Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 04/09/2014 : 23:45:20
|
Ja ne kapiram ove Spance. Nebitna utakmica, imaju +20 na 2 minuta do kraja i oni se opet ciganisu za jedan aut iako se iz aviona vidi da nisu u pravu. Stvarno neverovatno. Ameri pobede ljude s 50 razlike pa ih ne ponizavaju niti provociraju. Neverovatno odvratna momcad uprkos svom majstorstvu. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 05/09/2014 : 00:00:48
|
Znaci, 1/8 finala su:
BRAZIL-ARGENTINA HRVATSKA-FRANCUSKA SRBIJA-GRCKA SPANJOLSKA-SENEGAL TURSKA-AUSTRALIJA LITVA-NOVI ZELAND SAD-MEKSIKO SLOVENIJA-DOM.REPUBLIKA |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/09/2014 : 00:06:20
|
quote: Originally posted by johnhartson
Ja ne kapiram ove Spance. Nebitna utakmica, imaju +20 na 2 minuta do kraja i oni se opet ciganisu za jedan aut iako se iz aviona vidi da nisu u pravu. Stvarno neverovatno. Ameri pobede ljude s 50 razlike pa ih ne ponizavaju niti provociraju. Neverovatno odvratna momcad uprkos svom majstorstvu.
Ma nije to ponižavanje, jednostavno se bore za svaku loptu kak bi se borili da je utakmice egal. Kaj tu ima loše!? Naprotiv daješ respekt protivniku jer igraš bez opuštanja, nije ti svejedno!
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 05/09/2014 00:07:35 |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/09/2014 : 00:29:05
|
jap, Slovenija dala 2 boda u zadnoj četvrtini hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakav Goran Dragić, NBA MVP i slična sranja, nek jede govna kao i cijela reprezentacija, budale ne mogu pogoditi otvorene šuteve, uplašili se neke ciganske Litve (mrzim tu Litvu cigansku!!!!!!!!!!!), bljak kako govnarki narod su ti Litvanci, a i naši igrači su neki jadnici - bežte kuči budale jedne, nemate šta više tražiti tamo,a imali ste otvoren put do pola-finala. |
 |
|
legolas76
Average Member

637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 05/09/2014 : 00:31:46
|
[quote]Originally posted by johnhartson
Ja ne kapiram ove Spance. Nebitna utakmica, imaju +20 na 2 minuta do kraja i oni se opet ciganisu za jedan aut iako se iz aviona vidi da nisu u pravu. Stvarno neverovatno. Ameri pobede ljude s 50 razlike pa ih ne ponizavaju niti provociraju. Neverovatno odvratna momcad uprkos svom majstorstvu. ----------------------------------------------------------------- Svaka čast na njihovom majstorstvu, al cigani su cigani!!! |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 05/09/2014 : 07:23:59
|
Ja ne kapiram ove Spance. Nebitna utakmica, imaju +20 na 2 minuta do kraja i oni se opet ciganisu za jedan aut iako se iz aviona vidi da nisu u pravu. Stvarno neverovatno. Ameri pobede ljude s 50 razlike pa ih ne ponizavaju niti provociraju. Neverovatno odvratna momcad uprkos svom majstorstvu.
pa može se to gledati i obrnuto...srbija na - 20, 2 minuta prije kraja u nebitnoj utakmici pravi frku oko jednog auta...jer su oni ti koji su reagovali na pogrešnu odluku sudije, a ne španjolci..
ne sviđa mi se ova srbija nikako...ona srbija od prije par godina sa savanovićem, tepićem, mačvanom, tripkovićem, veličkovićem, kešeljom, paunićem,perovićem rašićem i sa nekim sadašnjim igračima je bila ekipa koju sam jako gotivio...ali ova sad mi je jako odbojna i za gledati,a kamoli da navijam za nju... |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 05/09/2014 : 08:13:12
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
pa može se to gledati i obrnuto...srbija na - 20, 2 minuta prije kraja u nebitnoj utakmici pravi frku oko jednog auta...jer su oni ti koji su reagovali na pogrešnu odluku sudije, a ne španjolci..
Netacno. Sudija je doneo ispravnu odluku, a zatim je promenio na protest Rubija. Tad je Stefan poludeo. A svakom je bilo jasno, pa i Rubiju, da je aut za Srbiju. Iz aviona se videlo. I plus, cemu onda onakvo provociranje Bogdanovica u narednom napadu?
Na minut do kraja i +20, Orenga skace kao oparen sto je sudjen faul u napadu. Mislim, stvarno necuveno. Nije isto kad vodis +20 i kad gubis toliko. Evo zamisli da na basketu gubis 20:0 od nekog (a da se igra do 21) i onda on pokusa da ukrade aut ili pravi scenu kad trazis faul. Pa svako bi poludeo. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 05/09/2014 08:19:01 |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 05/09/2014 : 08:32:39
|
eeeh, na -20 i minut do kraja i pizdiš se zbog jedne lopte. ko da ta jedna lopta znači 21 koš. jest za žifce al trebo si to očekivat kad igraš prema domačinu. A tehnička greška Đorđeviča nema tu baš nekog efekta. Qreten. |
 |
|
C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 05/09/2014 : 09:02:17
|
quote: Originally posted by trolodtroje
eeeh, na -20 i minut do kraja i pizdiš se zbog jedne lopte. ko da ta jedna lopta znači 21 koš. jest za žifce al trebo si to očekivat kad igraš prema domačinu. A tehnička greška Đorđeviča nema tu baš nekog efekta. Qreten.
Pa možda je čovek popizdeo što se ionako moćnom domaćinu pomaže.Ali neka ih, nek likuju, imaju dobar tim, celo prvenstvo sa idiotskim sistemom takmičenja je njima prilagođeno, nek uzmu više tu titulu. Teški su to, decenijski kompleksi, godinama smo ih guzili, Jugoslavija je bila noćna mora za njih..... |
What a long strange trip it's been |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 05/09/2014 : 09:03:32
|
Naravno da su reagovali. Sa njima nema fer plej i na fino. Ta reprezentacija iz 2010. je igrala najbolje. Ali da nije bilo tog Koste Perovića i navlačenja za Turke, uzeli bi srebro. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 05/09/2014 : 12:37:28
|
Ogavni su. Uživat ću kad im netko potkreše krila...nadam se Unibrow i Curry. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 05/09/2014 : 12:41:36
|
quote: Originally posted by Leonid
Ogavni su. Uživat ću kad im netko potkreše krila...nadam se Unibrow i Curry.
Takodje. Mada bih vise voleo da to budu Klay i Harden, tj. oni koje ce Rudy (valjda) cuvati  |
Edited by - johnhartson on 05/09/2014 12:41:56 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/09/2014 : 14:03:18
|
quote: Originally posted by Leonid
Ogavni su. Uživat ću kad im netko potkreše krila...nadam se Unibrow i Curry.
haha, obrva se zaista razvio u dobrog igrača ali ponavljam, amerikanci mi se ne čine dovoljno dobri da osvoje zlato vidjet ćemo, španjolci su 100% u finalu, a amerikanci 90% pa će valjda biti odlična utakmica
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/09/2014 : 14:06:32
|
raspored završnice je na prvoj stranici, a tamo će biti i rezultati i skraćena statistika za ovaj grupni dio stvarno nisam imao ni vremena ni volje |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/09/2014 : 14:12:45
|
quote: Originally posted by 1Euro
jap, Slovenija dala 2 boda u zadnoj četvrtini hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakav Goran Dragić, NBA MVP i slična sranja, nek jede govna kao i cijela reprezentacija, budale ne mogu pogoditi otvorene šuteve, uplašili se neke ciganske Litve (mrzim tu Litvu cigansku!!!!!!!!!!!), bljak kako govnarki narod su ti Litvanci, a i naši igrači su neki jadnici - bežte kuči budale jedne, nemate šta više tražiti tamo,a imali ste otvoren put do pola-finala.
Pa sada Slovenija ima otvoren put do 1/4 finala, tamo skupo prodati kožu i svi će ih pamtiti kao junake.  Da su i uzeli 1. mjesto nigdje ne piše da bi u 1/4 finalu sigurno prošli Tursku/Australiju... u slučaju poraza navijači bi ih pljuvali a ovako imaju šansu hrabro poginuti protiv Amerikanaca. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/09/2014 : 15:13:35
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by 1Euro
jap, Slovenija dala 2 boda u zadnoj četvrtini hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakav Goran Dragić, NBA MVP i slična sranja, nek jede govna kao i cijela reprezentacija, budale ne mogu pogoditi otvorene šuteve, uplašili se neke ciganske Litve (mrzim tu Litvu cigansku!!!!!!!!!!!), bljak kako govnarki narod su ti Litvanci, a i naši igrači su neki jadnici - bežte kuči budale jedne, nemate šta više tražiti tamo,a imali ste otvoren put do pola-finala.
Pa sada Slovenija ima otvoren put do 1/4 finala, tamo skupo prodati kožu i svi će ih pamtiti kao junake.  Da su i uzeli 1. mjesto nigdje ne piše da bi u 1/4 finalu sigurno prošli Tursku/Australiju... u slučaju poraza navijači bi ih pljuvali a ovako imaju šansu hrabro poginuti protiv Amerikanaca.
Ma barem bi imali šanse igrati protiv Turske/Australije dok se kod USA zna,....čak da nam daju hendikep +30 nisam siguran da bi prošli dalje protiv Amerikanaca. Prokleti Australci koji su kalkulirali i izgubili sa Angolom, i zbog njih smo mi sada drugi!!!!!!No dobro imali smo sve u svojim rukama, istina, ali svejedno da one budale Australske nisu izgubile mi bi svejedno bili prvi u grupi i kod poraza protiv Litve mislim da za manje od 8 bodova ili tako nešto.... Nadam se da če im Turci jebat mater tim Australcima!!!!!!!!!!! I da Litva ostane bez medalje!!!!!
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 05/09/2014 : 19:31:30
|
Litva će vrlo vjerojatno do polufinala a onda već postoje šanse da osvoje i broncu. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 05/09/2014 : 19:34:36
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Litva će vrlo vjerojatno do polufinala a onda već postoje šanse da osvoje i broncu.
imeni vuče na to da bu Litva taj 4. polufinalist uz sigurne Amere, Grke i Španjolose. Nadam se da bu jedan favorit ipak zakazal, i to domačin čisto zbog protivnika u 1/4 finalu ;) |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
legolas76
Average Member

637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 05/09/2014 : 20:04:30
|
Grčka je odlično "upakovana ekipa". Igraju fenomenalnu odbranu, Burusis je u životnoj formi, tako da će biti mnogo teško u nedelju da ih prođemo. Ali ne i nemoguće... |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2014 : 20:55:23
|
Moguce je sve... favoriti Grci, ali, jedan mec je u pitanju, Srbija moze da bljesne. Meni svejedno ko ce dobiti.
Sto se tice Hrvata, mislim da imaju male sanse za prolaz... A, jedva cekam mec Arg - Bra  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 06/09/2014 : 18:49:01
|
Da su Bogdanović i Šarić igrali celo poluvreme, bilo bi 15 do 20 razlike za Hrvatsku na poluvremenu.
Upečatljivo za 1. poluvreme: - Šarić i Bogdanović apsolutno najbolji na terenu - Simonov baletanski ulaz za polaganje - Ukićevo infantilno "Ja sam najbolji! Ja sam najbolji!". Ne znam koliko ne treba da imaš mozga da bi radio ono što je on radio.
|
 |
|
Topic  |
|