Author |
Topic  |
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/06/2014 : 21:39:36
|
Dakle, treće upozorenje:Od sada, svatko tko na bilo koji način spomene politiku u ovom topicu, biti će udaljen sa foruma.
Pa vi vidite. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 29/06/2014 : 21:40:13
|
quote: Originally posted by alanford
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by velka031
Mislim da bi ovaj topic odmah trebao da ide pod lock... Svi znamo kakve pjesme pravi... Veliki nacista!
Aj reci jednu nacisticku pjesmu??
Joj Rahazlame, ne pravi on nacisticke pjesme, samo pjeva neke koje su drugi "skladali"... Ili je pjevao, znam da je u Osijeku 2004. pjevao Jasenovac i Gradisku Staru, a to je nacisticka pjesma, ne?
Uglavnom, nisam ključao topic jer mislim damožemo bez politike. ALi ako ne budemo mogli - ide kljui udaljavanje onih koji ne poštuju pravila.
Ne raspravljajte o politici.
Ja sam napisao gore da me zanima samo i iskljucivo glazba politika ne,haha da je njegova glazba dno dna nebi bio daleko najbolji hrvatski pjevac,inace pjesma cavoglave je bila pjesma koja je dizala moral hrvatskim braniteljima za vrijeme rata!
Najobicniji ratni profiter, i nista drugo... Kao i svi ostali koji su za vrijeme rata snimali takve pjesme...
A sta ces jbg |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:41:43
|
Ajde, vjerovati ću da nisi vidio moj post jer si svoj napisao ni minutu poslije. Ali to više neće paliti. |
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 29/06/2014 : 21:42:38
|
Mislim da bi ovaj topic odmah trebao da ide pod lock... Svi znamo kakve pjesme pravi... Veliki nacista!
Joj Rahazlame, ne pravi on nacisticke pjesme, samo pjeva neke koje su drugi "skladali"... Ili je pjevao, znam da je u Osijeku 2004. pjevao Jasenovac i Gradisku Staru, a to je nacisticka pjesma, ne?
Uglavnom, nisam ključao topic jer mislim damožemo bez politike. ALi ako ne budemo mogli - ide kljui udaljavanje onih koji ne poštuju pravila.
Ne raspravljajte o politici.
Ja sam napisao gore da me zanima samo i iskljucivo glazba politika ne,haha da je njegova glazba dno dna nebi bio daleko najbolji hrvatski pjevac,inace pjesma cavoglave je bila pjesma koja je dizala moral hrvatskim braniteljima za vrijeme rata!
Najobicniji ratni profiter, i nista drugo... Kao i svi ostali koji su za vrijeme rata snimali takve pjesme...
Ne pričaj gluposti. U komercijalne vode se upustio kad je rat već završio. A podsjećam da je i sud utvrdio da nije utajio nikakav porez.
Ovdje malo tko komentira samu glazbu, u biti komentira se njega kao osobu i automatizmom se pljuje po glazbi. Ja recimo osobno nemam ništa protiv Jelene Rozge, ali njezinu glazbu (ako se to uopće smatra glazbom) ne podnosim. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:45:01
|
Dakle, treće upozorenje:Od sada, svatko tko na bilo koji način spomene politiku u ovom topicu, biti će udaljen sa foruma.
Pa vi vidite.
E mladjo ocito je da ti nevolis thompsona pa trazis bilo koj razlog da kljucas topic,pa ko spominje politiku nemoj mi kljucat topoc makni one koji spominju politiku  |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:45:08
|
quote: Originally posted by ŠAŠ
quote: Originally posted by wolf
Neusporedivo bolje pjesme od kojekakvih Rozgi, Severina i sličnog šunda. Pjesme koje imaju dušu.
kakve su to pjesme koje imaju dušu,de mal pojasni
A što da ti pojasnim? Eto, pjesme koje imaju nešto u sebi, tako doživljavam i Oliverove. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 29/06/2014 : 21:47:47
|
Što se tiče Thomsonove glazbe, smatram da je ona dno dna. Sjećam se kao klinac, kad su se pojavile Čavoglave, stari je skoro pao sa kreveta od smijeha."Vidi ovog krezubog kak se krevelji, ahahahaha." :D:D Ali ja sam uz starog odrastao na Simonu i Garfunkleu, Creedensima, Eaglesima, Led Zepellinu, Pro artama...I danas ih slušam naravno, makar su osamdesete ipak prioritet A ova seljačija je samo dokaz da je glazba otišla kvragu
Inače, ovdje možete komentirati isključivo glazbu.
Manite se politike.
Pa prvi se ti toga ne držiš.Kakve veze ima šta je bio krezub sa njegovim pjesmama?I ne bih se baš složija da je njegova glazba seljačija iako ima i nje umiksane sa rokom.Uostalom Bijelo Dugme i slični su imal iisti koncept-Pastirski rok. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:52:30
|
quote: Originally posted by jaki
Što se tiče Thomsonove glazbe, smatram da je ona dno dna. Sjećam se kao klinac, kad su se pojavile Čavoglave, stari je skoro pao sa kreveta od smijeha."Vidi ovog krezubog kak se krevelji, ahahahaha." :D:D Ali ja sam uz starog odrastao na Simonu i Garfunkleu, Creedensima, Eaglesima, Led Zepellinu, Pro artama...I danas ih slušam naravno, makar su osamdesete ipak prioritet A ova seljačija je samo dokaz da je glazba otišla kvragu
Inače, ovdje možete komentirati isključivo glazbu.
Manite se politike.
Pa prvi se ti toga ne držiš.Kakve veze ima šta je bio krezub sa njegovim pjesmama?I ne bih se baš složija da je njegova glazba seljačija iako ima i nje umiksane sa rokom.Uostalom Bijelo Dugme i slični su imal iisti koncept-Pastirski rok.
Naravno da thompsonova glazba nije seljacija,ima stvarno odlicnih pjesma al sumnjam da mladjo za vise od 3 pjesme al zato zna da su njegove pjesme dno dna  |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 29/06/2014 : 21:53:30
|
Najobicniji ratni profiter, i nista drugo... Kao i svi ostali koji su za vrijeme rata snimali takve pjesme... [/quote] Je li ratni profiter pekar koji peče i prodaje kruh za vrijeme rata?Pa i on je profitirao.A zar nije normalno da u vrijeme rata glazbenici prave domoljubne pjesme s kojim podižu moral borcima i civilima?ili bi rat trebao biti nešto što se tiće samo vojske a svi ostali da se ponašaju kao da se ništa ne događa?U to vrijeme(91 godine)svi su se hrvatski glazbenici pridružili u obrani hrvatske stvarajući pjesme a to im je bilo i bolje nego da su na prvoj crti.A na prvoj je bio i taj krezubi kako naš dićni moderator kaže.Pa ako su ovi ostali koje se sad ne proziva pravili domoljubne pjesme zašto to ne bi mogao i krezubi?On se bar borio direktno neko vrijeme(u najgore vrijeme). |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:55:16
|
Je li ratni profiter pekar koji peče i prodaje kruh za vrijeme rata?Pa i on je profitirao.A zar nije normalno da u vrijeme rata glazbenici prave domoljubne pjesme s kojim podižu moral borcima i civilima?ili bi rat trebao biti nešto što se tiće samo vojske a svi ostali da se ponašaju kao da se ništa ne događa?U to vrijeme(91 godine)svi su se hrvatski glazbenici pridružili u obrani hrvatske stvarajući pjesme a to im je bilo i bolje nego da su na prvoj crti.A na prvoj je bio i taj krezubi kako naš dićni moderator kaže.Pa ako su ovi ostali koje se sad ne proziva pravili domoljubne pjesme zašto to ne bi mogao i krezubi?On se bar borio direktno neko vrijeme(u najgore vrijeme). [/quote]
Jaki udaljen si s foruma.
Ima još netko želju pisati političke postove? |
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:55:57
|
Je li ratni profiter pekar koji peče i prodaje kruh za vrijeme rata?Pa i on je profitirao.A zar nije normalno da u vrijeme rata glazbenici prave domoljubne pjesme s kojim podižu moral borcima i civilima?ili bi rat trebao biti nešto što se tiće samo vojske a svi ostali da se ponašaju kao da se ništa ne događa?U to vrijeme(91 godine)svi su se hrvatski glazbenici pridružili u obrani hrvatske stvarajući pjesme a to im je bilo i bolje nego da su na prvoj crti.A na prvoj je bio i taj krezubi kako naš dićni moderator kaže.Pa ako su ovi ostali koje se sad ne proziva pravili domoljubne pjesme zašto to ne bi mogao i krezubi?On se bar borio direktno neko vrijeme(u najgore vrijeme). [/quote]A ne ko neki bio xoma na sigurnom i smijo se spotu i prodavo pamet |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 21:56:19
|
Znaci bio si na koncertu??!!  
Sta bio, organizator  |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/06/2014 : 21:59:08
|
Je li ratni profiter pekar koji peče i prodaje kruh za vrijeme rata?Pa i on je profitirao.A zar nije normalno da u vrijeme rata glazbenici prave domoljubne pjesme s kojim podižu moral borcima i civilima?ili bi rat trebao biti nešto što se tiće samo vojske a svi ostali da se ponašaju kao da se ništa ne događa?U to vrijeme(91 godine)svi su se hrvatski glazbenici pridružili u obrani hrvatske stvarajući pjesme a to im je bilo i bolje nego da su na prvoj crti.A na prvoj je bio i taj krezubi kako naš dićni moderator kaže.Pa ako su ovi ostali koje se sad ne proziva pravili domoljubne pjesme zašto to ne bi mogao i krezubi?On se bar borio direktno neko vrijeme(u najgore vrijeme).
A ne ko neki bio xoma na sigurnom i smijo se spotu i prodavo pamet [/quote]
I nakon upozorenja politika? Ha ništa... |
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 21:59:25
|
Inace, slazem se s ovim sto sam gore procitao - izmedju Thompsona i Bijelog dugmeta u glazbenom izricaju gotovo da nema nikakve razlike, pogotovo nakon Bebeka, Dugme se srozalo do kraja... Thompson roka cobanski isto kao i oni! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/06/2014 : 22:02:22
|
Inace, slazem se s ovim sto sam gore procitao - izmedju Thompsona i Bijelog dugmeta u glazbenom izricaju gotovo da nema nikakve razlike, pogotovo nakon Bebeka, Dugme se srozalo do kraja... Thompson roka cobanski isto kao i oni!
Ha ne znam, meni su to ipak dva različita svijeta. Ako ništa drugo a ono zbog tekstova koji su kod Dugmeta bili na drastično višem nivou. |
|
 |
|
alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
Posted - 29/06/2014 : 22:09:44
|
Steta sto ne vodimo ovakve strastvene diskusije o Idolima, EKV-u, Sarlo Akrobati, Azri, Haustoru, Zabranjenom pusenju, Animatorima, Elektricnom Orgazmu, Elvisu j Kurtovicu(ma da ne nabrajam vise) Odnosno o ljudima sa nasih prostora koji su ustvari imali sta da kazu i o pravoj muzici... |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 29/06/2014 : 22:14:05
|
Steta sto ne vodimo ovakve strastvene diskusije o Idolima, EKV-u, Sarlo Akrobati, Azri, Haustoru, Zabranjenom pusenju, Animatorima, Elektricnom Orgazmu, Elvisu j Kurtovicu(ma da ne nabrajam vise) Odnosno o ljudima sa nasih prostora koji su ustvari imali sta da kazu i o pravoj muzici...
Pa tko te zadržava otvoriti topic o njima? |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13026 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 29/06/2014 : 22:26:34
|
meni je njegova najbolja pjesma 'zmija me za srce ugrizla' to je pravi, iskreni, ljubavni tekst, onako čobanski, ali mene je, eto, dirnuo, ovaj ugrizao i 'vjetre s dinare' je dobra a ostalo niti sam slušao, niti ću nešto sam, naravno, načuo u prolazu uostalom, njegov je izbor da pravi pjesme za isključivo jednu političku opciju jednog naroda i od toga dobro živi a kakav je kao čovjek dovoljno govori činjenica da ga nije sram pričati kako je novac za penthouse posudio od nekog iz latinske amerike nakon rasprodanih poljuda, maksimira, vrankvurta... |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 29/06/2014 : 22:30:41
|
Thompson je krajem 90-ih, kad se činilo da ratnička i nacionalna tematika u pjesmama više nisu zanimljive slušateljima, pokušao promijeniti smjer karijere, pa je počeo s nekakvim ljubavnim ljigama tipa "Grkinjo znaj".
Ali onda je tako dodatno izgubio publiku i zašao u slijepu ulicu, što je osobito bolno bilo financijski, pa se 2000. promijenila vlast te je skužio da se opet stvara zgodna podloga za pastirsko rockerske budnice i davorije nacionalnog predznaka, s mačem i pripadajućom ikonografijom.
I samo se vratio staroj oprobanoj matrici, genima kamenim, didu svome, crnim vranama i tako tome, pa se nametnuo kao domoljubna ikona na čijim su se koncertima raspojasavali svi, od Štimca do suca Lozine, i lova je počela pristizati u potocima.
A s lovom i penthouse, i pola milijuna za nepjevanje, i utaja poreza i sva blaga Božja...
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 29/06/2014 : 22:53:42
|
Thompson je car! Samo car može časnim sestrama podvaljivati uživanje u Metallici i Maidenima a da one toga nit nisu svjesne 
Glazbeno- sve je to odsvirano korektno. Tu se nema što zamjeriti. Pjesme i poruka- Do kraja rata je to sve imalo smisla, čak štoviše rekao bih da je "Čavoglave" (balkanski ManOwar:) bila nužna pjesma. Danas je to ništa drugo nego podilaženje najnižim strastima, kao što je rekao Tonto. Super mu je i ta manipulacija sa crno-bijelim. Prvo u ljude usadi strah od dušmanina,semafora, ovih onih itd a zatim nudi ponos i spasenje. I ljudi to sve popuše u istoj pjesmi! Kult!
|
Bok, kako si.
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11953 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/06/2014 : 08:28:15
|
Cudno da niko jos nije napravio topic za naseg najpopularnijeg pjevaca,sad je dobio porih za hit godine za pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svijetova' zanima me sta mislite o njemu al zanima me samo glazba,dakle dal radi kvalitetnu glazbu???
U ovom slučaju politika i glazba su neraskidivo povezani u jedno. Tako da je nemoguće raspravljati o ovom pjevaču bez konstantnog doticaja politike. Pa skoro sve pjesme mu imaju političku konotaciju. Popularnost mu je je čak prvenstveno bazirana na politici, tek sekundarno na glazbi. Samo postavljanje ovog topica je politički čin... Ako se ne može dozvoliti nesputana rasprava, možda je najbolje zaključati topic... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Topic  |
|