Author |
Topic |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 26/06/2014 : 20:57:07
|
NE ide to tako majstore... Vidim da si uzimao linkove s googla, a to ti baš i ne radi. Možeš linkove za naslovnice povući s naslovnog sajta. I prvo izvježbaj u Test podforumu da vidiš kako se to radi. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 26/06/2014 : 21:00:02
|
quote: Originally posted by DeeCay
NE ide to tako majstore... Vidim da si uzimao linkove s googla, a to ti baš i ne radi. Možeš linkove za naslovnice povući s naslovnog sajta. I prvo izvježbaj u Test podforumu da vidiš kako se to radi.
Eh dobro da je tu DeeCay da mi pojasni, ok onda tako, znači direktno sa sajta to kopiram link pa postavim... |
|
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik
Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
Posted - 26/06/2014 : 21:04:33
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
quote: Originally posted by DeeCay
NE ide to tako majstore... Vidim da si uzimao linkove s googla, a to ti baš i ne radi. Možeš linkove za naslovnice povući s naslovnog sajta. I prvo izvježbaj u Test podforumu da vidiš kako se to radi.
Eh dobro da je tu DeeCay da mi pojasni, ok onda tako, znači direktno sa sajta to kopiram link pa postavim...
ne trebaš ić direktno na sajt...
ako tražiš na google searchu pod 'images' možeš kliknuti na sliku pa otić na 'view image'
taj link (onaj koji ti se nakon svega pojavi u address baru) možeš copy pasteat al ga moraš stavit u img tagove
|
http://matanovogumno.blogspot.com |
Edited by - Mali_Mate on 26/06/2014 21:06:40 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/06/2014 : 21:21:11
|
jebeš linkove....zamisao i namjera je odlična....po mome izboru strip mjeseca je novi kolor fest o Fišlegu...bez konkurencije... bravo Ludens! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 26/06/2014 : 22:24:48
|
Mos ti sinko stavljat sa slikama ili bez slika,ali Kapetan Miki je strip mjeseca i kad izlazi i kad ne izlazi.Cast Telleru,ali Kit se puno mijenjao i prodavao svoje ja,a Miki je uvik bio i ostao isti. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/06/2014 : 23:04:41
|
quote: Originally posted by roby05
Mos ti sinko stavljat sa slikama ili bez slika,ali Kapetan Miki je strip mjeseca i kad izlazi i kad ne izlazi.Cast Telleru,ali Kit se puno mijenjao i prodavao svoje ja,a Miki je uvik bio i ostao isti.
istina živa, ovaj zadnji Kalavera i Miki je strip savršenstvo... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/06/2014 : 23:06:44
|
Wolf, prvo odi u test topic pa se tamo izvježbaj, a drugo smanji potpis u dva reda |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/06/2014 : 03:17:59
|
Wolf, podsjecas me na jednog clana, mislim da mu je nick bio lastsioux ili sta ja znam (avatar slican tvome), isto tako je poceo sa nekim mjesecnim izvjestajima, kobejagi on ce vodit racuna o ovom i onom, ja mu odmah rek'o da nema sanse da ce mu topici trajat duze od par mjeseci, stavise htjeo je neke od nas da mu pomazemo u odrzavanju topica. Jebivjetar neki, ocito. Ovo je bilo prije godinu i po, odprilike.
Posle mjesec i po, ni traga ni glasa o njemu.
(nemoj me pogresno shvatit, ne kazem da si i ti jebivjetar, ali interesuje me koliko ces i ti dugo trajat ovdje dok ti sve ovo ne dosadi)
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 27/06/2014 : 08:14:47
|
quote: Originally posted by acestroke
Wolf, podsjecas me na jednog clana, mislim da mu je nick bio lastsioux ili sta ja znam (avatar slican tvome), isto tako je poceo sa nekim mjesecnim izvjestajima, kobejagi on ce vodit racuna o ovom i onom, ja mu odmah rek'o da nema sanse da ce mu topici trajat duze od par mjeseci, stavise htjeo je neke od nas da mu pomazemo u odrzavanju topica. Jebivjetar neki, ocito. Ovo je bilo prije godinu i po, odprilike.
(nemoj me pogresno shvatit, ne kazem da si i ti jebivjetar, ali interesuje me koliko ces i ti dugo trajat ovdje dok ti sve ovo ne dosadi)
Svaka ti na mestu. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 27/06/2014 : 09:30:11
|
quote: Originally posted by acestroke mislim da mu je nick bio lastsioux ili sta ja znam, isto tako je poceo sa nekim mjesecnim izvjestajima, kobejagi on ce vodit racuna o ovom i onom, Jebivjetar neki, ocito. Posle mjesec i po, ni traga ni glasa o njemu.
Možda je otišao za svojim vjetrom. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 27/06/2014 : 14:43:10
|
Jedno vrlo dobro pitanje Pa, nisam siguran hoćel mi ovo dosaditi kada sam napokon uspio da naučim kako da stavljam slike (HVALA PIJANI PATAK ) ali mislim da smo različiti ja i taj član po tome što sam ja tvrdoglaviji pa mi ovo neće dojaditi. Inaće, kada god neki SBE strip dođe ja ću ga ovdje fino lijepo da postavim i to je to... Znači ni traga ni glasa od njega? Da nije otišao u vojsku? Ili da ga nisu kindapovali Akronijanci? |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/06/2014 : 15:17:26
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Jedno vrlo dobro pitanje Pa, nisam siguran hoćel mi ovo dosaditi kada sam napokon uspio da naučim kako da stavljam slike (HVALA PIJANI PATAK ) ali mislim da smo različiti ja i taj član po tome što sam ja tvrdoglaviji pa mi ovo neće dojaditi. Inaće, kada god neki SBE strip dođe ja ću ga ovdje fino lijepo da postavim i to je to... Znači ni traga ni glasa od njega? Da nije otišao u vojsku? Ili da ga nisu kindapovali Akronijanci?
Zatvaram ovaj jer si otvorio onaj drugi |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
|
Topic |
|