažnije nisam baš ni primjetio da nešto pretjerano traži kartone za protivnike. Barcelonini igrači mašu rukom tražeći karton još u svlačionici. Ne, kod njega je to više "ako prodje... prodje". Više je časti u njegovoj glumi nego u tri minute života Jordija Albe.
...bar ja to tako vidim.![](icon_smile_wink.gif)
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19785 Posts
Posted - 13/05/2015 : 16:24:33
|
quote: Originally posted by tinton
Nemojte se naljutiti, ali meni je smiješno da se osoba iz Zadra svaša s osobom iz Bihaća oko Madrida i Barcelone.![](icon_smile_big.gif)
Nije to svađa, tintone, bar ne s moje s strane. To je rasprava. Uostalom uz nogomet se pije piva, galami, psuje, prepucava i raspravlja... ćemu inače gledanje tog sporta.![](icon_smile_big.gif)
Svađa, rasprava - potato, potejto.![](icon_smile_cool.gif)
Nemam ništa ja protiv tih čari nogometa koje si naveo, ali galamite bar oko Zadra i Jedinstva iz Bihaća.![](icon_smile_big.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|