Author |
Topic  |
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/09/2014 : 14:02:59
|
nismo samo doživjeli neuspjeh, nego nas je ovo prvenstvo bacilo 3 godine unazad po meni je totalno idiotski i bahato bilo razmišljaanje da nam povredom drapera izmiče medalja, pa je brže bolje kupljen drugi amerikanac, da nam taj 'rezultat' ne bi pobjegao a nije se razmišljalo na dugoročan način, jer ruku na srce, trenutno smo sasvim solidni, ali ni blizu nekoj medalji za 3-4 godine će biti druga priča i trebalo je tu priču graditi, ubacivati na svakom natjecaanju po jednog mladog lava u petorku prošle godine je šarić ulazio s klupe, a ove godine je u petorki, što je jedino pohvalno a ove godine je hezonja morao ulaziti s klupe, po 10-15 minuta, da dogodine bude spreman za veće stvari ali ne trener koji inače rotira bjesomučno sve koje ima, ovaj put rotira samo 8 do maksimalno 9 igraača a sve da bi dokazao mladima nešto, što? pitaj boga, samo on zna totalni slijepac i inatlija je taj jasmin repeša i uopće gaa nije briga što će biti sutra odmah ga treba smijeniti i postaviti realne ciljeve prije ovog prvenstva sam mislio kako je realno da medalju planiramo 2018, ali sada više nisam siguran |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 07/09/2014 : 15:17:18
|
nemaš ti pojma, ken2 mislim, nemaš pojma općenito o životu svijetu itd. a ne specijalno u ovom slučaju gdje si malčice u pravu
1. nastup hrvatske na prvenstvu 2014. je neuspjeh. točka.
2. nemamo igrače (nismo "sasvim solidni" kako govore obični slijepci od spahije do kena2). imamo 2 igrača, Bogdanović i Tomić, a ostalo je žabokrečina. s tim da ni ova dvojica nisu veliki, igrači koji rješavaju utakmice. igrači za koje možeš biti siguran da će isporučiti protivniku i dobiti onoga koga se mora dobiti.
3. nemamo trenera. repeša je namrgođeni oblik pri pokušaju dohvaćanja oblika ozbiljnosti.
4. sve to nije tako strašno, jer smo i takvi u nekom širem svjetskom vrhu (10-15 ekipa)
nekoliko konkretnih primjedbi:
- nemamo centre. Tomić je nepouzdan, ne razara pod košem u napadu, nema ni šut s poludistance. uza sve ove nedostatke, on je jedan od najboljih (ili najbolji) centara Europe?? Žorić je nekakav trud, ali uglavnom nula, njega treba uzeti samo kao sparing partnera na treningu. Andrić nije ni ulazio, pa ne mogu o njemu, nego samo primijetiti da je time sveden na - nulu. Dakle, dvojica centara nule, Tomić može proći, ali on može biti jedino pomoć nekome tko bi vukao, tko bi bio igrač. Tomić ne može dati hrvatskoj košarci ono što ova očekuje od njega - to prelazi njegove sveukupne kapacitete.
- Bogdanović je solidan strijelac. ali ne i vođa, igrač koji nosi. dao je 27 francuzima, ali što to vrijedi kad smo izgubili? dakle, trebao je dati 35. ni on nije ono što hrvatska očekuje, ne može to dati.
- plejevi su drekec. ni ukić ni crnac nemaju razarački ulaz, ne probijaju niti ne otvaraju prvo dodavanje iz kojeg bi se ispremiješalo obranu. epizodne uloge, često mizerije i nule.
- bekovi, krila, drekec. nitko nema ulaz, ne probija, ne može ni pouzdano šutirati. Rudež je važio nešto kao šuter, pa i radio to na europskom, ali on je limitiran ko ekipa scoma u svaštari kad raspravljaju o stvarima svijeta. niti može sam iskreirati situaciju niti ima išta osim šuta - i to kad ostane sam (a ovdje je i to promašivao)
- repeša, ogromne, neshvatljive greške i debilno vođenje. trojica igrača nisu uopće ulazili i sve to za vrijeme dok su ovi njegovi, u koje se pouzdao, igrali očajno. igrali na razini ispod koje se ne može. dakle, trebalo je probati druge.
- mlađi ili stari, to nema nikave veze. to je sporedno. trebaju igrati najbolji u datom trenutku. mi takve, mislim, one koji bi ostvarili vrhunski rezultat (medalju) - nemamo.
- Šarić pokazuje potencijal, ali tek treba realizirati. tek se treba nametnuti i ostvariti kao igrač. da je ovo najteže, to tek mnogima slijedi kao otrežnjenje: biti super kadet ili junior je SAMO mogućnost da se postane dobar igrač, uostalom, ne veća od mogućnosti nekog tko nije bio vrhunski kao kadet. Šarić nie zastao, ali nije još ni potvrđen do kraja.
- vrijeme je za drugog trenera, druge igrače i rad. uvijek ćemo biti u nekoj široj konkurenciji, jer uvijek imamo neke poluigrače, a ni drugi nemaju bolje. ostaje splet okolnosti, ponekad se dogodi generacija i amerikanci kao konstanta. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/09/2014 : 17:12:02
|
quote: Originally posted by stinky
- Bogdanović je solidan strijelac. ali ne i vođa, igrač koji nosi. dao je 27 francuzima, ali što to vrijedi kad smo izgubili? dakle, trebao je dati 35. ni on nije ono što hrvatska očekuje, ne može to dati.
Sve si lipo napisa, samo mala primjedba: Nije bitno 27, 35, ili 50. Bitno je ne okrpit tricu sa 8 metara u trenutku kad nan trica ne triba. Al to opet nije kriv on. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
bluefield
Average Member

Czech Republic
953 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/09/2014 : 19:16:11
|
quote: Originally posted by Caleb
Dobar mec za sada.
Za koga se navija Calebe? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11958 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/09/2014 : 19:27:49
|
quote: Originally posted by Caleb
Za obe ekipe. Svejedno ko prodje. Bliza je Srbija za sada.
Sviđa mi se Srbija kako igra za sad (ali nisam gledao otpočetka). Dobro da imam za koga navijati (i Sloveniju) nakon što je Hrvatska ispala. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 07/09/2014 : 19:43:55
|
Da ti samo znas kako pljuju Djordjevica ovamo, posebno nakon Brazila... Uglavnom, pokazano da je nasa grupa besmisleno jaka bila, dobismo prvog iz druge grupe sa 18 razlike, malo je reci rutinski :) I vjerovatno opet na Brazil, ali jos ce se vidjeti. |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4138 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 07/09/2014 : 19:46:14
|
Čestitke srpski reprezentanci |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 07/09/2014 19:46:34 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25992 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/09/2014 : 19:52:55
|
Neverovatno laka pobeda. Mada mi još uvek nije jasno da li smo mi odigrali dobro ili oni loše? A nekako mi se čini da u 1/4 finala imamo veće šanse protiv Argentine nego Brazila.
I još nešto: onaj Bjelicin namerni faul na +20 je bio tako u španskom stilu. :)
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 07/09/2014 : 19:54:54
|
quote: Originally posted by Elderane84
Da ti samo znas kako pljuju Djordjevica ovamo, posebno nakon Brazila... Uglavnom, pokazano da je nasa grupa besmisleno jaka bila, dobismo prvog iz druge grupe sa 18 razlike, malo je reci rutinski :) I vjerovatno opet na Brazil, ali jos ce se vidjeti.
Srbija je ciljano išla na 4. mesto.
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 07/09/2014 : 19:56:07
|
quote: Originally posted by manhunter
Neverovatno laka pobeda. Mada mi još uvek nije jasno da li smo mi odigrali dobro ili oni loše? A nekako mi se čini da u 1/4 finala imamo veće šanse protiv Argentine nego Brazila.
I još nešto: onaj Bjelicin namerni faul na +20 je bio tako u španskom stilu. :)
Odigrali su dobro. Buruzis duguje dosta, a što bi rekao S. Šarenac „Nema lakih koševa”. |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 07/09/2014 : 20:20:55
|
quote: Originally posted by Elderane84
Da ti samo znas kako pljuju Djordjevica ovamo, posebno nakon Brazila... Uglavnom, pokazano da je nasa grupa besmisleno jaka bila, dobismo prvog iz druge grupe sa 18 razlike, malo je reci rutinski :) I vjerovatno opet na Brazil, ali jos ce se vidjeti.
Saša je navek bil karkterna osoba, izgleda da takve osobe mnogima dižu živce. U svakom slučaju jednu prosjećnu repku dovel je u 1/4 finale, a tko zna gdje je kraj. Da ima igrače kalibra Bogdanović, Šarić, Rudež, Tomić (onaj iz Barcelone, a ne kojeg Repeša sputava) uz Teodosića, Bogdanovića i Braduljicu bili bi ravnopravan Amerima i Španjolosima! Kad čovjek ima karakter s pokričem kao Đorđević onda dolaze i rezultati, a ostali nek cmizdre.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
legolas76
Average Member

637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 07/09/2014 : 20:30:52
|
Svaka čast momcima, odlično pripremljena utakmica i pobeda celog tima. Očigledno smo nišanili Grke, dobro ih prostudirali i potpuno razbili. Posebne čestitke idu mom prezimenjaku na klupi, prvom treneru Saletu Đorđeviću, na ovom ulasku među osam najboljih reprezentacija sveta.
|
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12250 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)