Lepa sećanja na ovaj strip...Sećam se pre skoro tri decenije kada je izašao nenadano brzo samo što se završila saga o Supermajku. Išao je ZS 762 Odmetnici čini mi se i onda ponovo Zagor. Jako dobra iako kratka pričica. Sada dolazi i Čuvena Opklada za strah ili kako već...
Au, kakva lijepa naslovnica, odlican strip, odlicni Toninelli i Ferri... Nakon njega ide nesto sto cekam vec jaaako dugo vremena, bravo Ludens sto ste dogurali do Opklade za strah! Picite samo dalje.
Au, kakva lijepa naslovnica, odlican strip, odlicni Toninelli i Ferri... Nakon njega ide nesto sto cekam vec jaaako dugo vremena, bravo Ludens sto ste dogurali do Opklade za strah! Picite samo dalje.
Jedan od rijetkih Extra Zagora koji me u zadnje vrijeme oduševio. Priča veoma podsjeća na Zagorove početke, prvih 50-ak brojeva, a i lijepo je vidjeti malo više trapere. Scenarij na vrhu, crtež fenomenalan, a da nije poslovično glupave Zagorove poze na naslovnici, i ona bi bila sjajna... Čak i pored mrtvaca u prvom planu.
sjećam se stara mi to kupila kad sam išao kod zubara...dugo nakon toga sam našao nastavak...
Necuuu u zubara dok mi ne kupis novog Zagora! To je feeling,novi strip i dodjes na trafiku,kupis,niko sretniji od tebe i to vec traje,traje...Kupljeno,procitano,arhivirano!
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Bemti, kad sam ovo kupio bila je subota popodne, jesen 1985., i upravo sam izišao iz muzičke škole gdje sam vježbao svirati klavir, koji sam u srednjoj dobio kao drugi instrument a nisam ga imao kod kuće. Imao sam 16 godina, dan je bio lijep jesenski i sjeo sam u park da u miru pročitam novog Zagora. Tada sam se već uvelike navukao na krimiće, na Trag, Agathu Christie, Simenona, Eda McBaina, Raymonda Chandlera, pa mi je ovakva whoduneit krimi-priča u Zagoru legla samo tako. I sjedim ja tako u parku, čitam i dumam tko bi mogao biti zagonetni ubojica i zašto ubija trapere. Ehhhhh....
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
da, korektno, izvorno, nema potrebe za izmjenom. no sljedeći je najavljen pod doslovnim prijevodom, i sad je to katastrofa. nadam se da će se promijeniti...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.