Pa dobro, i to zna biti bitno... Sigurno se mora dočarati naslovna kako bi privukla čitaoce, eto meni je naslovna privlačna tako da je moram uzeti Dok je ona prva sa "Digging Billom" onako slaba, druge su bolje...
Meni je naslovnica vrlo dobra, više me muči Laurenti, nemam ugodnih iskustava s njegovim crtežom, dapače stvara mi probavne smetnje... Kupovanje svake epizode smatram fanovskom podrškom, inače bih racionalno preskočio sve što crtaju Laurenti i Chiarolla.
da, laurenti nije ni blizu vudua, ali je ovo posve dobra priča. hebote nakon očajna bureta sve izgleda poput remek-djela, to znam, no ovo je dobro. iskombinirao je fino nekoliko filmova, bravo za raucha.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Meni je Laurenti ok, kao i Chiarolla..jedini koji me gnjave su Cassarovi i Mangiantini...a da i onaj Drkangelo ili što več.... sa tim da su zadnja dva znaju i potrudit, jedino Casarovi su užasno loši več ohoho vremena... a izpisan naslov POKOPANI UŽAS je baš dobro napravljen, ko da su slova več u fazi truljenja i razpadanja...domišljato za LČudens.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Meni je Laurenti ok, kao i Chiarolla..jedini koji me gnjave su Cassarovi i Mangiantini...a da i onaj Drkangelo ili što več.... sa tim da su zadnja dva znaju i potrudit, jedino Casarovi su užasno loši več ohoho vremena... a izpisan naslov POKOPANI UŽAS je baš dobro napravljen, ko da su slova več u fazi truljenja i razpadanja...domišljato za LČudens.
Laurenti je car, jedino sto nazalost ovdje nije na svojoj razini (OSVETA VUDU za mene je jedan od najbolje nacrtanih stripova uopće). No i ovakav je od tih silnih amatera tipa jajoglavi, kopirant statikus, manđo, drkaroš i sličnih... eonima ispred.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Laurenti je car, jedino sto nazalost ovdje nije na svojoj razini (OSVETA VUDU za mene je jedan od najbolje nacrtanih stripova uopće). No i ovakav je od tih silnih amatera tipa jajoglavi, kopirantstatikus, manđo, drkaroš i sličnih... eonima ispred.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Laurentijev crtež Zagora je nepodnošljivo odbojan... užas koji nažalost nije sahranjen već svako malo iskoči. Mangiantini je za njega doktor, a Vernija nije pristojno spominjati u istoj rečenici.